inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vibrujúce vajíčko

Kategória: Ostatné

Predám zabalené, nepoužívané vib. vajíčko v ružovej farbe .

Kupované za 80 eur.

V prípade záujmu ma kontaktujte
Predám vibrujúce vajíčko
Podobné inzeráty
Predám vibrujuce detské kresielko
Predám vibrujuce detské kresielko značky Ingenuity. V top stave, po 1 dieťati, málo používaný, plne funkčné. Cena 100€. V prípade záujmu píšte mail, preferujem osobný odber.
INGENUITY Húpatko vibrujúce s melódiou Boutique 0m+ do 18 kg
Predám málo používané lehátko INGENUITY Húpatko vibrujúce s melódiou Boutique 0m+ do 18 kg, PC 109e, predám za 50e. Bez známok používania. Najlepšie osobný odber Podhájska.
Predam vibrujuce hracie kresielko pre babetka
Predam pouzivane vibrujuce hracie kresielko pre babetka vo vybornom stave cena 25 eur
Hojdacie vibrujúce kresielko
Predám hojdacie vibrujúce kresielko BRIGHT STARTS Minnie Mouse vhodné na oddych, hranie či kŕmenie. Sedadlo sa dá nastaviť do 2 pozícií na hojdanie, alebo môže byť nastavené do pevnej polohy. Má funkciu vibrácie. Odnímateľná hrazdička s 2 hračkami. Obsahuje 5-bodové bezpečnostné pásy Odnímateľný poťah a opierku hlavy možno prať v práčke. Vhodné pre deti od narodenia do 18kg Rozmery: 86,4 cm x 71,1 cm x 61cm
Detské lehátko s melódiou a vibráciou INGENUITY
Predám detské vibrujúce lehátko v top stave/je ako nové, od narodenia do 6 mesiacov/ 9kg. Vibrujúce lehátko s melódiou s príjemným dizajnom Morrison bude kolísať Vaše dieťatko a zaručí mu maximálny odpočinok. Pohodlná sedacia časť s jemným semišovým poťahom bude Vaše dieťatko rozmaznávať a príjemné melódie a vibrovanie ho upokoja a dodajú mu pocit bezpečia. Vybrať si môžete zo 7 melódií, ktoré sa spolu s vibráciami po 15 minútach automaticky vypnú. Lehátko obsahuje polstrovaný vankúšik, bočné opierky a opierku pod hlavu, ktoré jednoducho odstránite, keď dieťatko vyrastie. Odnímateľná hrazdička s dvomi hračkami zaručí dieťatku zábavu a Vám umožní jednoduchý prístup k dieťatku. Sedacia časť sa ľahko udržuje v čistote. - pohodlná sedacia časť s jemným semišovým poťahom - jemné vibrovanie, 7 melódií, ovládanie hlasitosti a automatické vypnutie - odstrániteľná hrazdička s 2 hračkami pre ľahší prístup k dieťatku - 3-bodový bezpečnostný pás - protišmykové nožičky - poťah lehátka je možné prať v práčke - lehátko vyžaduje použitie 3 C batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia - lehátko je vhodné pre deti od narodenia až do 9 kg Rozmery produktu: 58,4 cm x 48,3 cm x 58,4 cm Osobný odber Pusté Úľany, príp. dohoda
Vibrujúce lehátko
Predám vibrujúce lehátko s hudbou pre bábätko. Vhodné od narodenia do 9kg. Lehátko je minimálne používané. Bez akýchkoľvek poškodení. Plne funkčné.