inzercia, predaj, predám, bazár

Predám viečka na zaváranie,

Kategória: Sklo, keramika

Predám viečka na zaváranie, nové, 70 ks á 0,05 € kus, spolu 3,5 €
Predám viečka na zaváranie,
Podobné inzeráty
Poháre na zaváranie, poháre 0,2, whiskáče
Predám 7ks starožitných pohárov na zaváranie a 19 ks sklenených viečok. Pod viečka sa dávali červené zaváraninové gumičky a pritláčalo sa to oceĺovou šponou. Tri poháre sú veĺké 1,5 L a štyri sú menšie. Ceny za poháre 4 eura za kus a viečka zo skla za 2 eurá kus. Predám aj cca 15ks dvoj-decovych pohárov bez ciachy po 60 centov, rovnako predám aj cca 20 nízkych pohárov na alkohol po premeraní a naliatí do tohto typu pohára bude dobre vyzerať s kockou ĺadu či Becher, Fernet, whisky či biely alkohol. Tieto poháre predám po 70 centov za kus.
Zavaraninove pohare 0,2 L 0,7L atd.komplet aj y viečka kompl
Ponukam ROZNE 1 krat použite vyumane.prichystane na zavaranie ZAVARACIE POHARE ....... Zavaraninove poháre so skrutkovacím viečkom rôzne ....cena za kus aj s viečkom 1.5 L-0.40 centov.....0,7L-30 centov..........0.2L-25 centov..... atd.komplet aj y viečkami.....Vhodne napr: Pohare na med,zavaranie ovocia,uhoriek atd..Osobny odber alebo AJ Možnosť aj dobierky poslať poštou alebo kurierom NA druhy den u vas doma ....Volajte na tel.čislo..... .....
Zavaraninove pohare 0,2 L 0,7L atd.komplet aj y viečka kompl
Ponukam ROZNE 1 krat použite vyumane.prichystane na zavaranie ....... Zavaraninove poháre so skrutkovacím viečkom rôzne ....cena za kus aj s viečkom 1.5 L-0.40 centov.....0,7L-30 centov..........0.2L-25 centov..... atd.komplet aj y viečkami.....Vhodne napr: Pohare na med,zavaranie ovocia,uhoriek atd..Osobny odber alebo AJ Možnosť aj dobierky poslať poštou alebo kurierom NA druhy den u vas doma ....Volajte na tel.čislo..... .....
Sklenené fľaše na zaváranie
Ponúkam 0,75L fľaše na zaváranie s kovovým vrchnákom. Vhodné na zaváranie sirupov, pálenky, štiav, pretlaku a pod. Osobný odber BA-Rača. Počet kusov asi 15ks. Cena 30 centov/ks Kontakt cez e-mail.
Predám Jensku a iné misky + Poháre + rôzny riad do kuchyne
Predám rôzny riad do kuchyne: - 3 sklené dózy s vekom na potraviny /objem asi 1 l/ - 9 € - Zavárací pohár asi 2,5 dl - 1 € - Retro cestovný varič na vodu so skleným pohárom a koženým obalom - PREDANÉ - Jensku misu s vrchnákom - 5 € - 6 misiek - 5 € - Sklenú vázu a džbán /hroznový motív/ - 6 € - 7 pohárov a koreničku - 5 € - Nový struhák na zeleninu - 2 € - vyťahovač korkových zátok z vínových fliaš - zadarmo + 1 iná vec - 2 sklenené náplne do detskej retro termosky - zadarmo - Fľaška so zábrusom - zadarmo + 1 iná vec - Ručný šľahač na šľahačku - PREDANÉ - Sklená nádoba na ľad s opletením - PREDANÉ Elektrický mixér - PREDANÉ Viečka na zaváranie - PREDANÉ VŠETKO spolu predám za 20 € /dohodou/ Poštou veci neposielam.
Predám  hrniec na zaváranie.
Predám veľký hrniec na zaváranie . Cena hrnca - 10,- EUR . Osobný odber v Bratislave.