inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vodnú fajku Alpha Hookah S Gold Black

Kategória: Ostatné

Predam vodnú fajku (shishu) Alpha Hookah Black gold. Kompletne s hadicou aj vázou, použitá veľmi málo.

Cena dohodou

Osobny odber v okresoch GA/TT, po dohode aj SA, NR, DS, BA, SC, HC , PN
Predám vodnú fajku Alpha Hookah S Gold Black
Podobné inzeráty
Vodná fajka Hookah 2x2 Hookah
Ponúkam na predaj vodnú fajku/Shishu značky UA-2x2-V1DS Hookah 2x2 Hookah V1.1 Dark Side. V prípade záujmu aj heat management.
Doosha Hookah Basic Black - Vodná fajka
Predám novú, nepoužitú vodnú fajku (shishu) Doosha Hookah Basic Black Doosha je známy ruský výrobca vodných fajok a príslušenstva. Vodné fajky sú navrhnuté a vyrobené podľa hesla „duša Ruska“. Odtiaľ názov Doosha, ktorý v preklade znamená duša. Základná čierna verzia je vyrobená z prvotriedneho tvrdého plastu a nerezovej ocele. Doosha Hookah Basic Black zaujme predovšetkým jednoduchým designom a kvalitným spracovaním. Výrobcovia sa inšpirovali staroslovanskou mytológiou a ako logo použili symbol nebeského kováča Svaroga. Vďaka užívateľsky prívetivému zásuvnému systému je vodná fajka veľmi rýchlo zostavená a pripravená na použitie. Súčasťou vodnej fajky je aj korunka Oblako X Doosha BLACK (Killer) alebo Oblako X Doosha Phunnel M v hodnote 30 EUR. Mám viac kusov. V prípade rýchleho jednania ponúknem aj menšiu zľavu
Vodná Fajka - JÄGERMEISTER
Predám vodnú fajku, shisha, hookah Jägermeister. Jedná sa o plastovú vodnú fajku, vyrobenú na 3D tlačiarni, všetky nadstavce a adaptére sú doladené a utesnené. Výber materiálu je na jej funkčnosť prispôsobený. Vysoká je 70 cm! Stabilná, možnosť pripojenia až 3 hadíc. Adaptére na pripojenie sú v cene. Stredná časť, teleso je plastové, utesnená je páskou na vodné fajky, v cene komplet. Hadica je klasická ako u iných, v cene 1ks Korunka je tiež klasická ako u iných, v cene 1ks Spodná časť je originál fľaša 1,75 l - FĽAŠA NIEJE V CENE. Treba si ju kúpiť zvlášť, obsah vypiť a potom vyskúšať vodnú fajku :-D Cena: 60€ Je to originálny ručne robený darček! Pošlem aj na dobierku. Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Vodná Fajka - JÄGERMEISTER
Predám vodnú fajku, shisha, hookah Jägermeister. Jedná sa o plastovú vodnú fajku, vyrobenú na 3D tlačiarni, všetky nadstavce a adaptére sú doladené a utesnené. Výber materiálu je na jej funkčnosť prispôsobený. Vysoká je 70 cm! Stabilná, možnosť pripojenia až 3 hadíc. Adaptére na pripojenie sú v cene. Stredná časť, teleso je plastové, utesnená je páskou na vodné fajky, v cene komplet. Hadica je klasická ako u iných, v cene 1ks Korunka je tiež klasická ako u iných, v cene 1ks Spodná časť je originál fľaša 1,75 l - FĽAŠA NIEJE V CENE. Treba si ju kúpiť zvlášť, obsah vypiť a potom vyskúšať vodnú fajku :-D Cena: 40€ Je to originálny ručne robený darček! Pošlem aj na dobierku. Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Vodná fajka Union Hookah modré drevo + korunka OBLAKO
Predám 1 x použítú vodnú fajku : Union Hookah modré drevo + korunku OBLAKO, + príslušenstvo (pôvodná cena celkom: 250) dôvod predaja - nepoužívam Rovnaká fajka na internete v inej farbe, (bez korunky, vázy a sietky atď) Prosím kontaktovať emailom. "pozri aj moje ďaľšie inzeráty"
Vodná fajka 2x2 Hookah
Ponúkam na predaj vodnú fajku/Shishu značky UA-2x2-V1DS Hookah 2x2 Hookah V1.1 Dark Side. V prípade záujmu aj heat management.