inzercia, predaj, predám, bazár

Predám volant s pedálmi Ferrari 458 Italia

Kategória: Herné zariadenia

komplet v krabici, ako nové
Predám volant s pedálmi Ferrari 458 Italia
Podobné inzeráty
Predám Volant THRUSTMASTER FERRARI 458 SPIDER
Predám Volant THRUSTMASTER FERRARI 458 SPIDER Špičkový závodný volant s pedálmi v značke Ferrari, ktorý je replikou skutočného volantu. Dva pedále, deväť akčných tlačidiel, Xbox Guide tlačidlo a páky pre radenie poskytujú dostatok komfortu pri ovládaní všetkých funkcií a ponúka spolu s kvalitným spracovaním špičkový herný zážitok. Prepracované závodné simulátory nemožno v dnešnej dobe hrať uspokojivo na klávesnici. Volant a pedále sú pre víťazstvo v mnohých závodných hrách úplnou nevyhnutnosťou. Volant Ferrari 458 Spider je potom vynikajúcim zástupcom toho najlepšieho, čo sa dá v dnešnej dobe na trhu kúpiť. cena 55 Euro + ak by ste mali zaujem mam aj stojan na TEN VOLANT Dôvod predaja je ten že som prešiel na logitech
Predám volant aj s pedálmi Thrustmaster Ferrari 458 Spider
Dobrý deň Predám volant s pedálmi Thrustmaster Ferrari 458 Spider Kompatibilný IBA s xBox one Vo výbornom stave. Málo používaný (max 5x s hrou Horizon 4) Najlepšie osobný odber Žilina, nakoľko nemám naň krabicu.
Thrustmaster Ferrari 458 Italia pre X
Predam Thrustmaster Sada volantu a pedálov Ferrari 458 Italia pre Xbox 360 / PC. Dovod predaja, uz nepoužívame. Neni poškodený.
Volant Ferrari 458 so stojanom
Predam volant Ferrari 458 Italia racing wheel for Xbox 360 so stojanom. Funguje aj s PC, USB pripojenie. Ako novy, bez poskodenia.
Volant ferrari 458 Spider s pedálmi
Predám volant ferrari s pedálmi, na xbox one.Pôvodná cena 120 eur. Nepísať cez whatsapp.
volant  Thrustmaster Ferrari 458
Predám volant značky Thrustmaster Ferrari 458 Spider na Xbox One & Windows + Stojan Wheel Stand Pro F458. Volant a stojan bol len rozbalený a vyskúšaný v stave ako nový. Volant + stojan 120€ Najlepšie osobný odber Žilina