inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Všetko spolu

Kategória: Náradie

Predám všetko spolu na obrázku cena 50€
Predám Všetko spolu
Podobné inzeráty
Predám balík drobného náradia VSETKO SPOLU CENA LEN 50€
Predám tento balíček veci pre mňa nepotrebne VŠETKO NOVE! 1 Bluethooth reproduktor 2 Plynový horák 3 Masívna kovová tryska (žiaden lacný plast) 4 Nožnice na trávu 5 Nitovacie kliešte 6 Automatické nitovacie kliešte na vŕtačku PREDAJ LEN SPOLU PôVODNÁ CENA 130€ MOJA CENA ZA VSETKO LEN 49€!!!!
Predám rôzne náradie
Predám náradie. Cena za všetko náradie spolu je 19€. Obrázok 2: Pílka s modrou výstuhou-4€. Dlhšia pílka s drevenými koncami-3€. 4ks rámová pílka-2,5€/ks, náhradné násady na pílky rôzne dĺžky-1,5€/ks. Cena spolu 9€ Obrázok 3: Predám motyky a rôzne náradie. Murárska lyžica s dlhou rúčkou-2€. 7ks rúčka na rôzne náradia- spolu 5€. 2ks motyka s rúčkou-2€/ks. Veľký nástroj-zrejme dekalamitka na vazelínu-3€. 4ks rôzne násady na motyky-1,5€/ks. Násada na veľkú sekeru. Dĺžka násady 22,5cm- PREDANÁ. Cena spolu 12€.
Predám všetko čo je na fotke  Spolu za super cenu
Predám asi 5xpouzity 1rok starý krovinorez Riwal PRO rpb510 príslušenstvo 2x hlava kvalitná, skoro nová na chalupe použitá asi 3x píla Riwal rpsc5544 kúpená pred rokom.Nova nepoužitá kvapka Nilfisk aqva1200b kúpená v Hornbachu pred pol rokom.Ako nová Bosch psb 1000 a rezacku na obklad podstate novú použitú 3x.Lux Tools 90cm kúpenú v Obi.Ak zoberiete všetko naraz cena 390euro.Vsetko si môžte vyskúšať pri kúpe.Da sa pre to dôjsť od pondelka do piatka od 10hod do 16hod.
predám náradie pre domácnosť
predám náradie na stavbu domu v dobrom stave €40 Predám úplne nové držiaky na poličky + biela polička rozmer 24cmx24cmx4cm Predám v dobrom stave vhodné na stavbu Vibračná brúska a držiak na brúsny papier všetko spolu za €20 úplne nové vypínače ktoré mi zostali zo stavby 3ks nerezové a 3ks biele všetko spolu €15
Aku naradie nove + sada naradia - nove
Vsetko je nove, nepouzivane, nevvhodny darcek. Aku skrutkovas s priklepom, bateria, nabijacka, vrtaky, bity, plastovy kufrik. Aku karbobruska s bateriou, kotuce Aku pila s bateriou, nabijackou (bateria kompatibilna s karbobruskou a zariadeniami Makita) Elektricka teplovzdusna pistol s viacerymi nastavcami. Vsetko nove, nepouzite. Viac info pisat mail 218-dielna sada naradia Na predaj vsetko spolu 190 EUR Pri predaji zvlast : Sada naradia - 30 EUR Karbobruska + pila - 100 EUR Utahovacka - 40 EUR Teplovzdusna pistol - 30 EUR CENA PEVNA.
Naradie nove
Vsetko je nove, nepouzivane, nevvhodny darcek. Aku skrutkovas s priklepom, bateria, nabijacka, vrtaky, bity, plastovy kufrik. Elektricka teplovzdusna pistol s viacerymi nastavcami. Vsetko nove, nepouzite. Viac info pisat mail Sada naradia - 30 EUR Utahovacka - 40 EUR Teplovzdusna pistol - 30 EUR Vsetko spolu 90 EUR CENA PEVNA