inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vybavenie do pneuservisu

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Predám vyvažovačku + vyzúvačku, kompresor schneider a zdvihak na auto 3t do výšky 1m.Len spolu cena 5000eur, značka málo používane.
Predám vybavenie do pneuservisu
Podobné inzeráty
Predam vyzuvacku a vyvazovacku kompletbvybava pneuservisu
Predam vyzuvacku komplet výbava pneuservisu k vyzuvacke paka na nizkoprofilove gumy cisto nove 5 krat pouzite.vsetko na 220v kompresor 2 valcovy 150l da sa kupit aj zvlast Pneuservis ,pneumatiky ,kompresor ,2 valec
Vybavenie lyžiarskeho strediska.
Predám technické vybavenie prevádzky LS, ktoré je vhodné k horským chatam, hotelom, reštauraciam atd.Tech. vybavenie pozostava: lyžiarský vlek Tatrapoma P 1x EVP 2x, odbavovaci el. turniket na čipové karty 3x zasnežovacie potrubie v dlžke 450 m s čerpadlami 12,5 l/s 25 bar. hydranty 5 x.elektrorozvody 480 m rozvadzače 5x, snežne dela 2x, ratrak Klausborer 280 1x, snežný skuter Polaris 600 1x, vybavenie lyžiarne, bufetu a ďalšie nahradné diely. Vybavenie sa odpredava v celku. Podrobnejšie informacie po telefone. Dovod predaja dochodkový vek.
Pneuservis
Predam zo zdravotnych dovodov vybavenie pneuservisu,pevna cena.lis 300eu,20tonovy
Predam 50l flasu na dusik s pojazdom aj budikmi
Predam 50l flasu na dusik, s pojazdom aj budikmi, vhodne do pneuservisu na pneumix a pod. Cena 200 euro
Predam vyzuvacku
Predam vyzuvacku komplet výbava pneuservisu k vyzuvacke paka na nizkoprofilove gumy cisto nove 5 krat pouzite.vsetko na 220v Pneuservis ,pneumatiky ,kompresor ,2 valec
VZDUCHOVÉ DELO DO PNEUSERVISU
Predám vzduchové delo, nepoužívané, originálne zabalené. delo 19L: 100€ delo 29L: 120€ delo 38L: 144€ VOLAŤ NA: Možnosť zaslať kuriérom na adresu +6€ Nemusíte volať, stačí dole pod menom do kontaktného formulára napísať :TYP, Vaše meno, adresu a telefónne číslo. Odosielam každý pracovný deň.