inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík

Kategória: Sedacie súpravy

Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík. Presne ako vidieť na fotkách. Dve kresla + rozťahovacia pohovka na ktorej sa pohodlne vyspia dve osoby. Ďalej váľanda s matracom a konferenčný stolík. Všetko spolu za 100€.

Prípadne samostatne:

- Kreslo: 15€/kus alebo 20€/2kusy
- Pohovka rozťahovacia: 50€
- Posteľ s matracom (váľanda): 20€
- Konferenčný stolík: 20€

Po dohode viem zabezpečiť za príplatok odvoz dodávkou.
Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík
Podobné inzeráty
Sedačka + 2 kreslá
Gauče, pohovky a kreslá Tmavomodrá Predám sedačku a 2* kreslo používane cca rok a pol :) Sedačka a kreslá su čerstvo vytepovane vankúše oprane. Na vrchnej strane sú malinke trhlinky ( viď foto) nieje to viditeľné :) Sedačka a kreslá sú pevné a ťažké :) takže ich nerozhegáte :) Nieje problém poslať viac foto poprípade sa prísť pozrieť Osobný odber Bratislava Rača odvoz si treba zabezpečiť Dohoda o cene možná
Predám zánovnú sedačku TOP KVALITA
Predám zánovnú rohovú sedačku v tvare L (viď.foto.) Nová sedačka pôvodná cena bola 880,- € teraz o 50% lacnejšia....plus ešte 40,- € dole!!! Rozloženie len na ľavú stranu viď. foto. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu. Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné prevedenie sedačky, ktoré sa hodí do každej domácnosti (obývačky)zakončené na dvoch stranách lakťovými opierkami pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z kovového rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (viď.foto) a rozkladacia časť na spanie. Rozmery: dĺžka: 255 cm šírka: 200 cm 6 miest na sedenie D x Š x V sedacieho miesta 50cm x 50cm x 45cm Rozmer z profilu L. je 90cm x 95cm Sedačka v pohode prejde cez 80cm zarubňu dverí viď. foto rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka je dostupná k okamžitému odberu je síce v rozloženom stave kvôli vyskúšaniu na mieste. Skladá sa s dlhšej a kratšej časti plus spojovací roh. Sedačka ma nožičky je možné vysávať aj pod ňou. Odber najlepšie osobne na adrese. Len vážny záujemcovia prosím. Inzerát platí do zmazania.
Sedačka čalúnená sivá rozložiteľná
Sedačka je nová. Farba aj strana tak ako na prvom obrázku. Ľavé prevedenie v látke Omega 13. Rozkladacia sedačka má rozmery 93/295/195 cm (V/Š/H). Po rozložení vzniká plocha na spanie 210x126cm. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie ,kovových komponentov. Sedačka je čalúnená poťahovou látkou. Omega 13. Výplň sedačky - vlnitá pružina + pružina falista. Výška sedenia je 51 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky je ľavý. Sedačka je dodávaná v demonte. Dovoz po celom Slovensku za 10e. Osobny odber Kosice.
Predám staršiu zachovalú dvojsedačku a 2 kreslá
Predám staršiu zachovalú dvojmiestnu sedačku a 2 kreslá. Šírka sedačky 80cm, dĺžka 150cm. Kreslo - 2 kusy Stolík rozkladací z dreva, nerozložený d=110cm, š=56cm, v=55cm. Sedačka so stolíkom boli vyrobené na zákazku, všetky drevené časti sú z drevených dosiek (nie drevotrieska). Sedačka aj kreslá sú na kolieskach, majú úložný priestor. Poťahy sú z hrubšej károvanej textílie, vyzerá ako nová, počas používania boli chránené návliečkami. Cena 150 €.
Ponukam na predaj rozkladaciu sedacku, kresla a stolik
Ponukam na predaj rozkladaciu sedacku vo velmi dobrom stave, pouzivana cca 10 rokov, nie je poskodena a nie je ani prelezana Farba: bezova Podrucky: ceresna Rozmery na sedenie: 190 cm sirka x 55 cm hlbka Vyska sedenia: 40 cm Rozmery na spanie: 190 cm sirka x 115 cm hlbka Ulozny priestor: ano Kresla: 2 ks Sirka sedenia: 50 cm Nohy: pevne, kreslo nie je hojdacie Podrucky: ceresna Konferencny stolik: 110 cm dlzka x 55 cm sirka Vyska: 55 cm Farba: mahagon Cena : 250 € ( spolu za sedacku, kresla a stolik ) Kontakt: p. Martin ( Galanta ) Mob.:
Koženná sedačka; možnosť rozpredať samostatne
Na predaj kozenna sedacia súprava, práva koza, bez rozkladu a úložného priestoru. Sedačka (225cm x 90cm) má jemné poškodenia na sedacej časti, opierky a chrbtová časť sú bez poškodenia,sedacia časť sa dáveľmi ľahko prekryť dekou (deka sa dá vsunúť do sedačka, pekne to tam drží, nezošuchuje sa) veľmi pohodná. Kreslá (90cmx95cm) majú len veľmi jemné poškodenia, jedno trochu viac. Prvé fotky sú fotky sedačka, posledné dve fotky kreslá. Možnosť predaja aj samostatne.