inzercia, predaj, predám, bazár

Predám výbornú ergonomickú podložku

Kategória: Ostatné

Predám výbornú ergonomickú podložku, bez známok používania, vhodnú do kočíka, aj autosedačky.. od 0 do 6 mesiacov.
PC: 30€
Predám za 15€
Predám výbornú ergonomickú podložku
Podobné inzeráty
Predám ergonomicku myš
Predám ergonomicku myš connect it. Je nová nepoužita vrátane záruky.V prípade záujmu email.
Predám chladiacu ergonomickú podlžku na notebook
Predám chladiacu ergonomickú podlžku na notebook AlzaErgo Stand LD110 čierny Použitá asi 5x, lebo už nepoužívam notebook, ale stolový PC. Je v záruke do 05/2024 so zárukou okamžitej výmeny. Bez chýb a poškodení. Nová stojí 25€ Viac informácií je na
Logitech MX Vertical
Logitech MX Vertical je ergonomická myš, ktorá bola navrhnutá tak, aby minimalizovala namáhanie ruky a zlepšila pohodlie pri používaní. Táto myš ponúka jedinečný tvar, ktorý umožňuje ruke sedieť vo výrazne prirodzenejšej polohe, čím sa znižuje riziko preťaženia ruky a zápästia. MX Vertical je vybavená vysokokvalitnými senzormi a ponúka rýchle a presné ovládanie, čo je ideálne pre každého, kto používa počítač dlhé hodiny denne. Myš má tiež rôzne prispôsobiteľné tlačidlá a môžete si ju nastaviť podľa svojich individuálnych preferencií. Táto konkrétna myš je v skutočne vynikajúcom stave a môže sa považovať za novú. Bola používaná len málo alebo vôbec a dodáva sa v pôvodnej krabici, takže je pripravená na okamžité použitie a aj skvelé ako darček pre každého milovníka technológií. Logitech MX Vertical s pôvodnou krabicou je skutočne vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ergonomickú myš s vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Tento model má jedinečný tvar, ktorý zlepšuje pohodlie a minimalizuje preťaženie ruky, čím umožňuje používateľom pracovať pohodlnejšie a produktívnejšie. Ak hľadáte ergonomickú myš s vysokou kvalitou a spoľahlivosťou, Logitech MX Vertical s pôvodnou krabicou je určite dobrá voľba.
Ergonomická gelová podložka pod myš Staples (27cm)
Predávam novú a nepoužitú gelovú ergonomickú podložku pod myš od značky Staples s maximálnym rozmerom 27cm. Cena je pevná. Prosím, kontaktujte ma telefonicky alebo pomocou e-mailového formuláru nižšie. INFO O PRODUKTE: Ergonomická gelová podložka pod myš od Staples je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí potrebujú pohodlný a hladký povrch pre svoju myš. Podložka má maximálne rozmery 27cm a umožňuje presné a plynulé pohyby, čo ju robí ideálnou pre domáce aj kancelárske použitie. Podložka je vyrobená z kvalitných materiálov a ponúka vynikajúci pomer kvality a ceny.
Ice Paddog chladiaca podložka pre psov modrá
Použité raz ale moja fenka nerada na tom leží Keďže máme kachličky doma, tam si ľahne a spí Pôvodná cena 16€ Popis z netu: Veľkosť L: 89 x 50 cm Max. zaťaženie: 25 kg Počas letných horúcich dní každý psík určite ocenia chladivú podložku Ice Paddog. Táto podložka s gélovou výplňou pomáha regulovať telesnú teplotu vašich domácich maznáčikov a bráni v prehriatiu ich organizmu. Podložka je vyrobená z PVC tkaniny a ponúkame ju vo veľkostiach XS až L. Pre väčší účinok odporúčame dať podložku na chvíľu do chladničky. Údržba je veľmi jednoduchá, stačí ju utrieť vlhkou handričkou. Podložku nikdy neperte v práčke.
Predam vlozku do kocika, autosedacky.. 0-6 mesiacov
Predam ergonomicku univerzalnu nepouzivanu vlozku do kocika pre babatko od 0-6 mesiacov. PC: 29,90€ Predam za 22€