inzercia, predaj, predám, bazár

Predám výhonky rastlikny Hoya

Kategória: Ostatné

Predám vyhonky rastlinky Hoya za 2 eurá. Ak bývate v okolí môžte si príjsť po rastlikny osobne, ak nie rastlinky poslielam zásielkou na dobierku - cena je bez poštovného.
Kntaktujte ma SMS správou.


Predám výhonky rastlikny Hoya
Podobné inzeráty
Hoya
Predám Hoya 58mm pl-cir Hoya pro1 digital 67mm mc pl-c Cokin H300-02 Hoya Variable Density 82mm Hoya HD protector 82mm Foto ilustračné.
2-3 metrový vždy zelený, bambusový živý plot
2-3 metrový vždy zelený, bambusový živý plot Celoročne sa môžu sadiť, aj v zime!. Predám 2-3 metrové stále zelené mrazuvzdorné bambusy- Phyllostachys bissetii. Najrýchlejšie riešenie, keď máte zvedavých susedov, keď chcete zakryť škaredú stenu, plot, výhľad, keď veľmi fúka vietor, keď veľmi páli slnko, alebo keď chete mať súkromie, atď...! Bambusový, vždy zelený živý plot. Je najodolnejší bambus, má zelené a pružné a jedlé výhonky. Vo voľnej pôde v záhrade dorastá do výšky až 8 metrov, priemer stebla 3 - 4 cm, mrazuvzdorný do - 35 C a stále zelený. Je vhodný aj ako živý plot a dá sa upraviť podľa vlastnej predstavy. Veľmi rýchlo rastie. Ponúkam silné rastliny, 2 - 3 metrové. Z roku na rok ďalšie výhonky /bambusy/ budú vyššie a vyššie, hrubšie a hrubšie. V pohode sa zmestia aj do osobného auta, lebo bambusy sú pružné a dajú sa ohnúť a zviazať. Keď je potrebné, stačí dať zábranu do 50 cm hĺbky /HDPE fóliu, betón, nerezový plech, starý linoleum.../ Sadí sa každých 50 - 100 cm, ale, čím hustejšie ich sadíte, tým rýchlejšie sa vytvorí živý plot. Dá sa ich pestovať, aj vo veľkých kvetináčoch. V našich podmienkach /na južnom slovensku/, v máji, keď je teplé počasie, výhonky vedia rásť až 20-25 cm za DEŇ !!! Na poslednej fotke sú tie bambusy, ktoré ponúkam v jute zabalené. Ponúkam koreňový bal /koreňová sústava/ s jedným 2-3 metrovým bambusom, z čoho vyrastú ďalšie bambusy, cena je 13 €. Mám aj žltý bambus zo zelenými drážkami /Ph. A. Spectabilis/ Menšie sa dajú poslať s kuriérom, /1 - 2 metrové, 13 €/ cena podľa cenníka pošty a odberného množstva. Robím aj rozvoz. Pozri moje ďalšie inzeráty.
Hoya 52mm polarizačný a ND400 filter
Predám 52mm filtre značky Hoya. 52mm Polarizačný filter Hoya PRO1 Digital 52mm Neutrálny šedý filter Hoya NDx400 HMC
Hoya ND filter 67mm PROND 8x
- bez znamok pouzivania Vlastnosti ND filtra Hoya ND filter 67mm PROND 8x: - Profesionálny filter firmy Hoya z rady PROND. - Veľmi číre bezfarebné profesionálne tvrdené optické sklo HD GLASS. - Na povrchu filtra je z oboch strán naparená farebne neutrálna metalická ND vrstva Metallic ACCU-ND znižujúca expozíciu o 3 expozičné stupne - Na povrchu filtra sú z oboch jeho strán naparené po 4 antireflexné vrstvy HD COATING dokopy teda až 8 antireflexných vrstiev. - Pevná nízkoprofilová obrúčka filtra HD FRAME s veľmi nízkym profilom a so zabudovaným predným závitom pre kruhové filtre.
Predám Blazamínu / Netýkavku
Predám výhonky s koreňom Blazamíny / Netýkavky za 2 eurá.Ak bývate v okolí môžte si príjsť po rastlikny osobne, ak nie rastlinky poslielam zásielkou na dobierku - cena je bez poštovného. Kontaktujte ma SMS správou. Kľúčove slová : rastlina, kvet, balzamína, netýkavka, izbové rastlina, interierové rastliny, interiérové kvety, izbové kvety
Predám Lopatkovec
Predám Lopatkovec za symbolickú cenu - celý kvetináč po 15€, výhonky zvlášť po 3€. Ak bývate v okolí môžte si príjsť po rastlikny osobne, ak nie rastlinky poslielam zásielkou na dobierku - cena je bez poštovného. Kontaktujte ma SMS správou.