inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vyklápaciu prilbu na motorku NOX

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám novú nenosenú prilbu na motorku NOX veľkosč S. vyklápačka s dofukovaním veľkosti. Pošlem aj na dobierku za náklady. Prosím iba na email.
Predám vyklápaciu prilbu na motorku NOX
Podobné inzeráty
Predám novú otvorenú prilbu, nov prilba Nox N180 NEXT čierna
Predám novú otvorenú prilbu, nová prilba Nox N180 NEXT čierna otvorená, Vylepšenie pôvodnej osvedčenej verzii Nox N180. Na skúter, Chopper, cruiser Ma aj čiernu tieniacu clonu + obal Nox, Vnútro vyberatelné pratelné PS: kupovana do rezervy pre spolujazdca, ktorý nikdy nebol. Bola iba rozbalena. velkost M 57-58 cm Pôvodná cena 105,60 eur Možnosť dopravy po okoli Možnosť inštalovať intercom Účinný ventilačný systém Dobierka + 6,30 euro
Predám Prilbu NOX PREMIUM REVENGE CHECK (biela/čierna/zlatá)
Predám úplne novú, nepoužitú prilbu NOX PREMIUM REVENGE CHECK Veľkosť: M Obvod hlavy: 57-58 Prilba RAGE CHECK značky NOX PREMIUM má sklolaminátovú škrupinu a ventilačné otvory v bradovej časti. Číre plexi s povrchovou úpravou proti poškriabaniu a zahmlieveniu je súčasťou balenia.
Predám prilbu NOX PREMIUM RAGE (zelená khaki matná)
Predám úplne novú, nepoužitú prilbu NOX PREMIUM RAGE (zelená khaki matná) Veľkosť: XL Obvod hlavy: 61-62 Prilba RAGE značky NOX PREMIUM má sklolaminátovú škrupinu a ventilačné otvory v bradovej časti. Odnímateľné okuliare s povrchovou úpravou proti poškriabaniu a zahmlieveniu sú súčasťou balenia.
Predám prilbu NOX PREMIUM REVENGE (čierna matná)
Predám úplne novú, nepoužitú prilbu NOX PREMIUM REVENGE (čierna matná) Veľkosť: L Obvod hlavy: 59-60 Prilba REVENGE značky NOX PREMIUM má sklolaminátovú škrupinu a ventilačné otvory v bradovej časti. Číre plexi s povrchovou úpravou proti poškriabaniu a zahmlieveniu je súčasťou balenia.
Predam novú 2x pouzitu vyklapaciu prilbu LS2 FF902 Scope
Predam 2x pouzitu vyklapaciu prilbu LS2 FF902 Scope Solid čierna matná, nakolko nesedi tvar prilby. Prilba je ako nova, je k nej aj ochranne vrecko a pinlock. Prilbu viem dorucit osobne v TN a BA. Prilba je vyrobená z HPTT kompozitu (zmesi polykarbonátových materiálov). Viacdielna, laserom vyrezávaná výstelka s diferencovanou hustotou EPS pre lepšiu absorpciu energie. Anti-UV číre plexisklo z vysoko odolného polykarbonátu. Plexisklo je odolné proti poškriabaniu a možno ho ľahko vybrať bez nutnosti použitia náradia. Súčasťou balenia je Pinlock zabraňujúci zahmlievaniu. Integrovaná slnečná clona. Prepracovaná účinná ventilácia zabezpečí dokonalú priedušnosť prilby. Plne vyberateľný a prateľný interiér z antibakteriálneho materiálu. Prilba umožňuje nosenie všetkých dioptrických okuliarov. Zapínanie mikroprackou. Príprava pre BT komunikátor (komunikátor nie je súčasťou). Vyberateľný bradový spojler. Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Hmotnosť 1650 g (+ / - 50 g). Homologizácia ECE 22.05. Vďaka svojim vlastnostiam a použitiu najlepších materiálov zabezpečí prilba vysokú bezpečnosť, špičkovú ochranu a jedinečné pohodlie na vašich cestách! Zobraziť menej
Predám vyklápaciu prilbu Scorpion ADX-1 Battleflage,veľ.L
Predám vyklápaciu prilbu Scorpion ADX-1 Battleflage, Používaná - nosená minimálne, vo veľmi dobrom stave ako nová!!! Veľkosť: L Interiér je vyberateľný a prateľný. Pre viac info ma prosím kontaktujte len na Email. Ďakujem. Posielam kuriérom aj na dobierku (cena+poštovné)