predam vykrajovacky na cesto
Kategória:
Ostatné
predam vykrajovacky na cesto, cenu ponuknite, ideal osobny odber petrzalka technopol alebo vrakuna
Podobné inzeráty
IHNED K DISPOZICII!!!! Hlavné znaky a prednosti válčeka:
• Valček II má veľkú vaľkaciu plochu s dĺžkou 33,2 cm, ľahko sa umýva, možno ho umývať v umývačke riadu a je hygienický.
• Možno naplniť tekutinou. ( Ak obsahuje cesto kvasnice, nalejte do Valčeka II teplú -nie vriacu- vodu. Vlejte vodu izbovej teploty, ak chcete na cesto pritlačiť a uľahčiť si tým rozvaľkanie.Ak ide o tukové cesto, naplňte Valček II ľadovou vodou.)
• Celkový objem Valčeka II je 1,4 l. S výnimkou ľadovej vody, na ktorú je kapacita znížená na 1,2 l, pretože ľadová voda v mrazničke zväčšuje objem. Táto skutočnosť je tiež označená piktogramom na výrobku.
• Pre ľahké vaľkanie sú na oboch koncoch vaľkacieho povrchu pripevnené držadlá. Cesto možno tiež vaľkať tak, že valček držíte priamo za jeho telo a vaľkáte.
• Odnímateľné držadlá sú identické a môžete ich medzi sebou zamieňať.
• Bez použitia nástavcov na Valček II vyváľate cesto akejkoľvek hrúbky. S 3 mm nástavcami rovnomerne vyvaľkáte hladké cesto na koláčiky. So 6 mm nástavcami rovnomerne vyvaľkáte cesto na sušienky. Nástavce skvele poslúžia ako vykrajovačky.
Rozmery:
podložka: 63,5x46cm
válček: 50x7,5cm
Nadstavce 4,99 euro
POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Ponúkam nový a zabalený výrobok.
Rozmery: 31,0x31x0x3x0 cm vysoký (vrátane lyžičky)
- pred vaľkaním posypte cesto múkou. Ak používate doma vyrobené cesto, uistite sa, že ste vyvaľkali dostatočné množstvo na zakrytie celého kruhu Apollo Croissantu. Cesto 4 x zložte a položte na Apollo Croissant tak, že ním pokryjete štvrtinu rámu. Rozbaľte cesto, až budete mať úplný kruh.
- vytvorte tvar croissantu: pomocou valčeka naplneného studenou vodou alebo ručného valčeka zatlačte jemne cesto. Začnite od stredu a pokračujte k vonkajšiemu okraju. Takto okraje rámu nakrájajú cesto na jednotlivé trojuholníky.
- Pridajte náplň: špičkami prstov jemným preliačením vyznačte miesto na náplň. Stred cesta potrite vodou pomocou pierka, čo vám pomôže poriadne prilepiť cesto pri stáčaní croissantu. Ak budete robiť 16 mini croissantov, položte zvolené náplne priamo nad vykrojené otvory. Pri 8 veľkých croissantoch položte náplne uprostred medzi dva otvory. Pokúste sa položiť náplne čo najbližšie vonkajšiemu okraju.
- Zavíňajte croissanty: jemným vytlačením zdvihnite každý samostatný trojuholník zodpovedajúcim otvorom na druhej strane rámu. Postupujte od vonkajšej strany k vnútornej, opatrne zavíňajte cesto s náplňou a pokračujte postupným zavíňaním až do stredu.
Valček s nadstavcami - Zvoľte si hrúbku cesta a pustite sa do vaľkania! Jedinečný Valček II môžete plniť tekutinou. V závislosti na charaktere cesta zvoľte správnu teplotu vody: Ak obsahuje cesto kvasnice, nalejte teplú (nie vriacu) vodu. Do Valčeka II vlejte vodu izbovej teploty, ak chcete na cesto pritlačiť a uľahčiť si tým rozvaľkanie. Ak ide o tukové cesto, naplňte ho ľadovou vodou. Je možné s ním jednoducho a rovnomerne vyvaľkať tenké cesto a je doplnený aj súpravou formičiek. Má veľkú vaľkaciu plochu s dĺžkou 33,2 cm, ktorá umožní rozvaľkať malé i veľké množstvo cesta. Je ľahký, napriek tomu robustný. Odnímateľné držadlá sú identické a môžete ich medzi sebou zamieňať. S Valčekom II môžete vyvaľkať cestá rôznych hrúbok:
- Bez použitia nástavcov na Valček II vyváľate cesto akejkoľvek hrúbky.
- S 3 mm nástavcami rovnomerne vyvaľkáte hladké cesto na koláčiky
- So 6 mm nástavcami rovnomerne vyvaľkáte cesto na sušienky
Telo valčeka : 50 cm (dĺžka) x 7,5 cm (priemer) Pôvodná cena: 27,50€
V Bratislave aj osobný odber. Poštovné a balné 3,00€, resp. podľa cenníka pošty. (na dobierku o 1 € drahšie).Platba na účet. Pozrite si všetky moje inzeráty. K dispozícii ihneď.
Ihneď k odberu.
Kuchtíky sú misy s ergonomicky tvarovaným úchytom. Oslavy a domácnosť majú niečo spoločné – nielen pri oslavách, ale aj pri bežnej práci v kuchyni sú totiž často potrebné misy rôznych veľkostí na prípravu a uchovávanie čerstvých ovocných a zeleninových šalátov, kysnutého a piškótového cesta. Veko Tupperware, obsah bezpečne a vodotesne uzatvorí. Misa veľmi uľahčuje prácu, pretože sa v nej cesto nepripravuje klasicky ( cesto netreba miešat rukou), ale stačí ingrediencie zamiešať lopatkou a cesto perfektne nakysne.
Misy sú praktické na:
- prípravu kysnutého cesta: Suroviny jemne spracujeme lopatkou krúživým pohybom. Nechajte cesto kysnúť pod zatvoreným vekom na teplom mieste . Keď sa veko s počuteľným „buchnutím“ samo odklopí, jemne premiešame cesto a dáme znovu kysnúť, jemné premiešanie opakujeme 2x, potom je cesto správne vykysnuté a pripravené k ďalšiemu spracovaniu.
- prípravu a spracovanie treného cesta alebo krehkého cesta
- prípravu a servírovanie šalátov, dezertov a príloh alebo na ich ukladanie a uchovávanie sviežosti
- nakladanie, marinovanie mäsa, rýb, hydiny
- uchovávanie a uležanie zemiakového šalátu, ktorý je po niekoľkých dňoch vďaka bezpečnému uzatvoreniu jemnejší, lahodnejší a má výraznejšiu chuť
- prevážanie potravín v aute (vďaka bezpečnému a vodotesnému uzáveru sa nikdy nič nevyleje).
- kuchtík môžete využiť aj kúpanie bábätka
Teraz v akcii Veľký kuchtík 10l za super cenu 22,90l
V ponuke je misky kysky:
6l za 20 eur
3,5l za 18,50
2l za 12 eur
1l za 10 eur
Ponúkam nový a zabalený výrobok. Nepostradatelný na večierky,alebo do veľkých rodin: tato praktická misa s bezpečnostným uzáverom poslúži pri příprave testa na domácí chlieb alebo na veľkú porciu šalátu
Rozmery:
32,5 x 15 cm
Kuchtíky sú misy s ergonomicky tvarovaným úchytom. Oslavy a domácnosť majú niečo spoločné – nielen pri oslavách, ale aj pri bežnej práci v kuchyni sú totiž často potrebné misy rôznych veľkostí na prípravu a uchovávanie čerstvých ovocných a zeleninových šalátov, kysnutého a piškótového cesta. Veko Tupperware, obsah bezpečne a vodotesne uzatvorí. Misa veľmi uľahčuje prácu, pretože sa v nej cesto nepripravuje klasicky ( cesto netreba miešat rukou), ale stačí ingrediencie zamiešať lopatkou a cesto perfektne nakysne.
Misy sú praktické na:
- prípravu kysnutého cesta: Suroviny jemne spracujeme lopatkou krúživým pohybom. Nechajte cesto kysnúť pod zatvoreným vekom na teplom mieste . Keď sa veko s počuteľným „buchnutím“ samo odklopí, jemne premiešame cesto a dáme znovu kysnúť, jemné premiešanie opakujeme 2x, potom je cesto správne vykysnuté a pripravené k ďalšiemu spracovaniu.
- prípravu a spracovanie treného cesta alebo krehkého cesta
- prípravu a servírovanie šalátov, dezertov a príloh alebo na ich ukladanie a uchovávanie sviežosti
- nakladanie, marinovanie mäsa, rýb, hydiny
- uchovávanie a uležanie zemiakového šalátu, ktorý je po niekoľkých dňoch vďaka bezpečnému uzatvoreniu jemnejší, lahodnejší a má výraznejšiu chuť
- prevážanie potravín v aute (vďaka bezpečnému a vodotesnému uzáveru sa nikdy nič nevyleje).