inzercia, predaj, predám, bazár

Predám / vymením Garmin Forerunner 920xt

Kategória: Ostatné drobné

Predám alebo vymením hodinky Garmin Forerunner 920xt. Hodinky sú samozrejme so všetkým príslušenstvom čo je na fotke. Remienok je čisto nový kupovaný v na oficiálnej Garmin stránky za 20€ pred ani nie mesiacom. Bol dokúpený aj hrudný pás a držiak na bicykel, hodinky sa dajú zo zápästia odobrať a vložiť do držiaka, to som mal na hodinkách najradšej.

Sú to top triathlonové hodinky spred pár rokov, s batériou nie je problém. Taktiež stále dostávajú aktuatizácie cez wifi.

Najlepšie osobný odber kde si môžete hodinky vyskúšať, ale pošlem aj na dobierku. Na cene môže byť malá dohoda alebo vymením za nejaký telefón + môj doplatok, podľa dohody.
Predám / vymením Garmin Forerunner 920xt
Podobné inzeráty
Predám / vymením Garmin Forerunner 920xt
Predám alebo vymením hodinky Garmin Forerunner 920xt. Hodinky sú samozrejme so všetkým príslušenstvom čo je na fotke okrem hrudného pásu, ten je predaný. Remienok je čisto nový kupovaný v na oficiálnej Garmin stránky za 20€ pred ani nie mesiacom. Bol dokúpený aj hrudný pás a držiak na bicykel, hodinky sa dajú zo zápästia odobrať a vložiť do držiaka, to som mal na hodinkách najradšej. Sú to top triathlonové hodinky spred pár rokov, s batériou nie je problém. Taktiež stále dostávajú aktuatizácie cez wifi. Najlepšie osobný odber kde si môžete hodinky vyskúšať, ale pošlem aj na dobierku. Na cene môže byť malá dohoda alebo vymením za nejaký telefón + môj doplatok, podľa dohody.
Garmin Forerunner 920XT Modrá čierna
Garmin Forerunner 920XT Modrá čierna
Garmin HRM - Swim
Predám hrudný pás na plávanie Garmin HRM - Swim, ani raz použitý. Dostal som ho v balení spolu s hrudným pásom Garmin HRM - Tri a používam iba ten. Snímač tepovej frekvencie pre plávanie Garmin HRM-Swim. Hrudný pás s nastaviteľnou dĺžkou vďaka vymeniteľnej elastickej časti meria a ukladá srdcový tep aj pod vodou. Na súši a pri vynorení sníma tep v reálnom čase a zobrazuje ho na displeji kompatibilných hodiniek. Konektivita pomocou ANT+ technológie. Vhodné pre synchronizáciu s Garmin inteligentnými hodinkami série Forerunner 920XT/ 735XT / 935, fénix 3/5/5S/5X (PLUS), quatix 3/5, tactix. Výdrž batérie až 18 mesiacov, kvalitná vodotesnosť s certifikáciou 5 ATM
Hodinky GARMIN Forerunner 45S
Predám hodinky Garmin veľmi málo používané, bez škrabancov. Veľkosť puzdra 39 mm 1,04" farebný displej so skvelou čitateľnosťou Garmin Forerunner 45S s pohodlným silikónovým remienkom v čiernej farbe Senzor tepovej frekvencie Garmin Gen3 Elevate Akcelerometer, výškomer, gyroskop, kompas, teplomer, oxymeter Krokomer, meranie vzdialenosti, spálených kalórií, monitoring spánku Podpora satelitných systémov GPS/Glonass/Galileo Vodotesné vyhotovenie hodiniek Garmin Forerunner 45S do 5 ATM (50 m) Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT+ Prijímanie notifikácií zo smartfónu (Android a iOS) Výdrž batérie pri bežnom používaní až 7 dní (s GPS 13 hodín)
Nové kvalitné remienky na hodinky Garmin
Nové kvalitné remienky na hodinky Garmin sú z kvalitného silikónu šírka remienka je 20 milimetrov a dĺžka 20 cm. Majú rýchhloupínaciu baretu. Zasielam aj poštou cena je aj s poštovným pri platbe vopred. Sú vhodné pre hodinky Garmin: Vivomove HR Vivoactive 3 MUSIC Vivoactive 3t Venu Move 3 Move Luxe Approach S40 Forerunner 645 MUSIC Forerunner 645 Forerunner 245 Forerunner 245 MUSIC
Nové silikónové remienky na hodinky Garmin
Nové kvalitné remienky na hodinky Garmin, Sú z kvalitného silikónu, šírka remienka je 20 milimetrov a dĺžka 20 cm. Majú rýchhloupínaciu baretu. Cena na Alze je 30 až 50€. Zasielam aj poštou, cena je aj s poštovným pri platbe vopred. Sú vhodné pre hodinky Garmin: Vivomove HR Vivoactive 3 MUSIC Vivoactive 3t Venu Move 3 Move Luxe Approach S40 Forerunner 645 MUSIC Forerunner 645 Forerunner 245 Forerunner 245 MUSIC