inzercia, predaj, predám, bazár

Predam/ vymenim kohuta kohutov za sliepky

Kategória: Hydina

Predam mladych 6mes kohutov (vyliahnutych 22.4.)
alebo vymenim za mlade sliepky nosnice.
Odber Zohor
najlepsie volat
Predam/ vymenim kohuta kohutov za sliepky
Podobné inzeráty
Predám niekoľko mladých kohútov
predám niekoľko mladých kohútov. 21ho budú mať 5 mesiacov (21 jún vyliahnutých) kohútov, sliepky čo boli na predaj už sú predané * doma vyliahnuté a chované na dvore. * teda máme na predaj asi 2-3 kohútov (dva biele a jeden farebny, ak chcete mať mladšieho kohúta) * druhy (plemená) sú rôzne, z domácich chovov, čo sme mali vajcia * treba si prísť osobne do Novej Bystrice buď skoro ráno alebo večer ked už sadnú, neposielame poštou, predtym mi prosím zavolajte, čo dohodneme čas ktory bude vyhovovať aj vám aj nám, pripadne po ceste ak by som šiel okolo vás cena 8e/ks
Kurín, kurník pre sliepky
Predám nový kurín pre sliepky. Kurín je z Pur izolačných panelov, pevná konštrukcia, dlhá životnosť, lahké čistenie z vnútra a z vonka. Veľké dvere z boku, výklopné bidlo, 4 znáškové hniezda. Kurín postavený podľa Nemeckých štandardov pre 30ks sliepok. Dlžka 2m x šírka 1,5m výška x 1,5m. kurín, kurin, kurín pre sliepky, kurnik pre sliepky, kurin sliepky.
Násadové vajcia a kuriatka gazdovské sliepky Black Star.
Ponúkam násadové vajcia vysokoznáškový typ sliepok Black Star. Tieto sliepky sú originál vyšľachtené sliepky pre gazdovský dvor, nie do veľkochovu. Znášajú pekné veľké vajcia až 70g, oranžové žĺtka, znášajú aj v zime. Kľudné sliepky, doslova okrasa dvora. Vhodné aj do ťažších poveternostných podmienok. Najobľúbenejšie sliepky v Západnej Európe. Na fotografii je môj kmeň. Osobný odber v Tornali, kuriérom posielam po úhrade na účet min.30 vajec. Poštovné, balné +10€. Kuriatka odber 25.marca. Viac informácií telefonicky alebo e-mailom, na sms neodpovedám.
Násadové vajcia.Vysokoznáškové gazdovské sliepky Black Star.
Ponúkam násadové vajcia vysokoznáškové plemeno - Black Star. Tieto sliepky sú špeciálne vyšľachtené pre gazdovský dvor, nie do veľkochovu. Znášajú veľmi veľké vajcia, až 70g, oranžové žĺtka, znášajú aj v zime. Ročná znáška u mňa dosahuje 300ks/ nosnica. Kľudné pekné sliepky, doslova okrasa dvora. Vhodné aj do ťažších poveternostných podmienok. Najobľúbenejšie sliepky v Západnej Európe. Tri NAJ týchto sliepok: najodolnejšie, najväčšie vajíčka, najviac vajec. Hmotnosť 2,5-3,5kg. Na fotografii je môj chovný kmeň. Lepšie sliepky ste doteraz nemali. Osobný odber v Tornali, kuriérom posielam po úhrade na účet min30 vajec. Viac informácií telefonicky alebo e-mailom, na sms neodpovedám.
Brahmanka veľká - kohúty
Predám dvoch mohutných zdravých ročných kohútov brahmanky veľkej - modrého a čierneho. Je to veľké mäsovo-vajcové plemeno, ktoré je tiež veľmi dekoratívne. Prípadne aj vymením kohúta za kohúta. Výmena je možná za rovnaké plemeno sliepku, alebo kohúta vo farbe splash, modrej, alebo čiernej, prípadne už samostatné kurence v iných farbách.
Predám kohúta Wyandot
Predám čistokrvného kohúta Wyandot, bielo čierno lemovaného, alebo vymením za čistokrvného kohúta sussex, sasex, prípadne za čistokrvného kohúta Vlašky jarabičej. Kohút Wyandotky je veľká forma. Narodený 7/2022