inzercia, predaj, predám, bazár

predám výrobky TW, Mikro dip, box

Kategória: Ostatné

predám Mikro dali díp na čokoládu-uvaríte do 5 min čokoládové fondue v mikrovlnke 12 euro , Frozen II box predaný, variant box za 8 EU všetky výrobky sú nové . V Nitre odber, alebo + poštovné.
predám  výrobky TW, Mikro dip, box
Podobné inzeráty
predám  výrobky TW, Mikro dip, box
predám Mikro dali díp na čokoládu-uvaríte do 5 min čokoládové fondue v mikrovlnke 15 euro , Frozen II box predaný, variant box za 8 EU všetky výrobky sú nové . V Nitre odber, alebo + poštovné.
predám výrobky TW, Mikro dip, box
predám Mikro dali díp na čokoládu-uvaríte do 5 min čokoládové fondue v mikrovlnke 14 euro , Frozen II box predaný, variant box za 8 EU všetky výrobky sú nové . V Nitre odber, alebo + poštovné.
Tupperware Mikro Deli Dip
Ponúkam na predaj Mikro Deli Dip zn. Tupperware.
Goodbyn desiatový box
Originálny a kvalitný obedový box, bez BPA škodlivých látok, ftalátov, 100% recyklovateľný. Samotný box má tri časti + dve samostatné malé nádobky napr. na dip alebo bobuľovité ovocie. Dajú sa vložiť dnu do boxu alebo je ich možné prepravovať aj samostatne. K boxu je aj taška, v ktorej sa box prepravuje, ak sa napr. nezmestí do ruksaku. Veľmi jednoducho sa dá pripnúť k ruksaku a tak samotný box nezaberá miesto vnútri. K boxu pribalím aj nálepky, ktoré nám boli zaslané spolu s boxom, nejaké sme už použili. Pôvodná cena: 40 eur. Box je v super stave, nakoľko sme ho až tak často nepoužívali, taška je úplne nová, nepoužívaná. Cena je bez poštovného.
Domáce Obložené chlebíčky
Ponúkam na vyber množstvo druhov obložených chlebickov. Všetko je estetický zdobené, vyberané kvalitné suroviny a nátierky alebo šaláty sú z mojej domácej výroby. Čerstvá a kvalitná chuť. Minimálny jeden odber samostatné vami namixovanych chlebíčkov je 20ks. Používam iba vlastne domáce Nátierky a každý chlebíček je estetický zdobený podľa sezónnej zeleniny Možno na výber z týchto boxov : Vlastný box - váha cca 1700g (vlastný mix vami vybraných chlebickov) - 20ks Cena za box 35€ Box klasik - váha cca 2700g (15x bryndzovy chlebíček, 15x vajíčkovy chlebíček,15x oskvarkovy chlebíček) cena za box 60€ Box lux - váha cca 2700g (11x chlebíček so schwarldsvaldskou šunkou, 11x tuniakovy chlebíček, 11x s kozim syrom, 12x salamovy chlebíček) Cena za box 80€ Vege box - váha cca 2700g (11x chlebíček s mozzarellou, paradajkou a pestom, 11x Avokádovy chlebíček, 11x chlebíček s olivovou tapenadou, 12x Cicerovy chlebíček) cena za box 75€ Samostatné chlebíčky s ľubovoľným výberom nátierok, obloženie syrové, mäsové, zeleninové : -s bryndzovou nátierkou - 1,50/ks -s oskvarkovou nátierkou - 1,50/ks -s vajíčkovou nátierkou - 1,50/ks -chlebíček klasik ( s maslom, horčicou alebo maslo zmiešané s horčicou) - 1,30/ks -s tuniakovou nátierkou - 1,50/ks -s parížskym šalátom - 1,60/ks -s nivovou nátierkou - 1,50/ks -s kozím syrom - 1,60/ks -s lososom a avokádom - 1,60/ks
Investičná príležitosť - "Bufet Zátoka" - Liptovská Sielnica
Ponúkame Vám na odpredaj lukratívnu ponuku, zabehnutý stánok rýchleho občerstvenia – Zátoka – Liptovská Sielnica, okres Liptovský Mikuláš. Kúpou zabehnutej prevádzky získate jedinečnú investičnú príležitosť s návratnosťou investície do štyroch rokov. Prevádzka z dvoch unimo buniek umiestnených na betónových cestných paneloch sa nachádza na pozemku o výmere 100 m2 - uzavretá nájomná zmluva o nájme pozemku so slovenským vodohospodárskym podnikom po dobu 31.12.2026, nájomné vo výške 500,- €/rok. Pred uplynutím doby nájmu je možné túto zmluvu predlžiť o ďalších 5 rokov. Stavba obsahuje: - Predajný stánok – chodba, šatňa, WC, predajná plocha, sklad, pôjd, - Sociálne zariadenia – 2x chodba, 2x WC, - Sklad propán-bután nádrží, - Žumpa z izolovanej oceľovej nádrže o objeme 3 m3 s uzamykateľným poklopom, - Elektrocentrála + Solárne panely, - Studňa. Stánok pozostáva zo vstupu pre zásobovanie, prípravovne, miestnosti na uloženie upratovacích potrieb, zariadenie na osobnú hygienu pre zamestnancov a prednej časti stánku. Prípravovňa je vybavená kuchynskou linkou, 2 plynovými sporákmi, drezom na umývanie náradia a náčinia, drezom na manipuláciu so zeleninou, chladničkou kombinovanou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou, varnou kanvicou a samostatnou mrazničkou. Predná časť stánku je vybavená umývadlom s prívodom tečúcej teplej a studenej vody, výčapným zariadením, mraziacim zariadením, chladiacim zariadením kombinovaným s mraziacim zariadením. Zariadenie na osobnú hygienu pre zákazníkov (samostatný objekt) sú diferencované podľa pohlavia. Pozostávajú z predsiene s umývadlom s prívodom teplej aj studenej vody a WC kabíny. Sortiment predaja: alkoholické, nealkoholické, teplé nápoje, čapované pivo a kofola, originálne balené cukrovinky a slané výrobky, tabakové výrobky, syrové korbáčiky, mrazené krémy priemyselne vyrábané v originálnom balení, nanuky, ohrievané a grilované mäsové výrobky, pekárenské výrobky, obložené bagety spotrebiteľsky balené, pokrmy z mrazených polotovarov. Bližšie informácie, revízie ako aj projektovú dokumentáciu súvisiacu k prevádzkovaniu stánku Vám poskytneme na osobnom stretnutí.