inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vysokohorský romantický apartmán v Tatranskej Štrbe

Kategória: Byty

Predám vysokohorský romantický apartmán v Tatranskej Štrbe s veľmi nízkymi prevádzkovými nákladmi.

Apartmán sa nachádza v Tatranskej Štrbe v nadmorskej výške 957m.N.M. Z bočným výhľadom na Solisko a Štrbský štít.

Apartmán sa nachádza na 3. poschodí bez výťahu a balkónu v bytovom dome Pálenica 2 (rok výstavby 2008). Pred bytovým domom je vybudované nové parkovisko. V tesnej blízkosti domu je tenisový kurt a veľké detské ihrisko. V Tatranskej Štrbe je viacero reštaurácií, hotelov a nechýbajú ani služby ako pošta a potravinový obchod.

Apartmán sa predáva aj zo zariadením (nábytok v kúpeľni, skrine a stôl v predsieni, rozkladacia posteľ 140x200cm, kuchynská linka, pracovný stôl, vybavenie je prakticky nové a nepoužívané, kupované a osadené v Apríli 2020). Vybavenie bolo navrhnuté tak aby maximalizovalo vnútorný priestor bytu - apartmán má 16m2. Apartmán má pripojenie na TV a internet od Telekomu. V bytovom dome na prízemí sa nachádza miestnosť na odkladanie bicyklov a kočíkov. Apartmán nemá pivnicu. Prevádzkové náklady sú skutočne nízke (cca. 45 euro/ mesiac)

Vďaka výhodnej polohe svojho bytu budete môcť kedykoľvek obdivovať pôsobivú krásu Štrbského plesa, oddychovať v tichom prostredí tatranských hôr a zároveň budete v priamom spojení s civilizáciou. Letisko Poprad-Tatry je vzdialené len 15 minút jazdy autom, len 2 minúty od vášho bytu sa nachádza zastávka zubačky na Štrbské Pleso a priamo v obci je aj najvyššie položená rýchliková a IC stanica na Slovensku, ktorá spája celé Slovensko, v stanici zastavujú aj medzinárodné vlaky z Česka. V Tatranskej Štrbe stoja tiež viaceré autobusové linky, v blízkosti je vybudovaný hlavný cestný ťah na Poprad, Košice a Liptovský Mikuláš.

Prosím volať len v uvedený čas: Pondelok - Piatok od 20:00 do 22:00, Sobota - Nedeľa od 10:00 do 20:00, RK nevolať! Len s konkrétnym klientom/záujemcom. Kontakt emailon 24/7 strbaapartmansk@, Termín obhliadky možný iba 29/10/22 od 11:00 do 20:00 a 30/10/22 od 09:00 do 16:00.
Predám vysokohorský romantický apartmán v Tatranskej Štrbe
Podobné inzeráty
Apartmán v centre Tatranskej Lomnice s možnosťou odpočtu DPH
Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový mezonetový apartmán v centre Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách. Nachádza sa v pokojnej časti obce. Na apartmán sa dá uplatniť odpočet DPH. Základné informácie: Veľkosť: 90 m2 Orientácia: sever a východ - západ Apartmán sa nachádza na 3. poschodí menšieho apartmánového domu. Pozostáva z priestrannej obývačky, ktorá je prakticky prepojená s kuchyňou a jedálňou. V spodnej časti sa nachádza ešte jedna priestranná spálňa a balkón. V hornej časti apartmánu je ďalšia izba so štyrmi lôžkami. Z apartmánu je pekný výhľad na Vysoké Tatry. Apartmán je vo veľmi slušnom stave, takže je vhodný na okamžité užívanie. Na druhej strane je tu potenciál na modernizáciu priestorov do budúcna. V okolí bytového domu sa nachádza dostatočný počet parkovacích miest pre vlastníkov bytov. Lokalita: Apartmán sa nachádza len 200 metrov od centra Tatranskej Lomnice, v tichej časti obce. V okolí je viacero rozličných reštaurácií, potraviny, menšie obchody a ďalšia občianska vybavenosť. Stanica Tatranskej elektrickej železnice je vzdialená pár minút pešo. Neďaleko je tiež najväčšie tatranské lyžiarske stredisko s lanovou dráhou na Lomnický štít. Potenciál: Apartmán je vhodný na krátkodobý prenájom, pričom aktuálne je spravovaný profesionálnou spoločnosťou a generuje dlhodobo kvalitné finančné výsledky. Nový majiteľ tak vie svoju investíciu veľmi výhodne zhodnotiť a zároveň využívať aj na vlastné rekreačné účely. Cena: 350.000 eur s DPH
NA PREDAJ APARTMÁN v TATRANSKEJ LOMNICI
Ponúkame na predaj apartmán v Tatranskej Lomnici. Kto by nemiloval Tatry v každom ročnom období? Túžite aj vy vlastniť svoj apartmán a zároveň z neho aj profitovať? Ponúkam NA PREDAJ APARTMÁN v TATRANSKEJ LOMNICI priamo v centre, ale pritom v tichej a romantickej lokalite v športovom komplexe Tenis centrum s výhľadom na Lomnický štít. Na dosah máte zjazdovku, lanovky, bobovú dráhu, múzeá a iné rôzne atrakcie. S turistikou môžete začať už priamo od apartmánoveho komplexu. Apartmán sa nachádza na 1. poschodí tehlovej budovy, ktorá je zateplená, s celkovou rozlohou 55,47 m², úžitková plocha je 45.52 m², má 2 balkóny - 4,7m² a 5,25m². Skladá sa z veľkej otvorenej miestnosti, v ktorej je časť na spanie, obývačková časť s krbom a kuchynský kút. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a samostatnou toaletou Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečené centrálnym kotlom. V komplexe je reštaurácia, fitnes centrum, veľká tenisová hala, recepcia. V blízkej dobe bude komplex doplnený výťahom a v štádiu výstavby je aj veľký plavecký bazén, wellness, sauny, masáže, čím tento váš apartmán bude spĺňať všetky relaxačno - oddychovo - turistické nároky pričom ju navýši o atraktivitu a hodnotu. K dispozícií je vonkajšie parkovanie v rámci hotela. Apartmán je definovaný na liste vlastníctva ako iný nebytový priestor. Tento apartmán môžete aj ďalej prenajímať a poberať fixný mesačný nájom. O túto službu sa vám kompletne postará prevádzka hotela. Cena apartmánu je 305.000,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala alebo by ste sa chceli dozvedieť viac informácií, tak ma neváhajte kontaktovať.
Ponúkame na predaj krásny slnečný apartmán v Tatranskej Štrb
Ponúkame na predaj luxusný 3-izbový apartmán G3 nachádzajúci sa na najvyššom poschodí v apartmánovom dome Golem v Tatranskej Štrbe. Vybavenie apartmánu: sprcha, WC, samostatná spálňa, decká izba, obývačka, kompletne vybavená kuchynská linka (mikrovlnka, chladnička, keramická štvôr platňa, rýchlo varná kanvica, kompletné riady), TV (SAT), 3 Francúzke balkóny (východ - západ). Apartmán je možný aj na prenájom. Pivnica na úschovu bicyklov. Vonkajšie parkovisko s rampou na diaľkové ovládanie. Popis lokality Apartmánový dom GOLEM ponúka luxusné ubytovanie vo Vysokých Tatrách. Nachádza sa v prekrásnom prostredí rekreačnej zóny v Tatranskej Štrbe v blízkosti kempingu. V blízkosti apartmánového domu tečie horský potok pri ktorom sa nachádza ohnisko s posedením. Stanica zubačky s prepojením na najnavštevovanejšie stredisko Vysokých Tatier, Štrbské Pleso sa nachádza 8 min chôdze z apartmánového domu. V cene je propagácia nehnuteľnosti, vyhotovenie zmlúv a právny servis, ktorý zabezpečuje za bezkonkurenčnú cenu ONLINE V prípade záujmu kontaktovať na tel. čísle:
Mezonetový apartmán v Tatranskej Lomnici
Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový mezonetový apartmán v centre Tatranskej Lomnice vo Vysokých Tatrách. Nachádza sa v pokojnej časti obce. Základné informácie: Veľkosť: 89 m2 Orientácia: juh a východ - západ Apartmán sa nachádza na 3. poschodí menšieho apartmánového domu. Pozostáva z priestrannej obývačky, ktorá je prakticky prepojená s kuchyňou a jedálňou. V spodnej časti sa nachádza ešte jedna priestranná spálňa a balkón. V hornej časti apartmánu je ďalšia izba so štyrmi lôžkami. Z apartmánu je pekný výhľad na blízky les. K apartmánu prislúcha aj pivničná kopka. Apartmán je vo veľmi slušnom stave, takže je vhodný na okamžité užívanie. Na druhej strane je tu potenciál na modernizáciu priestorov do budúcna. V okolí bytového domu sa nachádza dostatočný počet parkovacích miest pre vlastníkov bytov. Lokalita: Apartmán sa nachádza len 200 metrov od centra Tatranskej Lomnice, v tichej časti obce. V okolí je viacero rozličných reštaurácií, potraviny, menšie obchody a ďalšia občianska vybavenosť. Stanica Tatranskej elektrickej železnice je vzdialená pár minút pešo. Neďaleko je tiež najväčšie tatranské lyžiarske stredisko s lanovou dráhou na Lomnický štít. Potenciál: Apartmán je vhodný na krátkodobý prenájom, pričom aktuálne spravovaný profesionálnou spoločnosťou a generuje dlhodobo kvalitné finančné výsledky. Nový majiteľ tak vie svoju investíciu veľmi výhodne zhodnotiť a zároveň využívať aj na vlastné rekreačné účely. Cena: 350.000 eur Bližšie informácie na resp. antoska.miroslav@ VIAC PONÚK NA WWW.
Znížená cena - 5 izbový mezonetový byt v Tatranskej Štrbe
So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 5 izbový mezonetový byt v Tatranskej Štrbe. Podlahová plocha bytu je 109m2 a nachádza sa na najvyššom – 5.poschodí, pretože je to nadstavba bytového domu kolaudovaná v roku 2009. Byt sa rozprestiera na dvoch podlažiach a kúpou je voľný. Viac foto a virtuálnu prehliadku nájdete na: Na prvom podlaží sa nachádza vstupná chodba, šatník, kúpeľňa s vaňou a WC, otvorená obývačka spolu s kuchyňu, izba, schodisko (pod schodiskom je úložný priestor. Z obývačky je výstup na balkón. Na druhom podlaží/podkroví sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Vo všetkých miestnostiach sú strešné okná. V spálni ostávajú vstavané skrine. Byt sa predáva nezariadený, v prípade záujmu o nábytok, ktorý sa nachádza v byte je možná dohoda. Výhody: - Nadstavba kolaudovaná v roku 2009 - Z balkóna a okien výhľad na Tatry - 2 kúpeľne (v jednej je vaňa v druhej sprchovací kút) - Úložný priestor – šatník v chodbe, komora pod schodmi a priestor na povale (prístup cez otvor v hornej chodbe) - Prepojenie kuchyne a jedálne s obývačkou - 1 x izba na prízemí a 3 izby v podkroví - vymenená strecha v roku 2022 - V okolí je detské ihrisko, obchod, hotel, zastávka „zubačky“ 5 min. pešo (ozubnicová železnica zo Štrby na Štrbské Pleso) - Možnosť odkúpenia garáže Bytový dom - zateplený - vymenené rozvody - nová strecha 2022 - aktuálne bez výťahu (zvažuje sa jeho dobudovanie, ale zatiaľ nie je žiaden konkrétny termín) V prípade doplnenia informácii alebo dohodnutia termínu obhliadky nás kontaktujte: dragosek@ Viete o niekom, kto sa chystá predávať svoju nehnuteľnosť? Dajte nám tip a získajte odmenu. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealVEA.
3 IZBOVÝ APARTMÁN 88m2 Z TOHO 26,7m2 TERASA, TATRANSKÁ ŠTRBA
MLM reality má pre Vás apartmán, ktorý sa nachádza v mimoriadnej lokalite v Tatranskej Štrbe, ktorá je v bezprostrednej blízkosti jedného z troch najväčších turistických stredísk vo Vysokých Tatrách, a to Štrbského Plesa. Je situovaný na okraji podtatranskej obce, v nádhernom lesnom prostredí, v blízkosti zastávky ozubnicovej železnice tzv. zubačky na Štrbské Pleso. Apartmánový dom v Tatranskej Štrbe sa nachádza nadmorskej výške 923 m n. m. Hotelový rezort je komplex, ktorý pozostáva z ****Hotela a dvoch apartmánových domov, ktoré sú chodbou prepojené s hotelom. Hotel svojim návštevníkom ponúka služby wellness (2 bazény, sauny, relax zónu), 24 hod. recepciu, bar, cigar lounge, posilňovňu, konferenčnú miestnosť, detský kútik, reštauráciu. Pre vlastníkov apartmánov hotel ponúka, v prípade záujmu, investične výhodnú a atraktívnu službu celoročnej správy a prenajímania apartmánov v čase nevyužívania apartmánu majiteľom. Vlastniť apartmán bude preto nielen splnením sna o víkendovej nehnuteľnosti, ale aj výhodnou investíciou počas doby, kedy majiteľ nemá záujem apartmán využívať. • virtuálna prehliadka apartmánu: • rozloha apartmánu 88,5 m2 z toho 26,7 m2 je terasa • orientácia na svetové strany sever/východ • 1. poschodie z 4 • vstupná chodba, dve spálne, kuchyňa spojená s denným priestorom • 1 x kúpeľňa a 2x WC • kompletne zariadený interiér v hotelovom štandardne • podlahy v apartmáne: plávajúce a keramické • okná: plastové s izolačným trojskolom • podružné meracie prístroje na meranie spotreby energií • digitálne pripojenie TV, vysokorýchlostné pripojenie na internet • vykurovanie: ústredné, kotolňa v bytovom dome - digitálne merače • možnosť zakúpiť parkovacie miesto priamo pred vchodom/terasou • lyžiareň • voľný ihneď Vonkajšie priestory budú po sadových úpravách v prirodzenom tatranskom štýle charakterizujúci celý komplex. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v mlm reality na Štefánikovej 4882/8 v Poprade, pasáž bytového domu MEANDER, mlmreality.poprad@ , .