inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vysokú vodovodnú batériu

Kategória: Doplnky

Predám vysokú kúpeľňovú batériu Royal Tower. Telo batérie je vyrobené z medi a mosadze, je niekoľkokrát galvanizována. Cena 90 eur vrátane originálneho obalu, pretože som ju nikdy nepoužila.
Predám vysokú vodovodnú batériu
Podobné inzeráty
Vodovodná batéria Blanco Mila
Predám používanú vodovodnú batériu Blanco Mila. Chrómová batéria Blanco Mila ponúka o 360° otáčateľný odtok vody. Má štíhle telo s rovným odtokom. Vyššie uložený odtok vody umožňuje ľahšie naplnenie hrncov a váz. Batériu ponúkam ako náhradný diel. Pôvodná cena 90€.
PREDAM EXKLUZNU 40 CM VYSOKU SKLEN. VAZU V STRIEBOR. DIZAJNE
PREDAM EXKLUZNU 40 CM VYSOKU SKLENENU VAZU V STRIEBORNOM DIZAJNE, BEZ POSKODENIA. VHODNA AJ AKO DARCEK. KONTAKT , VOLAT DENNE V CASE 9-19 HOD, MOZNOST OBHLIADKY A ODKUPENIA V PETRZALKE PO VOPRED DOHODNUTOM TERMINE A CASE TELEFONICKY.
Krištáľová misa, rôzne druhy
Ponúkam na predaj: - krištáľovú misu na nožičke so štvorcovým podstavcom, vysokú 17 cm, širokú 20 cm...20 EUR - krištáľovú misu vysokú 12,5 cm, širokú 25 cm...20 EUR
Predam novu drezovu batériu, chromova
Predam novu drezovu batériu, povrch chrom, komplet s prislusenstvom, Drezová stojanková vodovodná batéria s atraktívnym oblúkovým výtokovým ramenom podtrhne moderný dizajn každej kuchyne. Batéria je osadená veľmi kvalitnou keramickou kartušou 40 mm, Len osobny odber BA/Ruzinov
Predam BATÉRIU.
Zdravím vás mam na predaj nepoužívanú úplne novu batériu do kuchyne Čierno hmatna je k tomu jednoduchá cela montáž cena 50€.
Predám vázu.
Predám vysokú bielu vázu aj s doplnkami. Výška 148 cm.