inzercia, predaj, predám, bazár

Predám výstrojné súčiastky

Kategória: Ostatné

Predám výstrojné súčiastky: Veľká poľná vz. 60, maska OM-10 veľkosť 1, 2 ks (jedna nevybalená a nezostavená, náhradné filtre, plátenné púzdra na OM-10. Masku môžem predať ako komplet: maska, filtre, brašna. Viď fotografie. Cena dohodou. Po dohode možný aj osobný odber, alebo dovoz.


Predám výstrojné súčiastky
Podobné inzeráty
Predám výstrojné súčiastky
Predám výstrojné súčiastky: Veľká poľná vz. 60 (10€), maska OM-10 veľkosť 1, 2 ks (jedna nevybalená a nezostavená, náhradné filtre, plátenné púzdra na OM-10. Viď fotografie. Cena kompletu 21€. Po dohode možný aj osobný odber, alebo dovoz.
Tesla RF10 Rádiostanica
Predám rádiostanicu RF-10 stav nového kusu. Príslušenstvo v brašni. Všetko originál. Ďalej ponúkam rôzne súčiastky a diely ako káble, batérie, rôzne doplnky a výstrojné súčiastky.
Predám maskáče, kanady a prebytky
Predám vojenské výstrojné súčiastky. Ceny na fotkách sú bez poštovného. Preferujem osobný odber v Martine alebo vo Vrútkach.
Maskáče vz.97 2/44
Súrne zháňam komplet alebo aspoň nohavice v zelenom vzore 97. veľ.2/44. Iba nové, prípadne minimálne nosené. Ceny rešpektujem nakoľko sa jedná o problémový tovar. Možná výmena za inú veľkosť alebo iné výstrojné súčiastky.
MRE a vystrojne suciastky OSSR
Americke MRE 10 EUR Slovenske MRE od Svedskeho vyrobcu 15 EUR Polna flasa nova 10 EUR Plynova maska OM10 pouzivana 10 EUR Plynova maska OM10 nova zabalena 15 EUR Pozri aj dalsie inzeraty
Rozpredám na súčiastky notebook HP elitebook 840 g1
Rozpredám na súčiastky notebook HP elitebook 840 g1 na súčiastky alebo v celku. Komponenty ktoré už nie sú k dispozícii: Procesor Pamäť RAM Pevný disk