inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vzduchovku Kandar s puskohladom

Kategória: Zberateľstvo

Predám vzduchovku Kandar s puskohladom, dám k tomu aj terciky a 6 krabičiek nábojov Kandar Magnum cal 5,5 (200 ks v jednom)
model B2-4
Kaliber 5,5 mm
Designed Germany
Puškohľad Kandar 3-7x28

Vzduchovka B2 kalibru 5,5 mm
je výkonná pružinová vzduchovka vhodná pre úplných začiatočníkov i stredne pokročilých strelca.
Vzduchovka B2 je vybavená výraznými svetlovodnými mieridlami a muškou, čo využijete predovšetkým pri streľbe za šera. Naťahovanie tejto vzduchovky sa vykonáva zlomením hlavne. Diabolka sa tak vkladá priamo do hlavne.
Hlaveň vzduchovky má drážkovaný vývrt, čo zvyšuje jej presnosť. Ako strelivo sa používajú iba olovené diabolky či broky príslušné kalibru 5,5 mm. Oceľové broky nepoužívajte, poškodí drážky vývrtu a vzduchovka tak stratí presnosť vplyvom mechanického poškodenia.

Kaliber 5,5 mm:
je v SR veľmi rozšírenú variantom. Je obľúbená predovšetkým pre dobrú účinnosť a širokú ponuku diaboliek na trhu. Hodí sa na ničenie škodcov. Diabolky horšie penetrujú cieľ, za to však dochádza k ich veľkému roztrhnutiu, čím cieľ viac poškodí. Väčšinou teda nedochádza k "čistému priestrelu", ale k vystreleniu väčšieho vstupného otvoru s väčším vnútorným poškodením ciele.


Parametre:
Kaliber: 5,5 mm
Dĺžka: 108,6cm
Úsťová rýchlosť diabolky: 180 m / s = 650 km / h
Hmotnosť: 2,6 kg
Rybina (drážky pre upevnenie puškohľadu, kolimátoru atď.): 11 mm
Účinný dostrel max .: 30 m
Celkový dostrel max .: 340 m
Naťahovanie: zlomením hlavne
Diaboliek v zásobníku: 1
Strelný mechanizmus: pružina + piest
Vývrt hlavne: drážkovaný
Pažba: drevo
Mieridlá: svetlovodná

Určené pre športové účely a len pre osoby staršie ako 18 rokov, ktoré sú svojprávne v zmysle Občianskeho zákonníka.

Puškohľad KANDAR je navrhnutý špeciálne pre vzduchovky. Zväčšenie 3 až 7 x umožňuje presné cielenie bez ohľadu na vzdialenosť záberu a veľkosti terča. Prednosťami sú odolná rúrka, malé rozmery, hmotnosť  a matný vzhľad, ktorý zabraňuje odrážaniu svetla. Priemer šošovky 28 mm generuje veľmi jasný a jasný obraz, ďalekohľad bude perfektný aj za zhoršených svetelných podmienok. Kvalitná sklenená optika zaisťuje spoľahlivú prevádzku po celé roky. Montáž dostupná v tejto súprave bola prispôsobená štandardnej 11mm širokej koľajnici, ktorá je dostupná vo všetkých dlhých vzduchovkách. Dva gombíky (vertikálny a horizontálny) umiestnené vo vežičkách na hlavni ďalekohľadu umožňujú presnú kalibráciu optického systému. Zariadenie je vyrobené z veľmi pevného leteckého hliníka T6061. Zväčšenie 3-7. Celková dĺžka 286 mm. Kríž 30/30. Dvojdielna zostava 11 mm. Hmotnosť s montážou 132 gramov.
Predám vzduchovku Kandar s puskohladom
Podobné inzeráty
Predám vzduchovku Kandar s puskohladom
Predám vzduchovku Kandar s puskohladom model B2-4 Kaliber 5,5 mm Designed Germany Puškohľad Kandar 3-7x28 Vzduchovka B2 kalibru 5,5 mm je výkonná pružinová vzduchovka vhodná pre úplných začiatočníkov i stredne pokročilých strelca. Vzduchovka B2 je vybavená výraznými svetlovodnými mieridlami a muškou, čo využijete predovšetkým pri streľbe za šera. Naťahovanie tejto vzduchovky sa vykonáva zlomením hlavne. Diabolka sa tak vkladá priamo do hlavne. Hlaveň vzduchovky má drážkovaný vývrt, čo zvyšuje jej presnosť. Ako strelivo sa používajú iba olovené diabolky či broky príslušné kalibru 5,5 mm. Oceľové broky nepoužívajte, poškodí drážky vývrtu a vzduchovka tak stratí presnosť vplyvom mechanického poškodenia. Kaliber 5,5 mm: je v SR veľmi rozšírenú variantom. Je obľúbená predovšetkým pre dobrú účinnosť a širokú ponuku diaboliek na trhu. Hodí sa na ničenie škodcov. Diabolky horšie penetrujú cieľ, za to však dochádza k ich veľkému roztrhnutiu, čím cieľ viac poškodí. Väčšinou teda nedochádza k "čistému priestrelu", ale k vystreleniu väčšieho vstupného otvoru s väčším vnútorným poškodením ciele. Parametre: Kaliber: 5,5 mm Dĺžka: 108,6cm Úsťová rýchlosť diabolky: 180 m / s = 650 km / h Hmotnosť: 2,6 kg Rybina (drážky pre upevnenie puškohľadu, kolimátoru atď.): 11 mm Účinný dostrel max .: 30 m Celkový dostrel max .: 340 m Naťahovanie: zlomením hlavne Diaboliek v zásobníku: 1 Strelný mechanizmus: pružina + piest Vývrt hlavne: drážkovaný Pažba: drevo Mieridlá: svetlovodná Určené pre športové účely a len pre osoby staršie ako 18 rokov, ktoré sú svojprávne v zmysle Občianskeho zákonníka. Puškohľad KANDAR je navrhnutý špeciálne pre vzduchovky. Zväčšenie 3 až 7 x umožňuje presné cielenie bez ohľadu na vzdialenosť záberu a veľkosti terča. Prednosťami sú odolná rúrka, malé rozmery, hmotnosť  a matný vzhľad, ktorý zabraňuje odrážaniu svetla. Priemer šošovky 28 mm generuje veľmi jasný a jasný obraz, ďalekohľad bude perfektný aj za zhoršených svetelných podmienok. Kvalitná sklenená optika zaisťuje spoľahlivú prevádzku po celé roky. Montáž dostupná v tejto súprave bola prispôsobená štandardnej 11mm širokej koľajnici, ktorá je dostupná vo všetkých dlhých vzduchovkách. Dva gombíky (vertikálny a horizontálny) umiestnené vo vežičkách na hlavni ďalekohľadu umožňujú presnú kalibráciu optického systému. Zariadenie je vyrobené z veľmi pevného leteckého hliníka T6061. Zväčšenie 3-7. Celková dĺžka 286 mm. Kríž 30/30. Dvojdielna zostava 11 mm. Hmotnosť s montážou 132 gramov.
Vzduchovka Kandar 4,5mm
Dobrý deň predám vzduchovku Kandar stav Nová + 500 brokov
Vzduchovka Kandar
Dobrý deň predám vzduchovku Kandar stav Nová + 500 brokov
Vzduchovka z puskohladom nová.
Zdravim mám na predaj vzduchovky značky designed Germany candar model B-2-4 z puskohladom je úplne ako nová mám z inej aj náboje dve typy vsetke skoro celé možno zkazdeho chýba cca 20ks ani tolko cena je 150€ z puskohladom a dve krabyce náboje sms len ak máte záujem vážne odber Košice jazero.
Vzduchovka s puškohľadom + plynová
Predám vzduchovku s puškohľadom, ako nová, párkrát použitá. Ďalej predám plynovú pištoľ. Cena za obe spolu 200 € Odber Šajdíkove Humence
vzduchovku GERMANY DESIGNED, silnejší kaliber 5,5 mm
Predám výbornú vzduchovku Germany Designed silnejší kaliber 5,5 mm ,blížiaci sa kalibru malorážky (5,6 mm) ,klasické, spoľahlivé lámacie naťahovanie a nie problematické a aj často poruchové pákové naťahovanie. Vzduchovka je z kvalitného materiálu,drevená pažba z jedného kusa dreva, silná pružina , rýchlosť strely v ústí hlavne cez 220m/sek.Vzduchovka má energiu strely tesne pod 15 joulov čo je vrchná povolená hranica ,kedy ešte zodpovedá kategorii D,teda nepodliehajúca registrácii teda voľný predaj.Má svetelné fosforové mieridlá systému TRU-GLO pre mierenie za zníženej viditeľnosti.Vhodná na športové účely.Udávaný dostrel 375 yardov,dlžka 1100 mm pekná, úplne nová.Vhodná na hubenie malých škodcov ,športovú streľbu,Prípadne aj s dioptrickým puškohladom.Zodpovedá zákonu podľa ktorého nie je treba nákupné povolenie ! Teda kategoria voľný predaj !Preferujem osobné prevzatie ,predvedenie,odskúšanie.Žiadna "mačka vo vreci". Ako to robia niektorí inzerenti a predajcovia .Ale keď sa nedá osobne ,tak pošlem aj poštou . Odpoviem mailom každému.Pozrite aj iné moje inzeráty