inzercia, predaj, predám, bazár

Predám záhradný set z masívu.

Kategória: Záhradný nábytok

Predám záhradný set z masívu. Bližšie informácie po telefóne.
Predám záhradný set z masívu.
Podobné inzeráty
predám záhradný set
z rodinných dôvodov predám NOVÝ-nepoužitý záhradný set z Technoratanu CORTINA ROHOVÁ farba béžová. Sada obsahuje 2 pohovky, dve taburetky, kreslo a jedálenský stôl doska stola je pokrytá 5 mm hrubým tvrdeným sklom v elegantnej čiernej farbe plus komplet podušky viď foto. rozmery nájdete na linku: Cena nového 950€
Záhradný rattanovy set
Predam nový záhradný set Záhradný rattanový set Časť rohovej sofy 1: 175*66*75cm, Časť rohovej sofy 2: 163*66*75cm, 3x kreslo : 68*68*75cm, 1x stôl: 130*75*68cm,na vrchu sklo Materiál -umelý rattan Poduška: sedisko – 8cm, podušky operadlo 15 cm Poduška je vodeodolná Posielam aj kuriérom Viac info správa
Drevený zahradny skladaci nabytok 6+1
Predám zahradný drevený nábytok z masivu k vonkajšiumu použitiu na záhradu. Set obsahuje stôl o rozmere 160 na 80cm a 6 kresiel alebo 4 kresla a 1 dvoj lavice - nosnost 160kg. Výhoda setu spočíva že sa dá složiť. Mam auto a preto po dohode v ZA kraji viem doviesť alebo + kurier. Set pre 4 ludi 169 eur a pre 6 ludí 189 eur.
Záhradný set stôl + 3ks stolička
Predám zahradný drevený nábytok z masivu k vonkajšiemu použitiu na záhradu. Set obsahuje stôl o rozmere 70 x 70 cm a 3 stoličky. Výhoda setu spočíva že sa dá složiť.
Set záhradný 3 dielny – kovový biely.
Štýlový set záhradný 3 dielny – kovový biely pridá akémukoľvek posedeniu pocit luxusu. Vďaka tejto dekoratívnej a praktickej sade záhradného nábytku budete môcť relaxovať a vychutnávať si šálku kávy či konverzáciu s priateľmi. Set je vyrobený z vysokokvalitného odlievaného hliníka, ktorý je veľmi trvácny a odolný voči poveternostným vplyvom. Detailne prepracovaný vzor vnesie nádych romantickej atmosféry do každej záhrady, na terasu či do zimnej záhrady. Set je rozkladací a pozostáva z 1 x stôl a 2 x stolička . Nový . Rozmery – stôl : Výška – 75 cm Dĺžka – 71,5 cm Šírka – 53 cm Rozmery – stolička : Výška – 101 cm Šírka – 41 cm Hĺbka – 44 cm Výška sedu – 50 cm Hĺbka sedu – 38 cm Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Zahradny ratanovy set
Predam rohovu zahradnu sedacku s vankusmi a konferencnym stolikom. Sedacka je v stave novej. Pouzivana len sporadicky na zastresenej terase. V zime uskladnena v interieri. POPIS: Rohová záhradný sedačka s vankúšmi a konferenčným stolíkom vytvorí elegantné a pohodlné zázemie v každom kúte záhrady alebo terasy. 3-dielny záhradný set obsahuje: dvojsedák, otoman a konferenčný stolík jednotlivé diely zostavy môžu byť rozmiestnené samostatne alebo spoločne tvoriť rohovú sedačku stabilná kovová konštrukcia: hliník, čierny lak povrch: imitácia umelého pleteného ratanu (prúty: ploché), farba: čierna umelý ratan dobre odoláva nepriaznivým vplyvom počasia, preto je vhodný pre využitie vo vonkajšom prostredí čierne plastové klzáky konferenčný stolík: plocha 64 × 64 cm, výška 32 cm, horná plocha – číre tvrdené sklo (hrúbka skla 5 mm) dvojsedák: područka vľavo, sedací vankúš (rozmery 130×64 cm, výška vankúše 5 cm), 2 x oporný vankúš (rozmery 65 × 40 cm), poťah vankúšov na zips – polyesterová látka, farba svetlo šedá, rozmery dvojsedák: 137×62×72 cm otoman: područka vpravo, sedací vankúš (rozmery 130×70 cm, výška vankúše 5 cm), 1 x oporný vankúš (rozmery 65 × 40 cm), poťah vankúše na zips – polyesterová látka, farba svetlo šedá, rozmery otomanu: 72×62×137 cm pohodlné posedenie výška sedadla: 38 cm hĺbka sedadla: 45 cm s oporným vankúšom/64 cm bez oporného vankúša celkové rozmery pri zostavení rohové sedačky – s otomanom umiestneným iba na pravej strane: 210/137×62×72 cm Viac info mailom: Len osobny odber v KE.