inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zahradny stol a sedacky

Kategória: Záhradná technika

Predám zahradny stol a sedacky
Novy, drevo: agát, olejom natretym
Kontakt:
Predám zahradny stol a sedacky
Podobné inzeráty
Preadam zahradny nabytok, stolicky, stol.
Ponukam na predaj nasledovne veci: - zahradny set: 1x hlinikovy stol a 4x stolicky - cena spolu: 200€ - zahradny set: 1x drevenny stolik a 2x stolicky: 60€ - vajicko na sedenie zelena alebo ruzova: 50€/ks - zahradna pohovka pre 2 os. cierna - 60€/ks. - stolik nizky cierny - 20€/ks. Vsetky veci su zachovale, nejsu nijako poskodene. Boli uzivane jednu sezonu a v zime boli zazimovane. Tovar mozno osobne odobrat na zahori, v meste Gbely.
Predám záhradný drtič
Predám záhradný drtič zn. Parkside PMH 2400 B2. Blizsie info: Dôvod: nedostatočné využitie, použitý 3x Pôvodná cena: 99 eur
Záhradný vodovodný stĺpik /Záhradný nerezový stlpik
Predám nový železný záhradný vodovodný stĺpik výška cca 98 cm, uzavretý štvorcový profil 100x100x3mm, povrchová úprava prášková farba odtieň podľa želania, kohútik 1/2" s prípojkou na hadicu zospodu alebo zozadu, koncovka flexibilná hadica s pripojením 1/2", cena 110 EUR. Nerezový stĺpik 100x100x2mm cena 130 EUR. Možnosť poslať aj na dobierku.
Záhradný valec
Predám záhradný valec zn. Einhell. Ručný záhradný valec na úpravu nerovností s lištou na stieranie nečistôt možno plniť pieskom alebo vodou. Valec má pevnú oceľovú konštrukciu a povrch upravený práškovou farbou. Minimum používaný. Bez poškodenia. Viac info v maily.
Záhradný drvič konárov AL-KO NEW TEC 2500 R
Záhradný drvič konárov AL-KO NEW TEC 2500 R je výkonnejší model záhradných drvičov, vhodný predovšetkým pre úžitkové a okrasné záhrady so stromami a krovinami. Veľké kolesá zaisťujú dobrú stabilitu drviča a umožňujú jeho ľahké premiestňovanie. Dvojitá izolačná stena znižuje hlučnosť drviča až o 25%. Vďaka veľkému lieviku, ktorým je záhradný drvič AL-KO vybavený, je vkladanie záhradného odpadu bezpečné a bezproblémové. Na drvenie slúžia rezné zuby z tvrdenej ocele, čím je zaručená dlhá životnosť drviča. Šikmé uloženie motora spôsobuje samovťahovací efekt a uľahčuje tak prácu. Pomocou záhradného drviča AL-KO môžete z konárov a ďalšieho záhradného odpadu vytvoriť rýchlo tlejúci materiál na kompostovanie.
Kvalitný záhradný domček 2,6 x 1,2m
Dobrý deň, ponúkam moderný kvalitný záhradný domček od nemeckého výrobcu HORMANN. Priestor domčeka využijete na: * uloženie bicykla či grilu * miesto pre odloženie komponentov pre bazénovú techniku * parkovanie kosačky * odloženie pracovného náradia * uloženie a uskladnenie záhradkárskych potrieb * miesto pre skladovanie krmív pre vašich štvornohých miláčikov * dá sa využiť ako dielňa na majstrovanie * uloženie stavebných materiálov Parametre domčeka Classic sú: * 2588 x 1213 x 2160 mm (dĺžka x šírka x výška) * objemová veľkosť domčeka 5,2 m3 * jednokrídlové dvere so šírkou 969 mm a výškou 1940 mm * typ strechy - sedlová * povrchová úprava - antracit RAL7016 * vysoká stabilita konštrukcie domčeka * dôraz na bezpečnosť detí, domček nemá ostré hrany * bez podlahového roštu Je možnosť domček doplniť o ďalšie príslušenstvo: držiaky na náradie, police, pracovný výsuvný stôl, okná, je možnosť inej povrchovej úpravy, veľkosti, či typu strechy. CENA domčeka je 1795 €, v ktorej je zahrnutá doprava domčeka až priamo k Vám domov. Jeho odbornú inštaláciu dostanete zdarma!