inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zánovný vešiak na gitaru zn.Soundking

Kategória: Strunové nástroje

Predám takmer nový vešiak na gitaru Soundking
Oceľový nástenný držiak s pogumovanou kontaktnou plochou zn.Soundking. Tri diery pre upevnenie na stenu, čierna farba.Pridávam aj s 3 ks šróby. Nosnosť 20 kg. Vhodné na akúkoľvek el. aj akustickú gitaru.Cena: 5 eur + 2 eurá pošta.
Predám zánovný vešiak na gitaru zn.Soundking
Podobné inzeráty
Soundking DG 011 Stojan na gitaru
predam 4ks Soundking DG 011 Stojan na gitaru. v pripade zaujmu kontaktujte sms/mail. platne do zmazania. cena 10€/ks
Stojan na gitaru Soundking
Predám stojan na gitaru značky Soundking. Je len málo používaný, nemá žiadne znaky opotrebenia, je ako nový.
Elektrická gitara spolu s komplet príslušenstvom
Predám elektrickú gitaru spolu s komplet príslušenstvom. (Málo hrané) Elektrická gitara: Squier Bullet Strat by Fender (tmavomodrá lesklá), kvalitná výroba spred cca 20 rokov, kúpené v gitarovom obchode, kde bola aj nastavená. Kombo: Soundking AK30A (výkon: 30w) Kábel: RockCable by Warwick RCL 30206 D6 (dľžka 6m) Púzdro na gitaru: kvalitné polstrované s popruhmi na chrbát a držiakom do ruky a tiež priehradkou na zips Popruh na gitaru: DAddario Ladička: Cherub WST-520C Držiak na trsátka + 2 trsátka Ďaľšia Tremolo mechanika: Na gitare bola pôvodne namontovaná chrómovaná Tremolo mechanika, kvôli lepšiemu vzhľadu sme ju vymenili za pozlátenú (DR.PARTS Typ: EBR1/GD). Obe mechaniky sú súčasťou tohto predaja. Za symbolickú sumu 250 EUR. Dohoda na cene je možná. Len osobný odber a platba v hotovosti.
Gitara 1/2 Pasadena CG161 1/2 Blue Burst
Klasická koncertná 1/2 gitara zo série CG161, ktorá je 1/2 prevedením pôvodného modelu CG161. Telo, predná doska aj krk gitary sú vyrobené z kvalitného lipového dreva s dobrou nosnosťou zvuku. Hmatník s 20 pražcami ako aj kobylka sú zase z palisandrového dreva. Osadená je nylonovými strunami, farebné prevedenie: Blue Burst. Príslušenstvo: obal Madarozzo, gitarová podnožka Soundking výškovo nastaviteľná, skladací stojan na noty Soundking .
Predám Jackson JS22 Dinky Arch gitaru aj s príslušenstvom
Predám gitaru Jackson JS22 Dinky Arch Top AH Satin Black (aj s gitarovým pásom), kombo Peavey VYPYR VIP1 20W, gitarový stojan Soundking DG 041, kábel Fender Original Series Zelený 5,5 m Rovný, 3x brnkátka Fender Heavy a Medium,klipovú ladičku ENO Et-3100 a obal Rockbag. Cena bola pôvodne za všetko 446€, predám za 390€ (iba dokopy so všetkým). Osobný odber Bratislava-Dúbravka. Kontaktujte ma v prípade záujmu na mail bachrata.hana538@,nevolajte mi.
Predam: El.gitaru Ibanez AS73-BS + akus. gitaru Marris SJ 1
Predam: - Elektricku gitaru Ibanez AS73-BS vo vybornom stave za 250 Eur. Nutna vymena strun. - Akusticku gitaru Marris SJ-1 (Jumbo) vo vybornom stave za 150 Eur. Nutna vymena strun. Predam gitary i jednotlivo. Kontakt: dusan_aus@,