inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zavážaciu lodku Twin Carp.

Kategória: Rybolov

Predám zavážaciu lodku Twin Carp.
Lodka je nová,nepoužitá.
- novy akumulátor 6V/14Ah. (2x 6V/7Ah- sú starsie,1x novy 6V/14Ah)
- nový dialkový ovládač
- nový motor a hriadel.
- nové servá.
- rc maják.
Dakujem
Predám zavážaciu lodku Twin Carp.
Podobné inzeráty
Predám zavážaciu loďku Prisma 5 so sonarom a GPS
Predám zavážaciu loďku so sonarom a GPS. Balenie obsahuje: zavážacia loďku Prisma 5 - diaľkový ovládač k zavážacej loďke - nabíjačky - anténa na zavážaciu loďku - 2 akumulátory - manuál - puzdro na loďku.
Predám zavážaciu lodku Twin Carp.
Predám zavážaciu lodku Twin Carp. Lodka je nová,nepoužitá. - novy akumulátor 6V/14Ah. (2x 6V/7Ah a 1x novy 6V/14Ah) - nový dialkový ovládač,dosah pribl.500m - nový motor a hriadel. - nové servá. - rc maják. Dakujem
Predám zavážaciu loďku Mivardi Carp Scout + SONAR + GPS
Predám zavážaciu loďku Mivardi Carp Scout + SONAR + GPS Loďka bola veľmi málo používaná. Všetko funguje ako má. Je k nej aj prepravná taška a 2+2 5Ah olovené náhradné baterky. V prípade záujmu mám aj 2x20Ah li-ion baterky v cene 200 €. Zavážacia loďka je novej generácie, kombinácia zavážacia loďka so sonarom a GPS. Loďka vhodná pre kaprárov ale aj lovcov na dravcov na vyvážanie nástrahových rybiek. Dosah 500 m. Cena 750 €.
Predám zavážaciu loďku Toslon Xboat 730
Predam zavažaciu lodku X boat Toslon 730 so sonarom Toslon TF740.L Loďka má dva roky nová sada batérií,sonar gps a mapovaním autopilot, stojan na loďku zigrig systém .Dôvod predaja prechod na iný model.Bližsie Info na email zdôvodu práce na smeny
Predam zavazaciu lodku carp scout lion 20
Predam zavazaciu lodku so 4 nahradnymi bateriami (dokopy 6). Lodka bola kupovana v maji 2022 (vid faktura), bola 2krat pouzita, cize je uplne ako nova. Dovod predaja - kupa novsieho modelu. Je k nej aj prepravna taska, plus nahradne akumulatory, nabijacky, aj kable.
Predám zavazaciu lodku prisma
Predám zavazaciu lodku prisma sonar plus gps v zachovalom stave viac informácií na tel dohoda