inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zberateľské knihy podľa textu

Kategória: Ostatné

Predám knihy vhodné aj pre zberateľov

Čítanka pre piaty ročník ľudových škôl - 1939

Život maličkých - prvouka pre prvý postupný ročník ľudových škôl - 1938

Zpráva o ev.a.v. sbore v Pukanci z roku P.1944 napísanú Viliamom Koričánským slova Božieho kazateľom

Lúčnica v zahraničí v roku 1956 vydanú v roku 1958

Bibliografija Slovenske Matice 1864- 1964 od Jože Munda, Ljublana 1964, originál v danom jazyku

Vlastivedný slovník slovenských obcí 1977, vydal SAV

Oswiecim - hrobka štyroch miliónov ľudí -1945

vhodné aj pre zberateľov

jednotlivo cena dohodou - ponúknite

pri zaslaní + poštovné
Predám zberateľské knihy podľa textu
Podobné inzeráty
Jak psát reklamní text
Kniha bola používaná. Třetí vydání čtivé a přitom velice fundované knížky se opět věnuje všemu podstatnému, co je třeba znát k sestavení účinného reklamního textu pro inzeráty, letáky a katalogy, televizní a rozhlasovou reklamu, venkovní reklamu i pro reklamu na internetu. Nové vydání je aktualizováno s ohledem na vývoj oboru v uplynulých pěti letech, nově je v knížce zařazena část o vlivu angličtiny a jejím pronikání do českých reklamních textů, a to včetně příkladů, větší pozornost je věnována technikám tvůrčího psaní, rozšířena je kapitola o textu na komerčních webových stránkách, jsou doplněny nové příklady a autoři zmiňují i některé nové trendy v marketingových komunikacích ve vztahu k tvorbě reklamního textu. Dozvíte se, co má dobrý reklamní text zachovávat a čeho se má vyvarovat, jak sestavit název firmy či produktu, jak vytvořit slogan, jak sestavit texty firemních brožur, tiskových zpráv a PR článků a jak textově připravit expozici na výstavě. Kniha obsahuje řadu příkladů a praktických cvičení. Autor: Zdeněk Křížek, Ivan Crha Vydavateľstvo: Grada Jazyk: český Počet strán: 224 str. Väzba: brožovaná väzba Rozmer: 17×24 cm Hmotnosť: 420 g Vydané: 2008 ISBN: 978-80-247-2452-2 EAN:
IRISPEN EXPRESS 7 Prenosný textovy skener, digitalizer textu
funkcny komplet krabica s prislusnestvom. Dobierka nieje problem. Prenosný textovy skener IRIS Idealny pre skolakova vysokoslakov studentov ,pre dilomky diplomove prace atd odskusany (na rozdiel od wireles typu AIR 7 je fakt spolahlivy mam to odskusane) Mam viacero podobnych inzeratov staci kliknut na meno "Riso" nad tel. cislom. -------------------- 300 dpi, veľkosť A6 ~ Skener tužka, ručný skener, možnosť skenovania textu, čísiel a drobnej grafiky, konektor USB Nový mobilný perový skener - Priame OCR do akejkoľvek aplikácie: Text a čísla - Obraz priamo do akejkoľvek aplikácie - 30 jazykov - Single Line OCR Rozpoznanie textu IRISPen Express 7 je plne vybavené pero pre rozpoznavanie textu. Funguje rovnako ako zvýrazňovač. Jednoducho posúvate IRISPEN cez tlačený text alebo čísla z novin, časopisov, faxov, dopisov a text bude automaticky prepísaný do počítača pomocou OCR technológie. Podpora mnohých formátov Nezáleží teda na tom, čii používate aplikáciu Word, Excel alebo iné textové aplikácie pre úpravy. Loga, podpisy jednoduchá grafika IRISPen 7 dokáže tiež importovať logá, podpisy alebo menšiu grafiku. Pri nákupe obdržíte software IRISCompressor navrhnutý tak, aby previedol štandardný obraz dokumentu vo formáte JPEG, PNG, TIFF atd. do nového PDF dokumentu omnoho menšej veľkosti až 20 krát s kompatibilitou so všetkými prehliadačmi PDF.
Prepis textu do pocitaca
Hľadám spoľahlivú osobu na prepis slovenského textu zo strojopisu do WORDu. Rozsah textu je 700 normostrán A4. Svoju ponuku pošlite e-mailom na adresu alicadantsitsova@ V ponuke uveďte prosím požadovanz honorár a potrebnú dobu na túto prácu. Nezbudnite uviesť vaše meno a kontakt (email, tel. číslo) kam vás môžeme kontaktovať.
digitalizer textu Pero Scen C-Pen TS-1
Plne funkcne dobierka nieje problem. Skenovacie pero Scen C-Pen TS-1 pre tých, pre ktorých je presnosť a rýchlosť na 1. mieste. Presnejšie a je 2.5x rýchlejšie ako Scan Marker. Využitie: v bankovníctve, poisťovníctve, fin.služby, lekári, učtovníctvo, dane… . Pripojenie k PC / Mac je len cez USB. Skenovacie pero Scen C-Pen TS-1 Vás oslobodí od písania na klávesnici. Aby ste sa vyhli chybám a získali čas, stačí posúvať pero riadok po riadku po texte, alebo číslach alebo čiarového kódu a tieto informácie sa okamžite objavia vo Vašej aplikácii. Obsahuje funkciou text to Speech s pripojením cez USB. Rýchlosť čítania skenera až 25cm/s. Veľkosť skenovaného písma môže byť v rozmedzí 5 až 28 tlačových bodov. Dodáva sa s novým textovým editorom pre Windows s integrovanou funkciou prerozprávania textu a s možnosťou okamžitého prekladu textu. Zberač informácií, ktorý číta text a číslice a prenáša ich do Vášho PC, notebooku, elektronického prekladača a pod. . Má miniatúrne rozmery (117x14x22 mm) a hmotnosť iba 50g. Veľmi dobre ho môžete využiť napr. s prekladovým slovníkom pre Windows Štandard - Bez inštal. CD. Stiahnutie ovládačov len pomocou jednoduchého manuálu a C-Pen aplikáciami pre Windows, Mac OS X, podložku C-Pad vo formáte PDF, bez slovnika.
Dušan Krist Mitana: Maranath, Plathová, Martinček, Rúfus
Predám knihu od autora Dušan Krist Mitana: Maranatha. Vydal Slovenský spisovateľ, 1996. Vydanie prvé. Počet strán 56. Malý formát knihy. Bežne opotrebovaná na svoj vek, pekný stav. Cena 15 € + poštovné. .......... Na predaj kniha Luna a tis, autor Sylvia Plathová. Ilustrácie: Peter Ondreička. Pre členov Kruhu milovníkov poézie vydal Slovenský spisovateľ, Bratislava, 1989. Vydanie prvé. Náklad 1200 výtlačkov. Kniha je bežne opotrebovaná. Cena 20 € + poštovné ........... Predám knihu Kolíska – autor fotografií Martin Martinček, verše Milan Rúfus. Edícia obrazových publikácií. Vydavateľstvo Osveta. Rok vydania 1972. Prvé vydanie. Náklad 1500. Počet strán 184. Hĺbkotlačou vytlačili Tlačiarne Slovenského národného povstania, n.p., závod Neografia, Martin. Bežne opotrebovaná na svoj vek. Kniha nemá papierový prebal. Kniha obsahuje nádherné Martinčekove fotografie s krásnymi veršami Milana Rúfusa. Človek sa ponorí pri listovaní knihy v myšlienkach a spomienkach do života starých, prastarých a praprastarých rodičov. Cena 45 € + poštovné. Knihy si môžete prevziať osobne v Bratislave – Ružinove (Nivy). Pozrite si aj moje ďalšie knihy na Predám knihu od autora Dušan Krist Mitana: Maranatha. Vydal Slovenský spisovateľ, 1996. Vydanie prvé. Počet strán 56. Malý formát knihy. Bežne opotrebovaná na svoj vek, pekný stav. Cena 15 € + poštovné. .......... Na predaj kniha Luna a tis, autor Sylvia Plathová. Ilustrácie: Peter Ondreička. Pre členov Kruhu milovníkov poézie vydal Slovenský spisovateľ, Bratislava, 1989. Vydanie prvé. Náklad 1200 výtlačkov. Kniha je bežne opotrebovaná. Cena 20 € + poštovné ........... Predám knihu Kolíska – autor fotografií Martin Martinček, verše Milan Rúfus. Edícia obrazových publikácií. Vydavateľstvo Osveta. Rok vydania 1972. Prvé vydanie. Náklad 1500. Počet strán 184. Hĺbkotlačou vytlačili Tlačiarne Slovenského národného povstania, n.p., závod Neografia, Martin. Bežne opotrebovaná na svoj vek. Kniha nemá papierový prebal. Kniha obsahuje nádherné Martinčekove fotografie s krásnymi veršami Milana Rúfusa. Človek sa ponorí pri listovaní knihy v myšlienkach a spomienkach do života starých, prastarých a praprastarých rodičov. Cena 45 € + poštovné. Knihy si môžete prevziať osobne v Bratislave – Ružinove (Nivy). Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
Knihy pre dospelých
Knihy sú skladované.Nie sú roztrhané. Knihy, ktoré sú už predané sú vypísané na konci. Píšte na email, nie sms! Knihy za 2 eurá: Jesse James a jeho pomsta-William Ward Jesse James a stotisíc dolárová lúpež-Ward Prvá krv-Claire Rayner Príbeh Neda Kellyho-Peter Carey Štrnásta nula-Enzo Russo In Nomine Mortis-Cay Rademacher Nehlučne-Frank Schätzing-hrubá kniha Knihy za 5 eur: V hlbinách mozgu-W.R.Dantz Knihy za 8 eur: Nejšťastnejší batole v okolí-Harvey Karp-VYNIKAJÚCI STAV. Knihy za 1 eur: Čierne Tango-Régine Deforges Prázdna náruč-Nancy Baker Jacobsová Zelenáč v bielom-Robin Cook Agent bez mena-Robert Ludlum Za hrsť mužnosti-Gaby Hauptmannová Vysoká voda-Donna Leonová Tvár bez masky-S.Sheldon Pacient-Michael Palmer Prometeus v plameňoch-F.M.Robinson,T.N.S. V mojom nebi-Alice Seboldová Smrť v divadle-Donna Leonová Krvavá štvanica-Ian Rankin Červená izba-Nicci Frenchová Podoba hriechu-Ruth Rendellová Predátor-Michael Ridpath Anna prima balerína 2.diel-Justus Pfaue Poľahčujúce okolnosti-N.T.Rosenbergová Outsider-John Francome Napoleonove pyramídy-William Dietrich Beštia-Peter Benchley Elektrický boh-C.R.Hydeová V ponuke mám aj detské knihy. PREDANÉ -Hypnotizér-Lars Kepler -Tajomný smaragd-Meagan MCKinneyová -Mama pre Veroniku-Táňa Keleová Vasilková -Gravitácia-Tess Gerritsenová -Nežiadúci účinok smrť-John Virapen -Moja zlatá Audrina-Virginia Andrewsová -Neprebudené dieťa-Robert Mawson -Slnečný dom-Daniel Steel -Nočný jazdec-Max Brand -Precitnutie-Daniel Steel -Pod vplyvom luny-J.Paunggerová,T.Poppe -Sedem rokov v Tibete-Heinrich Harrer