inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zbierku plechoviek s Energetických nápojov

Kategória: Zberateľstvo

Predám zbierku plechoviek s energetických nápojov, je to cca 1000ks,sú takmer s celého sveta,zbieram ich 7 rokov,každá je iná,dôvod predaja: to nadšenie ich zbierať už so mňa opadlo a už ich ani nemám kde dávať a je škoda ich vyhodiť,cena dohodou.
Jedine osobný odber.
Predám zbierku plechoviek s Energetických nápojov
Podobné inzeráty
Pivové plechovice
Predám alebo darujem moju zbierku SK/CZ/európskych pivových plechoviek. Neviem, či zbierka má nejakú zberateľskú hodnotu, ale sú to prevažne plechovice, ktoré sa už nevyrábajú (pár z nich je ešte železných). 96ks plechoviek je „veľkých“ (0,5 l), 16ks je „malých“ (0,33 l). Mal som ich vystavené na poličke v detskej izbe, preto nie sú skoro vôbec obúchané. Ako som sa odsťahoval od rodičov, mamina povedala, že musia preč :D Pre pokoj v rodine som súhlasil :D Je mi ich ľúto vyhodiť, preto by som ich rád daroval nejakému zberateľovi alebo majiteľovi krčmy/baru/pivárne, kde by sa využili. Ideálne, kam by som mohol prísť na pivo a videl „svoje“ plechovice. Plechovice sa nachádzajú pri Trenčíne, ale pravidelne cestujem do BA. Nerád by som ich posielal poštou. V prípade záujmu mi napíšte email, dohodneme sa. Inzerát je platný do zmazania.
Zbierka plechoviek enegy drinkov
Predam obrovsku zbierku cca 500 ks energy drink plechoviek zbieranu 15 rokov. Domace aj zahranicne druhy vela edicii aj zrusene znacky. Vyzdobte si stenu v bare garazi alebo izbe.
Plechovky
Ponúkam na predaj 40 ročnú zbierku plechoviek (prevažne od piva). Plechoviek je viac ako 2000 z celého sveta (každá je iná).
Zbierka starých plechoviek
Zbierka starých plechoviek, cena za celok, pozri aj ďalšie moje inzeráty
Predám korunkové uzávery, vrchnáky z piva a nápojov zbierka
Ponúkam na predaj zbierku 401 ks korunkových uzáverov, vrchnákov z piva a nápojov, prebytky zo zbierky. Vhodné pre začínajúceho zberateľa, alebo na rôzne umelecké účely. V prípade potreby viem ponúknuť aj veľké množstvo duplikátov z nich. Cena je za všetky spolu, inak 10 centov/kus. Pozri moje daľšie inzeráty.
Predám RedBull plechovky
Predám plné RedBull plechovky 31ks Predám moju zbierku plechoviek. Všetky sú plné, zatvorené. Väčšina z nich je už po záruke. Takže sa nedajú už ochutnať. Sú tam rôzne druhy. Väčšina je zo Slovenska ale sú tam aj nejaké Rakúske. Predaj len ako celok. Posielam Packetou. Peniaze je nutné poslať vopred na účet. Osobný odber možný v TT, PN, HC. Cena pevná. Číslo je vymyslené. V prípade záujmu píšte mail.