inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zbierku vintage hodiniek

Kategória: Zberateľstvo

Predám zo svojej zbierky mechanické plne funkčné, nádherné vintage hodinky :
1. Tissot T12 Automatic na origo remienku: 320€

2. Herma Calipso Automatic: 140€

3. Citizen Automatic : 85€

4. Nivada Automatic : 220€

5. Certina Silver Line AG925: 220€

6. PRONTO Fancy Lugs ww2: 150€

Hodinky sú po generálke u hodinara na novych kožených remienkoch s novou krabičkou na hodinky v prípade Nivada s Origo krabičkou .
Predám zbierku vintage hodiniek
Podobné inzeráty
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Traktor 60. roky
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Traktor 60. roky. Typ 50 039 1 Kaliber 50 s manuálnym naťahovaním. Chromované puzdro s priemerom 36 mm. Hodinky majú nové sklo, veľmi zachovalú pôvodnú korunku a sú vyčistené. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné aj na každodenné nosenie. Hodinky majú nový kožený náramok s priemerom 18 mm. Môžem vymeniť za inú farbu. Originálny retro darček a kus histórie k narodeninám/na Vianoce alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek platíte len jedno poštovné. Možný osobný odber v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene.
Sovietske vintage retro hodinky Pobeda z 50. rokov
Sovietske vintage retro hodinky Pobeda z 50. rokov Manuálne naťahovanie Šírka puzdra 32 mm. Povrchová úprava je chrom. Hodinky majú nové sklo a korunku. Puzdro je vyčistené a vyleštené. Hodinky sú plne funkčné a držia správny čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový čierny náramok Mavex s priemerom 16 mm so striebornou prackou. Originálny retro darček a spomienka na mladosť. Vhodné k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Možný osobný odber v Košiciach a okolí. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene.
Československé mechanické vintage retro hodinky PRIM Elegant
Československé mechanické vintage retro hodinky PRIM Elegant zo 70. rokov Kaliber 66.3 s tlmičom KIF. Manuálne naťahovanie. Chromované puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo a sú vyčistené. Hodinky sú plne funkčné a držia správny čas. Vhodné na každodenné nosenie. Majú veľmi pohodlný kožený remienok so striebornou sponou. Remienok môžem vymeniť za inú farbu. (viď foto) Originálny retro darček a spomienka na mladosť. Vhodné k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Možný osobný odber v Košiciach a okolí. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene.
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Šupináč 60. roky
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Šupináč 60. roky Kaliber 55 typ 014. Manuálne naťahovanie Chromované prachotesné puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo a novú korunku zo starých zásob. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné aj na každodenné nosenie. Hodinky majú nový-veľmi pohodlný kožený čierny náramok s priemerom 18 mm. V prípade záujmu môžem vymeniť za inú farbu. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene.
Sovietske vintage retro hodinky Pobeda z 50. rokov
Sovietske vintage retro hodinky Pobeda z 50. rokov Manuálne naťahovanie Šírka puzdra 32 mm. Povrchová úprava je chrom. Hodinky majú nové sklo a korunku. Puzdro je vyčistené a vyleštené. Funkčné a presné. Je potrebné vymeniť hriadeľ kedže občas vyskskuje z pozície naťahovania do pozície nastavovania času. Hodinky majú nový čierny náramok Mavex s priemerom 16 mm so striebornou prackou. Originálny retro darček a spomienka na mladosť. Vhodné k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Možný osobný odber v Košiciach a okolí. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene.
Zbierka vintage hodiniek
Perdam svoju zbierku vintage hodiniek,Citizen bullhead chrono(predané) Omega Geneve automatic, Longines Silver arrow, Omega seamaster de ville, Certina ds-2,Lanco seaborn automatic, Certina, Certina 288, certina waterking 275, Omega geneve automatic zenske,pre viac info volajte, len seriozny zaujem