inzercia, predaj, predám, bazár

predam zeleznicu tt

Kategória: Modelárstvo

predam plne funkcnu zeleznicu tt
osvetlenie vyhybky vsetko riadenie z centralneho pultu ten je sklopeny na fotke nevidno pribalim i nejake vlaciky vagony
treba sa tomu povenovat ja nemam cas uz na to

zeleznica tt
predam zeleznicu tt
Podobné inzeráty
Predám drevený rám na modelovú železnicu
Predám drevený rám na modelovú železnicu- 2ks, veľkosť 202 x115 cm. Cena za obidva rámy 100€.
Predám panel na modelovú železnicu HO s montážou na stenu
Predám starší panel na analógovú modelovú železnicu HO s možnosťou montáže na stenu so systémom vyklápania k stene pre úsporu miesta v bytoch. Koľajisko je funkčné, dve elektrické výhybky taktiež. K panelu je aj napájacie trafo. V každom prípade koľajisko a celkovo panel potrebuje už údržbu, dotvorenie a pod. Alebo je možné využiť panel pre tvorbu nového digitálneho systému. Pre vyklápanie k stene je nutné dokúpiť ocelavé lanko, za ktoré sa namontovaný panel na stene pri sklopení zaistí o skobu v strede prednej časti kovovej konštrukcie. Rozmery: 140 x 90 cm. Za samotný panel s trafom je cena 95 € V pripade požiadavky na jednoduchý prvý vlak, viď ako na foto + zhotovené budovy Stanice, výhybne a 2 domov je cena spolu 135 €.
Predám drevený rám na modelovú železnicu
Predám drevený rám na modelovú železnicu- 2ks, veľkosť 202 x115 cm. Cena za obidva rámy 90€.
Predám príslušenstvo pre modelovú železnicu TT
Predám príslušenstvo pre modelovú železnicu TT: Ovocné stromy, výška 11 cm - 6 ks, Topole, výška 10 cm - 7 ks, Brezy, výška 9 cm - 5 ks, Kríky, výška 2,5 cm - 2 ks, Smreky, výška 5 cm - 3ks, Mechanické semafory - 2 ks, Vodná pumpa - 1 ks, Nákladný automobil IFA - 2 ks, Osobný automobil Wartburg - 1 ks. Cena 0,5 € za 1 ks, min. odber za 7,5 € + dobierka, pri kúpe všetkého cena 13 € + dobierka.
Predám 50 ročnú železnicu TT
Ponúkam na predaj železnicu TT, všetko čo je na fotografiách, plus trafo PIKO. Všetky veci sa datujú rokom výroby od 1972 do 1980. Jedná sa o +- 50 ročnú záležitosť. Všetky lokomotívy sú funkčné. Vagóny 1x ČSD, 1x WARS, 1x poštový MÁV, 2x MÁV, 2x MITROPA, zbytok DR. 1x 4 vag. poschodová súprava, 1x 2 vag. Posch. Súprava. Motoráčik dvojvagónovy, mostné piliere, koľajnice, výhybky, krásny katalóg 1972/73, navestidlo, náhradné diely, zopár rozpadnutych vagónov na náhradné diely... Originál krabičky v počte ako na fotkách. Predám iba ako celok! Prosím o SERIÓZNE ponuky.
Predám drevený rám na modelovú železnicu
Predám 2ks drevený rám na modelovú železnicu rozmer 202*115cm. Cena 50€ za kus.