inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zimnú Gore-tex Bundu OS SR

Kategória: Ostatné

Predám vojenskú zimnú Goretex bundu vzor 2007 Digital
Veľkosť 4-56
Cena: 130€
Tel:
Predám zimnú Gore-tex Bundu OS SR
Podobné inzeráty
Predam profil reflexnú Gore tex bundu
Predam značkovú pracovnú Gore-tex reflexnú bundu zn. Fristads Kansas. Pôvodná cena cca 700€.
Panska kozena trekingova Gore-Texova obuv DOLOMITE
Predam pansku kozenu trekingovu Gore-Texovu obuv DOLOMITE, vel.43 1/3, dlzka vnut.vlozky je 29cm. Topanky maju pruzne penove podrazky s gumovou protismykovou vrstvou VIBRAM, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky, uzavrety jazyk, vodeodolnu, paropriepustnu mambranu Gore-Tex. Obuv je zachovala, v dobrom stave, neposkodena, cena je 30Eur + post.4,90Eur.
GORE-TEX
Predám 2 páry GORE-TEX policajnú obuv, nepoužité. 1 pár za 110 EUR. Veľkosť 28.5- to je 42,5...Dohoda možná
Vojensky nepremokavy Gore-Tex set DPM (orig. britska armada)
Predam britsky nepremokavy vojensky Gore-Tex set v maskovacom prevedeni DPM. Set sa sklada z bundy s kapucnou (v golieri) a nohavic. Presne velkosti vid foto, sedi na vysku 180 cm a hrudnik 110 (L-XL). Komplet bol parkrat obleceny, no stav je ako novy. Vhodne do lesa, na turistiku, huby ci ryby.
Vojensky nepremokavy Gore-Tex set MTP (orig. britska armada)
Predam britsky nepremokavy vojensky Gore-Tex set v maskovacom prevedeni MTP. Set sa sklada z bundy a nohavic. Presne velkosti vid foto, sedi na vysku 180 cm a hrudnik 110 (L-XL). Komplet bol parkrat obleceny, no stav je ako novy. Vhodne do lesa, na turistiku, huby ci ryby.
Gore-Tex kanady
Predám nový typ, nepoužitých goretex kanád s podrážkou vibram veľkosť 37,5.Táto obuv sa vyznačuje vysokou tuhosťou, je preto vhodná do celoročných outdoorových podmienok. Tento model topánok využíva technológie GORE-TEX® a VIBRAM.