inzercia, predaj, predám, bazár

Predám značkové jarné bundy

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám značkové jarné bundy.

1. Hackett, veľkosť S. Dobrý stav. Cena 15€.
2. Tommy Hilfiger veľkosť S. Dobrý stav. Cena 15€.

V prípade akýchkoľvek otázok, ma prosím kontaktujte. Pri kúpe viac ks možná dohoda na cene.

Pozrite aj ostatné inzeráty.
Predám značkové jarné bundy
Podobné inzeráty
Zimná puffer bunda WAVEBOARD
Predám ľahkú páperovú bundu s kapucou vo veľkosti L. Ideálna na výšku postavy 180 cm. Bunda je vo veľmi peknej farebnej trojkombińacii tmavomodrá-červená-biela. Vnútorná strana kapuce a zipsová léga sú striebornej farby. Konce rukávov sa dajú regulovať duchým zipsom. V spodnej časti bundy je regulačná gumička na úpravu obvodu bundy. Zadná - chrbtová časť bundy je mierne predĺžená do oblúčika voči prednému dielu bundy. Vrecká bundy sú na zips. Vo vnútri bundy je vrecko na mobil. Bunda je v absolútnom poriadku.
Predám dámsku a detské dievčenské zimné bundy
Predám dámsku a detské dievčenské zimné bundy. Dámska bunda veľlkosť S, nosené 1 týždeň. Dve dievčenské bundy na 10-12 rokov, zachovalé. A k tomu aj 2 jarné bundy, mikiny a viac dievčenského oblečenia.
predam viacere damske kabaty a bundy, kozene bundy 36
z dovodu velkeho upratovania skrine predam viacere damske zimne, jarne bundy, kozene, latkove - velkost na postavu cca 36 - 34 - 38 vhodne aj na predaj do obchodu s oblecenim malo nosene, ciste, neposkodene zimne bundy na postavu velkosti 34-36-38 Vrchna rada: Dlhy hnedy jesenny kabat na zips xs 15eur Dlsia strieborna siva bunda s pevnou kapucnou Amisu 34 za 10eur Dlhsia hrubsia tmavosiva PREDANA Maslova tepla zvnutra s pevnou kapucnou a opaskom Clockhouse L za 15eur Tmavohneda hrubsia Vero moda S za 15eur Stredna rada: Cierna bunda F&F 12eur Zelenkava jesenna Winter Henry Barrows S za 12eur Maslovy kozak - kozena bunda Sisley 15eur Biela jarna 7eur Maslova Marina yachting za 15e = na boku je mala cierna nasivka! Tmavozelena tenka Jacqueline Riu 5eur Spodna rada: Hnedy kozak - kozena bunda prava koza 25eur Bordova tenka Stay S, 5eur Riflova tmavsia bundicka C&A, M, za 12 eur cierna sportova windstopper bunda s fialovo ruzovymi kvetmi, kapucna, Sportissimo - Vidlard za 12e Zimna bunda tmavo zelena s bielymi bokmi Blind Date S za 15eur Hneda vesta s kapucnou H&M 38 za 15eur Moznost vyskusat si v BA Ruzinove Pri odbere viac kusov dohoda prosim pozrite aj dalsie moje inzeraty = saty, topy, bluzky, saka, svetre... vsetko velkost 34/36, dakujem PROSIM VOLAT - CEZ PRACOVNE DNI PO 16.00 ALEBO CEZ VIKEND, NA SMS NEREAGUJEM
Predám jarné bundy Zara
Predám jarné bundy Zara. 1. Červená veľkosť M. Veľmi dobrý stav. Cena 15€. 2. Farebná veľkosť L. Výborný stav. Cena 15 €. 3. Army veľkosť S. Veľmi dobrý stav. Cena 15€. 4. Riflová veľkosť S. Veľmi dobrý stav. Cena 15€. Povodné ceny búnd oveľa vyššie. V prípade akýchkoľvek otázok, ma prosím kontaktujte. Pri kúpe viac ks možná dohoda na cene. Pozrite aj ostatné inzeráty.
jarne bundy S
predam jarne damske bundy S
Dievčenské jarné bundy
Ponúkam dievčenské jarné bundy. Pláštenka do dažďa ružová 7 eur, Softshelova bunda vtáčiky 7 eur, Koženka čierna s kapucňou 9 eur, Bunda modrá s ružovými zipsmi 9 eur. Všetko veci oblečené minimálne, ako nové, v prípade záujmu o všetky bundicky cena 30 eur.