inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zvukovú kartu Behringer UM2 U-Phoria

Kategória: Ostatné

Predám zvukovú kartu Behringer UM2 U-Phoria.
Kupovaná v marci 2021. Je v dobrom stave, plne funkčná.

Predám zvukovú kartu Behringer UM2 U-Phoria
Podobné inzeráty
Behringer MA 400 MICROMON Slúchadlový zosilňovač
Slúchadlový zosilňovač Behringer MA 400 Micromon Slúchadlový zosilňovač. Behringer Micromon MA400 je kompaktný slúchadlový zosilňovač určený ako do štúdia, tak pre živé vystúpenia. Obsahuje mikrofónny vstup a výstup osadený XLR konektory, Monitor vstup, ground lift, slúchadlový výstup s 1 / 4 "a 1 / 8" Jack konektory, potenciometre pre nastavenie mikrofónnych a monitorovacích hlasitostí a prepínač mono / stereo. Súčasťou je aj napájací adaptér.
Behringer FBQ3102HD Ultragraph Pro
Predám ekvalizér Behringer FBQ3102HD Ultragraph Pro v plne funkčnom stave, nepoužívaný, na povrchu drobné kozmetické chybičky, interne bez chyby, treba vidieť. Cena 130€, pri rýchlom jednaní dohoda možná (pôvodná cena bola 159). Iba osobný odber v Komjaticiach. Popis k produktu: Profesionálny 31 pásmový stereo grafický ekvalizér určený pre štúdiá a profesionálne ozvučovanie živých vystúpení. Práca s ekvalizérom je jednoduchá vďaka technológii FBQ, ktorá automaticky detekuje problémové frekvencie a okamžite o nich podáva informáciu, vďaka čomu je možné tieto frekvencie v reálnom čase upravovať. O zvuk sa stará sada Ultra-low noise 4580 operačných zosilňovačov, ktré zaručujú profesionálnu zvukovú kvalitu. model FBQ3102HD ponúka aj samostatný mono výstup pre subwoofer s nastaviteľným frekvenčným crossoverom. o monitoring signálu sa stará 12 LED indikátorov pre vstupný a výstupný signál. Samozrejmosťou je aj maximálna flexibilita pri napájaní vďaka prepínaču "Planet Earth", ktorá prepína napájanie zo 100V na 240V.
Pokémon karty zberateľské/balíčky
Predávam balíčky pokémon kariet. Sú tam zmiešané série a sú tam aj staršie/novšie edície. Balíčky obsahujú : Zelený balíček mini (25 kariet) 4€ Obsahuje: 15 klasických zmiešaných pokémon kariet, 3 energy karty, 3 tréner kariet a 4 holo-reverse karty. Modrý balíček malý (50 kariet) 8€ Obsahuje: 33 klasických zmiešaných pokémon kariet, 6 tréner kariet, 4 energy kariet, 6 holo-reverse kariet a 1 hologramovú kartu. Žltý balíček stredný (100 kariet) 14€ Obsahuje: 60 pokémon klasických zmiešaných kariet, 15 tréner kariet, 15 energy kariet, 7 holo reverse kariet, 2 hologramové karty a 1 V kartu Červený balíček veľký (150 kariet) 20€ Obsahuje: 100 pokémon klasických zmiešaných kariet, 25 tréner kariet, 12 energy kariet, 8 holo-reverse kariet, 4 hologramové karty a 1 VMax kartu. Zlatý balíček mega (200 kariet) 27€ Obsahuje: 130 pokémon klasických zmiešaných kariet, 30 tréner kariet, 20 energy kariet, 13 holo-reverse kariet 5 hologramových kariet, 1 V kartu a 1 VMax kartu. K balíčkom sa dá dokúpiť aj: 1 holo-reverse karta 0,25€ 1 holo karta 0,70€ 1 V karta 3€ 1 VMax Karta 5€
Smartphone s23 ultra
Dokonalá napodobenina Samsung s23. Sú to telefóny priamo z Číny ale na základe našej dlhoročnej spolupráce nám telefóny dávajú za super ceny a hlavne nám ich dodávajú v priebehu 3-7dní čo je zatiaľ na Slovensku veľmi málo vydané.  Sme dovozcom veľkého množstva produktov z Číny, neváhajte sa opýtať aj na iné produkty o ktoré máte záujem a my Vám zistíme dostupnosť, cenu a v prípade záujmu dobu dodania. Ku každému produktu je faktúra a záruka.  Tel. Kontakt môžte kontaktovať aj cez whats app S23 Ultra odomknuté 6,7 HD obrazovka 4G 5G smartfón Originálny mobilný telefón Cellulares Dual Sim 6800mAh Android 12 Mobilný telefón nepodporuje telekomunikačnú sieť CDMA 2G 3G. 1. 6,7-palcový Full Display 2. Dual SIM karta podporuje TF kartu Duálny pohotovostný režim pre dve karty, slot na kartu nerozlišuje medzi hlavným a zástupcom, podporuje 50 svetových hlavných komunikačných sietí 3. Model č.:S23 Ultra 4. Platforma: Rozmer 9000 5. Pohotovostný režim: Dual SIM dual standby (Slot podporuje SIM kartu, ďalší slot podporuje SIM kartu alebo TF kartu) (Maximálne rozšírenie podpory 256 GB) 6.Obrazovka: 6,7 HD+ Full Display 1440*3200 7.Frekvencia:GSM850/900/1800/1900MHz,3G:WCDMA850/1900/2100MHz,4G,5G 8. Pamäť: 16 GB RAM + 1 TB ROM 9. Fotoaparát: Predný fotoaparát 32 MP + zadný fotoaparát 64 MP 10.Jazyky: Podpora viacerých jazykov 11. Batéria: Lítium-iónová batéria 6800 mAh Balenie obsahuje: 1x smartfón, 1x adaptér nabíjačky, 1x slúchadlá, 1 x návod na použitie, 1 x puzdro na telefón, 1x Ochranná fólia
Hra v kocke mestá
Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí. Čaká na vás 70 zaujímavých miest sveta. Cieľom hry je nazbierať za desať minút čo najviac kariet.Pravidla:Začína najmladší hráč, ktorý si vezme kartu zo škatule a otočí presýpacie hodiny. 1. Počas presýpania hodín, t. j. za desať sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok. 2. Potom podá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kockou. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak napríklad hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva. 3. Ďalší hráč prečíta otázku a podľa obrázka na karte skontroluje odpoveď. 4. Ak hráč odpovie správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatule a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu. 5. Ten, kto za desať minút nazbiera najviac kariet, vyhráva! Čas si môžete merať sami na hodinách alebo môžete hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl. Hra vo veľmi dobrom stave.
Hra v kocke vesmír
Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí z oblasti Vesmíru. Dozviete se viac o planétach, súhvezdiach aj o kozmonautike. Cieľom hry je nazbierať za desať minút čo najviac kariet. Pravidlá: Začína najmladší hráč, ktorý si vezme kartu zo škatule a otočí presýpacie hodiny. 1. Počas presýpania hodín, t. j. za desať sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok. 2. Potom podá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kockou. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak napríklad hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva. 3. Ďalší hráč prečíta otázku a podľa obrázku na karte skontroluje odpoveď. 4. Ak hráč odpovie správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatule a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu. 5. Ten, kto za desať minút nazbiera najviac kariet, vyhráva! Čas si môžete merať sami na hodinách alebo môžete hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl. Hra vo veľmi dobrom stave.