inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zvyšné krabičky liekov na spanie ktoré mi ostali

Kategória: Ostatné

Predám 3× krabičky liekov na spanie ktoré mi zostali cena za krabičku 25€ St_l_nox pre viac info mi napíšte.
Predám zvyšné krabičky liekov na spanie ktoré mi ostali
Podobné inzeráty
3 Pregnafolin + DHA, vitamíny pre tehotne a dojčiaca ženy
Dobrý deň, predám 3 nevyužité krabicky vitamínov pre tehotne a dojciace ženy. Všetky krabicky sú plné ( nechýba v nich ani jedna tabletka) . Jedna z nich je otvorená, ale nie je odobratá ani jedna tableta. Zvyšné dve som len pootvorila aby som sa uistila, že krabičky sú plné. Záruka do 6/24 všetky tri. Cena za všetky tri 15€ aj s poštou. V prípade záujmu poprosím pisat mail ( natalia.hola312@)
Predám drevené krabičky od cigár
Predám drevené krabičky od cigár. Krásne drevené krabičky rôznych veľkostí a farieb. V prípade záujmu vám krabičky odfotím samostatne aj s rozmermi. Cena je od 5€ do 10€. Na obrázkoch sú len niektoré je ich oveľa viac.
Krabičky With love vhodné aj na svadbu
Predám 3 ks krabičky love biele s perleťovým efektom do zlata, so zlatým nápisom With love. Krabičky sú vhodné napr. aj na svadbu do fotokútika, na drobnosti, ale aj na kvetinové aranžmá - krabičky majú vo vnútri plastovú fóliu.
Krabičky ako darček
Ponúkam krabičky s rôznym obsahom k akémukoľvek sviatku alebo len tak pre radosť. Krabičku je možné vyskladať podľa predstáv zákazníka. Cena krabičky závisí od zloženia krabičky.
Voňavé mydlove krabičky a kytičky
Ponúkam na predaj krásne voňavé mydlove krabičky a kytičky na MDU,narodeniny,meniny alebo len tak pre potešenie. Krabičky malé 6e Krabičky veľké 12e Kytice od 20-30e Šáločky mydlove 6e
Sada nádob Ultimo 3ks od tupperware
Sada obsahuje 2,1l + 1,3l + 500ml Nádoby s vodotesným vekom, ktoré ochránia potraviny počas ich skladovania alebo pri preprave. vhodné na skladovanie menších množstiev potravín je možné využiť na skladovanie v chladničke, špajze, v skrini, na polici ideálna tiež pre mladé rodiny, ktoré si zakladajú svoju novú domácnosť a kuchyňu vodotesnosť viečok zaručí bezpečnosť počas skladovania či transportu u jedál obsahujúcich vodu, napr. ovocný šalát, šťavnatá zelenina, polievky atď. viečka sú jedinečné: sú vodotesné, hoci majú obdĺžnikový tvar pri skladovaní potravín v chladničke nám viečka zaručia, že cez ne nebude prechádzať aróma z jedla dovnútra ani von z krabičky pri použití nádobiek pri vonkajších aktivitách sa do škatuliek nedostane napr. piesok alebo prach obdĺžnikový tvar krabičky a rovná plocha viečka zaručia, že pri skladovaní maximálne šetrí priestor krabičky môžeme jednoducho skladať jednu na druhú. Nevhodné do mrazničky a do mikrovlnky pri vkladaní teplého jedla nechajte pred položením viečka najskôr jedlo vychladnúť Môžete umývať v umývačke, avšak časom stratíte lesk a ostrosť obrázkov.