inzercia, predaj, predám, bazár

Predáme chladiacu vitrínu (pult) obslužnú

Kategória: Ostatné

Predáme chladiacu vitrínu obslužnú 3125 mm, cena 1300€
Predáme chladiacu vitrínu (pult) obslužnú
Podobné inzeráty
Predáme chladiacu vitrínu pristennu
Predáme chladiacu vitrínu pristennu 1950x1950x880 mm
Drevený PREBAĽOVACÍ PULT
Predám drevený PREBAĽOVACÍ PULT – pult v domácnosti vhodný ako pomôcka na prebalovanie bábätiek. Je drevený, bielej farby, bočnice má z troch strán. Pult možno využiť aj na iné účely. Rozmery: V: 12 cm, Š: 80,5 cm, Hĺ.: 72 cm Pult je vo veľmi dobrom stave.
Chladiaca vitrina SNAIGE
Predám takmer novú chladiacu vitrinu, kúpená 10.2.2022 v bezchybnom stave, takmer ako nová. Vitrinu je možné osobne pozrieť každý deň v čase od 10-18h, sobota 10-12h (Bio obchod Dúha) Chorvátsky Grob. Rozmery: výška 170cm Šírka 59cm Hĺbka 49cm Viac info prosím volať na Dohoda možná
Odstúpenie prevádzky VIKIS BAKERY, Košice – Sever
Odstúpenie prevádzky VIKIS BAKERY, Košice – Sever.                                                                         Cancelling of company VIKIS BAKERY, Košice - Sever(north area). Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na odstúpenie plne vybavenú a zabehnutú prevádzku VIKIS BAKERY v Košiciach, ul. Čermeľská. Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s dlhoročnou tradíciou. Prevádzka VIKIS BAKERY má 48 m2 a pozostáva z:  - pracovnej miestnosti kompletne zariadenej na cukrárenskú výrobu (pracovný pult, 3x chladnička, pult na prípravu, gastrorúra, 2x umývadlo a výdajný pult),  - druhej pracovnej miestnosti, kompletne zariadenej na cukrárenskú výrobu (pracovný pult, mraznička, el. pec, el. rúra, umývadlo), - miestnosti na umývanie nádob použitých pri výrobe, - skladu surovín,  - výdajná miestnosť, Priestor je kompletne schválený štátnou veterinárnou a potravinovou správou.  Veľkou výhodou je parkovanie priamo v areáli.  Cena je na vyžiadanie.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. . Cancelling of company VIKIS BAKERY, Košice - Sever(north area). Real Estate office TOBI Real Košice EXCLUSIVELY offers you a fully equipped and well-established bakery company in Košice, Čermeľská street.  It´s fully equipped and functional with a long tradition. Area of mentioned company has 48 square meters and consists of: • shop floor fully equipped for confectionery production (work counter, 3 refrigerators, preparation counter, 2 sink and dispensing counter), • the second shop floor, fully equipped for confectionery production (work counter, freezer, 2 electric stove, sink), • rooms for washing containers used in production, • storage for raw materials, • dispensing room, The whole production is fully approved by the state veterinary and food department. A big advantage is parking right on the premises. The price is on request. We are a certified Real Estate office and member of NARKS(National Association of Real Estate offices).
Prebaľovací pult s vaničkou
Jednoduché a praktické riešenie na kúpanie a prebaľovanie. Prebaľovací stôl Aqua s kúpacou vaničkou, určená pre deti už od narodenia poskytuje možnosť dieťa ihneď prebaliť a zavinúť. Pult má vedľa vaničky na bočnej strane umiestnenú sklápacie prebaľovací dosku, ktorá sa ľahko nadvihne a umiestni nad vaničku. Po kúpeli dieťaťa tak vznikne okamžitý priestor na prebaľovanie a zavinutie. Pult poskytuje tiež dostatok úložného priestoru pre nevyhnutnosti spojené s kúpaním a prebaľovanie, S vyklápacím pultom, vaničkou, držiakmi na hygienické pomôcky, s úložným priestorom a praktickým stojanom pre drobné hygienické potreby Prebaľovací pult stačí vyklopiť a vanička je ihneď prístupná Použité materiály sú ľahko umývateľné Stôl má mäkkú prebaľovaciu podložku Praktická hadica pre vypustenie vody z vaničky Úložný priestor pod vaničkou Pre deti od narodenia do 12 mesiacov. Vanička s prebaľovacím pultom
Prebaľovací pult OGY na postieľku, drevený
Pult je vyrobený z bukového dreva a preglejky. Pult je možné umiestniť na postieľku 120 x 60 cm aj 140 x 70 cm. V spodnej časti postieľky sú nohy pre zamedzenie pohybu na postieľke. Na pult pasuje podložka s rozmermi: 70x50cm. Ako nový, bez známok používania.Prebaľovacia podložka sa dokupuje samostatne. Pôvodná cena : 60 EUR. Len osobný odber.