inzercia, predaj, predám, bazár

Predáme sadu šálok

Kategória: Sklo, keramika

Predáme sadu šálok vhodnú pre gastroprevadzku

Loveramics egg 150ml set 17ks 90€
Loveramics egg 200ml set 15ks 80€
Loveramics egg 250ml set 11ks 75€

Používané 2 roky
Predáme sadu šálok
Podobné inzeráty
kávová súprava čajová porcelán
Predám : -čajovú súpravu modrú , 6ks šálok a tanierikov za 30eur. -čajovú súpravu bielu so zlatým okrajom , 6ks šálok a tanierikov za 20eur. -kávovú súpravu bielu so zlatým pásikom, 6ks šálok a tanierikov a 1ks krčiažkom na mlieko za 30eur. -kávovú súpravu bielu so zlatými uškami 6ks šálok a tanierikov za 30eur. Všetko zachovalé , nepoškodené, málo používané , vačšinou vo vitríne. Poštou neposielam vzhľadom na krehký tovar. Viem priviezť po dohode. Platí do zmazania.
PREDAM 4 SADY KOMPLET. PORCELANOVYCH SALOK S CIERNYM MOTIVOM
PREDAM 24 KS 2DCL PORCELANOVYCH BIELYCH SALOK S CIERNYM MOTIVOM A ZLATOU CIARKOU PO OBVODE SALOK. PREDAM PO SADACH /1 SADA JE 6 KS/.CENA ZA 1SADU /6KS SALOK/20E. OBE LAMPY SU PLNE FUNKCNE. KONTAKT , VOLAT DENNE V CASE 9-19 HOD, MOZNOST OBHLIADKY A ODKUPENIA V PETRZALKE PO VOPRED DOHODNUTOM TERMINE A CASE TELEFONICKY.
PREDAM 4 SADY KOMPLET. PORCELANOVYCH SALOK S CIERNYM MOTIVOM
PREDAM 24 KS 2DCL PORCELANOVYCH BIELYCH SALOK S CIERNYMI ROZNYMI MOTIVMI A ZLATOU CIARKOU PO OBVODE SALOK. PREDAM PO SADACH /1 SADA JE 6 KS/.CENA ZA 1SADU /6KS SALOK/25E. OBE LAMPY SU PLNE FUNKCNE. KONTAKT , VOLAT DENNE V CASE 9-19 HOD, MOZNOST OBHLIADKY A ODKUPENIA V PETRZALKE PO VOPRED DOHODNUTOM TERMINE A CASE TELEFONICKY.
Predám sadu 6 sklenených šálok Tassimo
Predám sadu 6 sklenených šálok Tassimo. Stav ako na fotografiách. Dve zo šálok majú film po umývačke riadu. Cena je symbolická. Som ochotný aj vymeniť za pohár medu, alebo nutelly.
Predám sadu porcelánových šálok
Predám sadu porcelánových šálok a krčahov. 6ks šálok 6ks podšáloh 1 krčah bez pokrývky 2 krčahy s pokrývkou
Sada dvoch šálok z brúseného skla s podnosom
Predám sadu dvoch šálok z brúseného skla s podnosom. Veľmi vkusná dekorácia. Nohy šálok sú farbené zlatou farbou. Na jednej šálke je farba z časti pekne vyšúchaná, vytvára peknú patinu. Šálky sú v super stave. Podnos má na jednom mieste na kratšej strane malé asi 4mm odštiepenie ktoré voľným pohľadom ani nevidieť. Rozmer podnosu: 19 x 11 cm Kontakt - cez email; tel. č. neplatné Cena: 20,-