inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM/VYMENÍM - gimbal Zhiyun Crane 3 LAB

Kategória: Ostatné

Zdravím,
v rámci zmeny techniky ponúkam na predaj niekoľko komponetov. Sú to kúsky v stave nového kusu s kompletným príslušenstvom a v originálnom balení. Kupujem si techniku viac menej pre radosť, takže technika nebola ani nikdy vonku, neboli s ňou robené žiadne velké projekty a podobne... hrajkám sa s tým iba v domácom štúdiu :-)

Takže mám na predaj gimbal Zhiyun Crane 3 LAB. Je to dobrý kvalitný gimbal... pevný spolahlivý. Ja mám už ten vyšší typ 3S a plánujem už kupovať ešte aj ďalší, takže by by tento už asi len ležal v kufríku :-/
Pôvodná cena bola ak si dobre pamätám okolo 750 EUR... ponúkam za cca 360 EUR.

POZRI AJ INÉ MOJE INZERÁTY! AK BY BOL ZUJEM O VIAC VECÍ, TAK UROBÍME LEPŠIU CELKOVÚ CENU!!!


VIDEO VYMENÍM za objektívy SIGMA ART(resp. Contemporary) s mojim doplatkom...
Hlavne:
- SIGMA 50-100mm f/1.8 DC HSM ART Canon
- SIGMA 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Canon
- SIGMA 14-24mm f/2.8 DG HSM ART Canon
- SIGMA 24-105mm f/4 DG OS HSM Art Canon
- SIGMA 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports Canon

O bližšie info ma neváhajte kontaktovať kedykoľvek.
Pošlem aj na dobierku... respektíve v nejakom okruhu som ochotný prísť aj osobne...


POZOR! Znovu je asi nejaký problém s formulárom a odpovede cez formulár mi neprídu... použite teda prosím priložený kontakt...
Kontakt:
vasokohlerwp@
tel.:
PREDÁM/VYMENÍM - gimbal Zhiyun Crane 3 LAB
Podobné inzeráty
zhiyun crane 2 velky kit
predam par krat použity skôr vyskusany a nevyužity stabilizator na zrkadlovky bezrkadlovky a videokamery. Mam na ňom nainštalovany posledny firmware 1.77 s ktorym dostal viac funkcii . napr. full-range POV, Vortex mode a kompatibilita s bezrkadlovkami nikon z6/z7 ( kontrola v nastaveniach fotoaparatu zo stabilizatora) . Je to kompletne pôvodne balenie. Maximalna nosnosť 3,2kg. Kit obsahuje: -Zhiyun crane 2 -Zhiyun crane 2 folow focus mechanical - Zhiyun Remote Control Follow Focus Crane 2 - Zhiyun Dual Handle pre Crane 2 - Zhiyun ZW-B02 - Bezdrôtový palcový ovládač - Zhiyun Mechanical Follow Focus Crane 2 - Zhiyun Crane 2 - montážna doska pre 1 DX (mam aj pôvodnu kratšiu) -Prepojovaci kabel usb c - micro usb pre nikon z6 pre viac informacii volajte Cely set mňa vyšiel cez 500eur Cenu 400e alebo dohodou osobny odber Nova Baňa kompatibilita ovladania nastaveni kamier : - Canon (1D X Mark II, 5DS, 5DS R, 5D mkIV-mkI, 6D, 7D, 80D, EOS R) - Panasonic ( dc-gh5, dc-gh5s, dmc-gh4) - Sony (A9, A7R3,A7mk3,A7R2, A7S2, A7mk2) - Nikon (D850, Z6, Z7)
zhiyun crane 2 velky kit
predam par krat použity skôr vyskusany a nevyužity stabilizator na zrkadlovky bezrkadlovky a videokamery. Mam na ňom nainštalovany posledny firmware 1.77 s ktorym dostal viac funkcii . napr. full-range POV, Vortex mode a kompatibilita s bezrkadlovkami nikon z6/z7 ( kontrola v nastaveniach fotoaparatu zo stabilizatora) . Je to kompletne pôvodne balenie. Maximalna nosnosť 3,2kg. Kit obsahuje: -Zhiyun crane 2 -Zhiyun crane 2 folow focus mechanical - Zhiyun Remote Control Follow Focus Crane 2 - Zhiyun Dual Handle pre Crane 2 - Zhiyun ZW-B02 - Bezdrôtový palcový ovládač - Zhiyun Mechanical Follow Focus Crane 2 - Zhiyun Crane 2 - montážna doska pre 1 DX (mam aj pôvodnu kratšiu) -Prepojovaci kabel usb c - micro usb pre nikon z6 pre viac informacii volajte Cena za všetko 300eur osobny odber Nova Baňa kompatibilita ovladania nastaveni kamier : - Canon (1D X Mark II, 5DS, 5DS R, 5D mkIV-mkI, 6D, 7D, 80D, EOS R) - Panasonic ( dc-gh5, dc-gh5s, dmc-gh4) - Sony (A9, A7R3,A7mk3,A7R2, A7S2, A7mk2) - Nikon (D850, Z6, Z7)
SMALLRIG HANDGRIP FOR DJI RONIN S/ZHIYUN CRANE 2/MOZA AIR 2
Predám minimálne používanú SmallRig bočnú rukoväť 2340 - pre DJI Ronin S/Zhiyun Crane 2/Moza Air 2 Záruka do: 17.2.2022 POPIS PRODUKTU Rukoväť SmallRig pre DJI Ronin S/Zhiyun Crane 2/Moza Air 2 BSS2340 je navrhnutá tak, aby držala váš gimbal v praktickej polohe pod hlavou a poskytovala viacero montážnych bodov pre príslušenstvo. Rukoväť sa pripevňuje k montážnej svorke DJI Ronin S 2221 a montážnej svorke Zhiyun Crane2 2119 prostredníctvom nato lišty, ktorá je súčasťou balenia. A možno ju priamo pripojiť k nato lište montážnej svorky Moza air 2 2328. Univerzálna rukoväť je vybavená studenou pätkou a viacerými otvormi so závitom 1/4"-20, arri 3/8"-16 pre monitor a mikrofón. Drevená rukoväť je navyše vybavená rozetou umožňujúcou nastavenie o 180°, takže ju môžete používať ako bočnú rukoväť a voľnú zarážku v akejkoľvek polohe. Drevená rukoväť je tiež kompatibilná s predlžovacím ramenom s rozetou, napríklad 1870, a akýmkoľvek iným príslušenstvom vybaveným samčou rozetou arri. Kľúčové vlastnosti 1. Ergonomická rukoväť pre DJI Ronin S/Zhiyun Crane 2/Moza Air 2 2. Obsahuje nato svorku na rýchle uvoľnenie vašej zostavy 3. Umožňuje nastavenie rukoväte o 180° prostredníctvom rozety 4. Viacero závitových otvorov 1/4"-20 a arri 3/8 "pre príslušenstvo 5. Studená pätica na hornej strane na uchytenie mikrofónu alebo monitora 6. Drevenú rukoväť možno samostatne použiť ako rukoväť rozety (samička). Uprednostňujem osobný odber. Poprípade dobierka (zásielkovňa s doplatkom)
PREDÁM - gimbal Zhiyun Crane 3 LAB
Zdravím, v rámci zmeny techniky ponúkam na predaj niekoľko komponetov. Sú to kúsky v stave nového kusu s kompletným príslušenstvom a v originálnom balení. Kupujem si techniku viac menej pre radosť, takže technika nebola ani nikdy vonku, neboli s ňou robené žiadne velké projekty a podobne... hrajkám sa s tým iba v domácom štúdiu :-) Takže mám na predaj gimbal Zhiyun Crane 3 LAB. Je to dobrý kvalitný gimbal... pevný spolahlivý. Ja mám už ten vyšší typ 3S a plánujem už kupovať ešte aj ďalší, takže by by tento už asi len ležal v kufríku :-/ Pôvodná cena bola ak si dobre pamätám okolo 750 EUR... ponúkam za cca 390 EUR. POZRI AJ INÉ MOJE INZERÁTY! AK BY BOL ZUJEM O VIAC VECÍ, TAK UROBÍME LEPŠIU CELKOVÚ CENU!!! VIDEO O bližšie info ma neváhajte kontaktovať kedykoľvek. Pošlem aj na dobierku... respektíve v nejakom okruhu som ochotný prísť aj osobne... POZOR! Znovu je asi nejaký problém s formulárom a odpovede cez formulár mi neprídu... použite teda prosím priložený kontakt... Kontakt: vasokohlerwp@ tel.:
ZHIYUN Crane M3
Dobrý deň predám tento minimálne používaný stabilizátor od firmy ZHIYUN je v pefektnom stave bez škrabancov a oderkov pripravený pre ďalšieho majiteľa kupovaný 3.6.2022 (rok a pól ešte záruka) Prípravné doložím faktúru Obsah balenia: -polystyrénovy obal -tripod (stojan na Gimbal) -doštička pre montáž fotoaparátu či mobilu -sada káblov pre fotoaparáty Podrobnejšie detaily pre Gimbal
Handheld Xiaomi Gimbal Stabilizer Mijia SJYT01FM
Predam novy nerozbaleny Xiaomi Mijia Gimbal SJYT01FM 3 osovou stabilizaciou. Gimbaly alebo stabilizátory sú perfektnými gadgetmi pre krásne plynulé video zábery. Takéto príslušenstvo sa už dlhší čas vyrába aj pre smartfóny. Práve vďaka gimbalom dokážeme aj z video kamery v smartfóne dostať naozaj nádherné zábery. Xiaomi Mijia gimbal pojme nielen smartfóny, ale aj akčné kamery. Najlepšiu kvalitu videa tak dostaneš hneď z viacerých zariadení. Stabilizáciu zabezpečuje 3-osový mechanický stabilizátor. Gimbal je napájaný poriadnou 5000 mAh batériou, ktorá poskytuje výdrž na 16 hodín fungovania. Gimbal dokonca obsahuje USB konektor, vďaka čomu dokáže nabíjať tvoj smartfón alebo kameru. Skvelou funkciou je inteligentné sledovanie objektu v pohybe. Ak gimbal zameriaš napríklad na osobu, bude sledovať jej pohyb a plynulo sa prispôsobovať. S ovládacím joystickom ho môžeš natáčať do strán, obsahuje tlačidlo spúšte či tlačidlá na zoomovanie. Xiaomi Mijia gimbal dokáže fungovať vo vertikálnom aj horizontálnom smere, tiež podporuje natáčanie cez selfie kameru. Xiaomi pre gimbal vyvinulo vlastnú aplikáciu, ktorá dokáže jeho funkcie využiť naplno. Prepojenie so smartfónom prebieha cez Bluetooth 4.0.