inzercia, predaj, predám, bazár

(PREDANÉ) GARZÓNKA na predaj , KASTOR Vlčince III (25m2) , f

Kategória: Byty

Piata Avenue Vám ponúka na predaj zariadenú garzónku, o celkovej výmere 25m2, na 2. poschodí s francúzskym balkónom, v objekte KASTOR na Vlčincoch III. Ponúka sa v zariadenom stave kuchynka (chladnička, elektrická varná doska) skriňa, konferenčný stolík, posteľ, kúpeľňa (sprchovací kút, práčka, WC).

K bytu prislúcha láťková pivnica (cca 2m2). ) V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť, bezproblémove parkovanie.

Maklér ODPORÚČA!!! Energetický certifikát k danej nehnuteľnosti nie je vytvrorený!!! Bližšie info: , cvacho@ alebo .
(PREDANÉ) GARZÓNKA na predaj , KASTOR Vlčince III (25m2) , f
Podobné inzeráty
GARSÓNKA, 25m2, komplex KASTOR - VLČINCE III., FRANCÚZSKY BA
SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadenú garsónku s francúzskym balkónom o celkovej výmere 25m2. Byt sa nachádza na 4./5. poschodí v komplexe KASTOR - VLČINCE III. Bytový dom je zateplený a má samozrejme aj výťah. Výhody sú nízke mesačné náklady (OSBD 58 € + El. 24 €), plná zariadenosť bytu, výborné parkovanie, tichá lokalita, blízkosť prírody - Lesopark Chrasť je len na skok od bytového domu. Byt je slnečný - orientovaný na JZ. Má murované jadro, kúpeľňu so sprchovým kútom spojenú s WC, plávajúce podlahy, plastové okná, kuchynskú linku so sklo-keramickou varnou doskou. Úložný priestor vám zabezpečí vstavaná skriňa, v ktorej je dômyselne schovaná aj posteľ. Príďte sa sami pozrieť ako vám to vie ušetriť priestor. Kompletná občianska vybavenosť je len pár minút pešo od bytového domu - zástavka MHD, potraviny, MŠ, ZŠ, SŠ. Jedna výhoda za druhou, že? Hodil by se vám ako štartovací byt? Alebo na investíciu? Príďte sa pozrieť. Stačí napísať alebo zavolať. A ďakujem za váš čas. INFO: 0903/ 310 506, droncovsky@,
PREDAJ - Zrekonštruovaná a zariadená garzonka - Nitra, Chren
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj zrekonštruovanú a zariadenú garzonku v Nitre, lokalita Chrenová, ulica Kozmonautov. Garzonka sa nachádza na 3. podlaží v zrekonštuovanom, čistom a veľmi pekne udržiavanom bytovom dome. Jej výmera je 19 m2 vrátane pivnice, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Garzonka má vstupnú chodbičku, jednu obytnú izbu a kúpeľňu s WC. Garzonka je kompletne zrekonštruovaná. Na podlahe je dlažba. Elektrina v byte je vymenená. V kúpeľni je sprchový kút a WC. Kuchynská linka je takmer nová. Garzonka sa predáva aj so zariadením ako na fotografiách. Vchodové dvere na byte sú bezpečnostné. Okno je plastové. Mesačné náklady sú 40 EUR + elektrina podľa reálnej spotreby. Predajná cena je 82.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: amaxades.reality@ Poschodie: 3 Počet izieb: 1 Obytná plocha: 19m² Celková rozloha: 19m² Úžitková plocha: 19m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Výťah: nie Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Okná: plastové Orientácia: južná
NA PREDAJ, 2-izbový byt, komplex Kastor Žilina
Na predaj 2-izbový byt v meste Žilina. Projekt s názvom Kastor sa nachádza na sídlisku Vlčince, na Rosinskej ulici, v blízkosti Lesoparku. Byt sa nachádza na 1/5 poschodí (nie prízemie) s výťahom. Rozloha bytu je 44,4 m2 s balkónom. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa s WC. Výstup na loggiu je z obývačky. K bytu prislúcha pivnica. Výhodná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, stredná odborná škola, univerzita, potraviny, reštaurácie, MHD, wellness). Cena nehnuteľnosti je 143 500 €.
NA PREDAJ, 2-izbový byt, komplex Kastor Žilina
Na predaj 2-izbový byt v meste Žilina. Projekt s názvom Kastor sa nachádza na sídlisku Vlčince, na Rosinskej ulici, v blízkosti Lesoparku. Byt sa nachádza na 1/5 poschodí (nie prízemie) s výťahom. Rozloha bytu je 41,06 m2 + balkón 3,42 m2. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa s WC. Výstup na balkón je z obývačky. K bytu prislúcha pivnica. Výhodná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, stredná odborná škola, univerzita, potraviny, reštaurácie, MHD, wellness). Cena nehnuteľnosti je 143 500 €.
NA PREDAJ, 2-izbový byt, komplex Kastor Žilina
Na predaj 2-izbový byt v meste Žilina. Projekt s názvom Kastor sa nachádza na vyhľadávanom sídlisku Vlčince, na Rosinskej ulici, v blízkosti Lesoparku. Byt sa nachádza na 1/5 poschodí (nie prízemie) s výťahom. Rozloha bytu je 46 m2 + balkón 3,42 m2. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa s WC. Výstup na balkón je z obývačky. K bytu prislúcha pivnica. Výhodou bytu sú nízke mesačné náklady, dobrá dostupnosť, kompletná občianska vybavenosť (materská škola, základná škola, stredná odborná škola, univerzita, potraviny, reštaurácie, MHD, wellness), bezproblémové a bezplatné parkovanie. Murovaný bytový dom bol skolaudovaný v roku 2009. Správnom je MPM správcovská spoločnosť. V prípade záujmu vieme pre klientov zabezpečiť hypotekárne poradenstvo a financovanie kúpy. Cena nehnuteľnosti je 139 900 €.
NA PREDAJ, 2-izbový byt, komplex Kastor Žilina
Na predaj 2-izbový byt v meste Žilina. Projekt s názvom Kastor sa nachádza na sídlisku Vlčince, na Rosinskej ulici, v blízkosti Lesoparku. Byt sa nachádza na 1/5 poschodí (nie prízemie) s výťahom. Rozloha bytu je 41,06 m2 + balkón 3,42 m2. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa s WC. Výstup na balkón je z obývačky. K bytu prislúcha pivnica. Výhodná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, stredná odborná škola, univerzita, potraviny, reštaurácie, MHD, wellness). Cena nehnuteľnosti je 134 900 €.