inzercia, predaj, predám, bazár

PREDANE Harman Kardon HD990

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám CD prehravač player Harman Kardon HD 990.Veľmi málo používaný, iba v nefajčiarskom prostredí.Som prvý majiteľ. Všetky tech.informácie dostupné na nete. Možné pouzit aj ako D/A prevodnik. XLR a RCA vystup, digit. opticky vystup aj vstup, koax. vystup aj vstup. Komplet príslušenstvo, DO nikdy nepoužívané, krabica, HRS link kabel, napájací kábel. Mám ešte druhú zostavu.Toto som mal len do rezervy. Mám ku nemu na predaj aj zosilňovač Harman Kardon HK990. Uprednostním predaj spolu.
PREDANE Harman Kardon HD990
Podobné inzeráty
Harman Kardon AVR 171s 7.2
Predám Harman Kardon AVR 171s 7.2 Používaný cca 2 a pol roka ako domáce kino 5.1. Bez známok pouzivania. Predavam z dovodu nevyuzitia potencialu zosilovaca. Kompletné balenie. Povodna cena 700€ Harman Kardon AVR 171 S je našou odpoveďou na potreby výkonu a všestrannosti milovníkov domácej zábavy. Vybavený šiestimi HDMI® vstupmi, Apple AirPlay, integrovanou Bluetooth® technológiou a MHL vstupom pre pripojenie k mobilným zariadením je tento vysoko výkonný audio/video receiver výnimočný. Ešte nikdy Harman Kardon AVR nebol s takouto kombináciou výkonu, funkčnosti a univerzálnosti. Tento 7.2-kanálový sieťový audio/ video receiver poskytuje až 700 wattov výkonu a šesť 3D-ready HDMI vstupov, vrátane kompatibilného s MHL pre pripojenie mobilného zariadenia. Jeho kompatibilita s Apple AirPlay softvérom, Bluetooth pripojením, vTuner™ Internetovým rádiom, Roku Streaming Stick™ kľúčom a DLNA® 1.5 technológiou vám umožňuje zdieľať hi-fi audio. Jeho nový automatický kalibračný systém EzSet/EQ™ III získa maximum z reproduktorov. AVR 171 S je taktiež ľahký, vďaka HARMAN GreenEdge™ certifikáciu budete mať všetok jeho výkon v ekologickej forme. Dôležité Sedem zosilňovačov s vysoko výkonným digitálnym napájaním, výkon 100-wattov na kanál Veľmi široké frekvenčné pásmo Apple AirPlay, Bluetooth a DLNA 1.5 technológie HARMAN TrueStream technológie Zabudované vTuner internetové rádio Spotify connect Šesť 3D/4K HDMI vstupov, vrátane jedného s MHL a dvoma HDMI výstupmi s ARC Duálny výstupy pre subwoofer Multiroom systém s přidělitelným zosilňovačom USB na prednom paneli pre pripojenie ku kompatibilným Apple produktom alebo USB diskom Nový, kompaktný dizajn Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio dekódovanie Automatická kalibrácia EzSet / EQ III HARMAN GreenEdge technológie Farebne označené konektory a spojovacie terminály reproduktorov Programovateľný diaľkový ovládač pre ovládanie viacerých zariadení Harman Kardon remote aplikácia pre kompatibilné iOS a Android smartphony a tablety Špecifikácie Audio sekcie Výstupný výkon: 100 wattov na kanál do 6/8 ohmov @ 20 Hz – 20 kHz, pri THD nižším ako 0,1%, za činnosti dvoch kanálov Odstup signálu od šumu (IHF-A): 100 dB Frekvenčný rozsah (@ 1 W): 10 Hz – 130 kHz (+0 dB / –3 dB) FM Tuner Frekvenčný rozsah: 87.5 MHz – 108.0 MHz AM Tuner Frekvenčný rozsah: 522 kHz – 1,620 kHz Video sekcie Televízny formát: PAL HDMI: podporuje rozlíšenie až do 4K Základné údaje Napájanie: 220 V – 240 V AC / 50 Hz – 60 Hz Spotreba energie:
Stereo Receiver Harman Kardon HK 3490
Predám špičkovo hrajúci, výkonný, 120W stereo receiver Harman Kardon HK3490. Plne funkčný, v 100% bezchybnom technickom stave. Nikdy nebol pokazený / opravovaný. Málo používaný, prakticky nevyžitý. Zvukom sa vyrovná receiverom / zosilňovačom aj niekoľkonásobne drahším. 120 W x 2 v 8 ohmoch, 20 Hz – 20 kHz Vysoko-prúdový (±45 A), ultra-širokopásmový (10 Hz – 100 kHz) dizajn zosilňovača Schopnosť okamžitého vysokého prúdu (HCC): ±45 A Tuner – Použiteľná citlivosť: IHF 1.3 μV/13.2 dBf; THD pri 1 kHz so 100% moduláciou Phono (Gramofónový) vstup Ultra šírka pásma Voľba A/B dvoch sád reproduktorov, alebo bi-amp zapojenie Kompozitné video vstupy Dolby® Virtual Speaker a Dolby Headphone surround režimy Výstup slúchadiel Funkcia iPod-ready Schopnosť vysokého prúdu poskytuje okamžitý prúd potrebný na presné riadenie a ovládanie v blízkosti akéhokoľvek reproduktorového systému Ultra šírka pásma zosilňovača pre zdokonalenú presnosť prechodného napätia a fázovú linearitu FM stereo/FM/AM tuner s RDS, automatickým ukladaním, ladením s priamym prístupom a 30 predvoľbami Dvojriadkový bodový matrix displej pre jasnú viditeľnosť Funkcia stmavenia redukuje jas informačného displeja, alebo ho úplne vypne Dva digitálne audio vstupy na počúvanie zdrojov s digitálnymi audio výstupmi Diaľkové prepínanie A/B reproduktora Spúšťač subwoofera pošle informáciu zapnutia/vypnutia do subwoofera Dve prepnuté AC zásuvky na zadnom paneli príslušenstva zásobovania elektrickou energiou IR rozširovacie konektory diaľkového ovládača na ovládanie zosilňovača pri jeho umiestnení v skrinke Harman Kardon systém diaľkového ovládania na ovládanie kompatibilných CD prehrávačov značky Harman Kardon Duálny výstup subwoofera so spúšťačom pre priame pripojenie k aktívnym subwooferom Štyri A/V vstupy s kompozitným video plus tri len audio vstupy Jeden kompozitný výstup video monitora Pripojenie k The Bridge II nabíjacej základni navrhnutej spoločnosťou Harman Kardon® pre iPod prehrávanie, ovládanie a nabíjanie Stereo predzosilnené výstupy umožňujú použitie externého výkonového zosilňovača Dva digitálne audio vstupy (jeden koaxiálny a jeden digitálny) Praktický audio/video vstup na prednom paneli pre použitie s hernými konzolami alebo prenosnými prehrávačmi Jeden vysoko kvalitný phono vstup na pripojenie gramofónových prehrávačov s MM prenoskou Dva analógové nahrávacie výstupy
Harman Kardon HD990
Predám CD prehravač player Harman Kardon HD 990.Veľmi málo používaný, iba v nefajčiarskom prostredí.Som prvý majiteľ. Všetky tech.informácie dostupné na nete. Možné pouzit aj ako D/A prevodnik. XLR a RCA vystup, digit. opticky vystup aj vstup, koax. vystup aj vstup. Komplet príslušenstvo, DO nikdy nepoužívané, krabica, HRS link kabel, napájací kábel. Mám ešte druhú zostavu.Toto som mal len do rezervy. Mám ku nemu na predaj aj zosilňovač Harman Kardon HK990. Uprednostním predaj spolu.
Harman Kardon AVR-2000
technické údaje Rozsah ladenia: FM, MW Výstupný výkon: 50 wattov na kanál do 8Ω (stereo) Priestorový výstup: 40W (vpredu), 40W (v strede), 40W (vzadu) Frekvenčná odozva: 10Hz až 100kHz Celkové harmonické skreslenie: 0,07 % Vstupná citlivosť: 200 mV (linka) Odstup signálu od šumu: 95 dB (riadok) Oddelenie kanálov: 40dB (linka) Impedancia záťaže reproduktora: 8Ω (minimálne) Digitálne vstupy: koaxiálny, optický Video pripojenia: kompozitné, SVHS Rozmery: 440 x 167 x 435 mm Hmotnosť: 14 kg Príslušenstvo: diaľkový ovládač AVR2000 R 2000 patrí medzi najuniverzálnejšie a najuniverzálnejšie dostupné A/V prijímače, ktoré zahŕňajú širokú škálu možností počúvania. Okrem dekódovania Dolby Digital a DTS pre digitálne zdroje je k dispozícii široký výber analógových priestorových režimov pre použitie so zdrojmi, ako sú CD, VCR, TV vysielanie a vlastný FM/AM tuner AVR. Spolu s Dolby Pro Logic, Dolby 3 Stereo, 5 Channel Stereo a užívateľskými režimami Hall a Theater ponúkajú iba prijímače Harman Kardon Logic 7 na vytvorenie širšieho, obsiahlejšieho prostredia poľa a definovanejších preletov a panorám. Napokon, AVR 2000 je jedným z mála A/V prijímačov, ktoré ponúkajú dekódovanie MP3 dát, takže môžete počúvať najnovšiu hudbu priamo z kompatibilných počítačov alebo prehrávacích zariadení s výkonom a vernosťou, akú očakávate od Harman Kardon. Ďalšou exkluzivitou Harman Kardon je VMAx, ktorý využíva proprietárne spracovanie na vytvorenie otvoreného, priestranného zvukového poľa, aj keď sú k dispozícii iba dva predné reproduktory.
Domáce Kino Harman Kardon
Dobrý deň. Ponúkam na predaj domáce Kino značky Harman Kardon a reproduktory značky JBL + JBL Subwoofer a dvd prehrávač značky Harman Kardon je tiež v cene . Všetko plne funkčné diaľkové ovládanie v cene. Osobný odber V Ilave.
Harman/kardon a Canton
Predám audio komponenty. Ten kto sa trošku vyzná vie o aké kúsky ide. Prikladám link ku každému zvlasť pre presnú špecifikáciu. A bolo by toho veľa cele to rozpisovať. Preferujem predaj celej zostavy.