inzercia, predaj, predám, bazár

PREDANÝ-Pozemok Mihaľov- časť KIRA

Kategória: Obchodné priestory

ZNÍŽENÁ CENA-AHOJ reality exkluzívne ponúka v zastúpení klienta pozemok na výstavbu chaty. Predmetný pozemok sa nachádza v časti Mihaľov- KIRA.
✅ pozemok s výmerou 400 m2
✅ vhodný na výstavbu chaty podľa vlastných predstáv
✅ slnečný
✅ na pozemku sa nachádza voda
✅ tiché a krásne prostredie
✅ spoluvlastnícky podiel na príjazdovej ceste
Tiché a krásne prostredie vám zaručí vytúžený oddych.
Výhody: krásny slnečný pozemok, výborná lokalita
CENA : 8 500 eur,
-cena odsúhlasená majiteľom
V cene zahrnuté právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, katastrálny poplatok, po predajný servis, a zároveň sa klienti stávajú našimi VIP klientmi, na základe čoho dostanú veľmi hodnotný darček, ktorý môže používať celá rodina.
Informácie, jedine telefonicky.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku na dole uvedenom čísle:
☎️ Mgr. Kristína Karaffová-
AHOJ Reality- licencovaná realitná kancelária
Partizánska 423/6, 085 01 Bardejov
/Bocianie hniezdo/
web stránka:
PREDANÝ-Pozemok Mihaľov- časť KIRA
Podobné inzeráty
Výnimočný investičný pozemok/areál v Močaranoch , časť Micha
Typ: Iné komerčné priestory Ulica: Močarany Mestská časť: Močarany Obec: Michalovce Interné ID: 290 HypoConsulting Reality Vám ponúka na predaj /  prenájom investičný areál v Michalovciach , časť Močarany. Areál ma rozlohu 10 000 – 40 000 m2 , pozemok v areáli je vedený ako zastavané plochy, budovy a nádvoria, v územnom pláne je pozemok určený na výstavbu priemyselných budov. V areáli sa nachádzajú : vrátnica , kotolňa , kancelárske priestory , mostová váha , nájazdová rampa na vykladanie kamiónov , (bočná, čelná) ,1 ks betonárka , vŕtaná studňa , boxy na umiestnenie sypkých materiálov, dielne s montážnou jamou , zváračská dielna, skladové priestory o rozlohe 1200 až 5000 m2 Súčasťou areálu sú tiež 2 bytové jednotky o rozlohe 150 m2  , polyfunkčná budova , samostatná garáž , ktoré majú samostatnú kotolňu. K týmto nehnuteľnostiam prislúcha samostatný vchod na pozemok areálu. Pozemok v areáli je rovinatý a plne oplotení , obsahuje vyasfaltované prístupové cesty , nádvoria sú vybetónované. Prístupová cesta k pozemku je plne asfaltovaná z hlavnej cesty. Areál je dobre situovaný cca 400 m od hlavného ťahu smer Košice – Michalovce. V blízkej dobe je v okolí plánovaná výstavba diaľnice. V blízkosti sa nachádzajú kontrola STK, čerpacia stanica na pohonné hmoty , potraviny Tesco ,OBI. Pozemok je určený v zmysle územného plánovania na výstavbu priemyselných budov .    LOKALITA: Michalovce , časť Močarany   Sme pripravení poskytnúť Vám komplexný servis sa o Všetky Vaše potreby. Zabezpečíme aj možné financovanie kúpy Vami vybranej nehnuteľnosti. Naši špecialisti s dlhoročnými skúsenosťami sú pripravení pomôcť Vám. Radi zodpovieme všetky otázky a prípadné doplňujúce informácie. Obhliadku si môžete dohodnúť kedykoľvek telefonicky, alebo formou sms. Sme pre Vás dostupní každý deň na telefónnom čísle + 704 Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 40 m2 El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Inžinierske siete: áno
Na predaj veľký stavebný pozemok v CETUNI
Na predaj lukratívny stavebný a slnečný pozemok o väčšej rozlohe 7942 m2. Pozemok sa nachádza v nádhernom prostredí Bielych Karpát v obci Cetuna - Dolné Bzince a ponúka budúcemu majiteľovi príjemné bývanie na kopaniciach s krásnymi výhľadmi zo všetkých strán pozemku. Nachádza sa na okraji obce čím zabezpečuje maximálne súkromie. Lesík/ stromový porast na konci pozemku vie budúci majiteľ krásne využiť na vybudovanie posedenia v súkromí medzi stromami. Pozemok má šírku 38 m a dĺžku 220 m. Poznámka: vo fotogalérii sú priložené vizualizácie- možný návrh stavby osadený priamo na pozemku. VÝHODY: * stavebný pozemok ( k dispozícii ÚPI obce Bzince pod Javorinou, kde je presne špecifikovaná stavebná časť pozemku a časť - v prípade záujmu s hospodárskym zázemím) * možnosť napojenia na elektrický stĺp kúsok od pozemku * popri pozemku uložené vodovodné potrubie - spravuje spoločnosť TVS, a.s. * väčšia rozloha 7942 m2 * pozemok má v zadnej z časti stromový porast * výborná poloha pri asfaltovej celoročne udržiavanej komunikácii * kúsok od pozemku sa nachádza Country & Western Saloon Cetuna ( výborná kuchyňa či posedenie) * pre rodiny s deťmi kúsok Mini farma * pre lyžiarov Veľká Javorina lyžiarske stredisko * výborný pozemok pre chovateľov koní, hospodárskych zvierat alebo pestovateľov IS: * voda - popri pozemku uložené potrubie spoločnosti TVS, a.s. ( potrebné preveriť možnosť napojenia) alebo vybudovať studňu * plyn - NIE * elektrina - možnosť napojenia na stĺp ( kúsok stĺp) * kanalizácia - NIE Napojenie na diaľnicu smer BA / Žilina je približne 14 km od pozemku.
PREDAJ: obchodný priestor - reštaurácia s pozemkom 798 m2, Č
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nebytový priestor (reštauračné zariadenie) so samostatným vstupom a vlastným pozemkom. Dlhé roky tu bola v prevádzke známa čunovská reštaurácia Furmanka. Posledné dva roky tu bola v prevádzke reštaurácia Pohodka, ktorej nájom skončil ku dňu 30.06.2022 Predáva sa samostatná, väčšia časť polyfunkčnej budovy s vlastným pozemkom o rozlohe 798 m2. Celý objekt bol postavený v roku 1971 a rozdelený na predajňu a pohostinstvo. V roku 2000-2002 prešiel objekt rekonštrukciou. Z predajne vznikli dve bytové jednotky a reštauračná časť, ktorá sa predáva, bola prestavaná a zväčšená na veľkosť 357 m2 zastavanej plochy. Reštaurácia je podpivničená, má samostatný vchod a samostatný pozemok prislúchajúci len k tomuto priestoru. Dispozičné riešenie: viď pôdorysy v prílohe Zastavaná plocha: Suterén – 215 m2 Prízemie – 357 m2 Pozemok – 798 m2 (oplotený) Siete – elektrika, voda (aj studňa), plyn, kanalizácia Kúrenie – vlastný plynový kotol (radiátory) Reštaurácia má dva hlavné vstupy (plus jeden vstup na terasu) a tri zásobovacie vchody cez nákladnú rampu (jeden je priamo do výťahu). Disponuje veľkou terasou a záhradou, kde sa môžu rozložiť stoly pre zákazníkov. Je rozdelená na reštauračnú časť, barovú časť a kuchynskú časť. Viacero priečok nie je nosných a teda je možné si sčasti priestor prispôsobiť podľa potreby. Vybavenie reštauračnej časti je vo vlastníctve majiteľa budovy, kuchynská časť už je vyprataná, je bez zariadenia a spotrebičov. Samotná reštaurácia sa nachádza v centre obce, rovno pri autobusovej zastávke. V okolí je bezproblémové parkovanie, vlastný pozemok patriaci k reštaurácii vie poskytnúť taktiež dostatok parkovacích miest. Samotná reštaurácia vždy ťažila z dobrého umiestnenia obce Čunovo – v blízkosti sa nachádza v teplých mesiacoch veľmi vyťažená hrádza, športový areál Divoká voda, vodné dielo, navštevované Čunovské jazerá, hraničný priechod Rajka..... Priestor je na liste vlastníctva evidovaný ako stravovacie zariadenie, vzhľadom k polohe a vlastnému veľkému pozemku je možné ho využiť aj na iný účel (predajňa/obchod, výroba, bytové jednotky, ateliér a pod.)
PREDAJ: obchodný priestor - reštaurácia s pozemkom 798 m2, Č
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nebytový priestor (reštauračné zariadenie) so samostatným vstupom a vlastným pozemkom. Dlhé roky tu bola v prevádzke známa čunovská reštaurácia Furmanka. Posledné dva roky tu bola v prevádzke reštaurácia Pohodka. Aktuálne je priestor voľný, pripravený pre nového majiteľa. Predáva sa samostatná, väčšia časť polyfunkčnej budovy s vlastným pozemkom o rozlohe 798 m2. Celý objekt bol postavený v roku 1971 a rozdelený na predajňu a pohostinstvo. V roku 2000-2002 prešiel objekt rekonštrukciou. Z predajne vznikli dve bytové jednotky a reštauračná časť, ktorá sa predáva, bola prestavaná a zväčšená na veľkosť 357 m2 zastavanej plochy. Reštaurácia je podpivničená, má samostatný vchod a samostatný pozemok prislúchajúci len k tomuto priestoru. Dispozičné riešenie: viď pôdorysy v prílohe Zastavaná plocha: Suterén – 215 m2 Prízemie – 357 m2 Pozemok – 798 m2 (oplotený) Siete – elektrika, voda (aj studňa), plyn, kanalizácia Kúrenie – vlastný plynový kotol (radiátory) Reštaurácia má dva hlavné vstupy (plus jeden vstup na terasu) a tri zásobovacie vchody cez nákladnú rampu (jeden je priamo do výťahu). Disponuje veľkou terasou a záhradou, kde sa môžu rozložiť stoly pre zákazníkov. Je rozdelená na reštauračnú časť, barovú časť a kuchynskú časť. Viacero priečok nie je nosných a teda je možné si sčasti priestor prispôsobiť podľa potreby. Vybavenie reštauračnej časti je vo vlastníctve majiteľa budovy, kuchynská časť už je vyprataná, je bez zariadenia a spotrebičov. Samotná reštaurácia sa nachádza v centre obce, rovno pri autobusovej zastávke. V okolí je bezproblémové parkovanie, vlastný pozemok patriaci k reštaurácii vie poskytnúť taktiež dostatok parkovacích miest. Samotná reštaurácia vždy ťažila z dobrého umiestnenia obce Čunovo – v blízkosti sa nachádza v teplých mesiacoch veľmi vyťažená hrádza, športový areál Divoká voda, vodné dielo, navštevované Čunovské jazerá, hraničný priechod Rajka..... Priestor je na liste vlastníctva evidovaný ako stravovacie zariadenie, vzhľadom k polohe a vlastnému veľkému pozemku je možné ho využiť aj na iný účel (predajňa/obchod, výroba, bytové jednotky, ateliér a pod.)
Predaj obchodný priestor 56,50m2 + pozemkok 67m2, BA III.
Ponúkame na predaj tehlový obchodný priestor s oploteným pozemkom v dvojposchodovom bytovom dome katastrálneho územia Nové Mesto, Bratislava III . Pozemok s rozlohou 67m2 je vo výlučnom vlastníctve majitela . Pozemok je oplotený s vybudovaným parkovacím miestom pre dve auta spolu s prístreškom na auto. V prednej časti pozemku je kovaná veľká dvojkríldlová brána na dialkové ovládanie pre auto. Z pozemku je vybudovaný vstup do kancelárie, taktiež je vstup aj z bytového domu. 2kancelária je vedená na liste vlastníctva ako nebytový priestor vhodný na kanceláriu, obchodný priestor , kaderníctvo, masáže, realitnú kanceláriu ... alebo aj na bývanie. Rozloha priestoru je 47,70m2 + murovaný sklad 3,6m2 + presklenný vonkajši vstup 5,24m2 + oplotený pozemok pre dve parkovacie miesta s rozlohou 60m2. CELKOVÁ UŽITKOVÁ PLOCHA JE 116,50M2. Oplotený pozemok má v prednej časti šírku 5m , dľžku 13,80m a vzadnej časti pozemku má šírku 4,68m2. Výhoda priestoru je ,že má samostatný vstup cez vlastný pozemok a druhý vchod v bytovom dome kde je len 5 bytov a 3 nebytvé priestory. Vlastné kúrenie. Nebytový priestor je suteréne bytové domu . Nad ochodným priestorom je účtovná firma. DISPOZÍCIA : Cez oplotený pozemok je vstup na presklenný vchod so schodiskom 5,24m2 so vstupom do miestnosti s rozlohou 12,81m2 ktorá je spoločná s kuchynkou. Druhá miestnosť s dvoma oknami má rozlohu 31,15m2 . Kúpeľňa s umyvadlom s Wc a s kotlom má rozlohu 2,3m2. Samostatný sprchový kút má rozlohu 1,44m2. Murovaný sklad 3,6m2 sa nachádza na pozemku. Náklady na mesiac 65,- EUR správca plus plyn , el. a voda podľa spotreby. Pozemok je orientovaný na juhovýchodnú stranu. REKONŠTRUKCIA NEBYTOVÉ PRIESTORU: Boli rekonštruované rozvody vody, kanalizácie, rozvody el. energie. Vymenené vchodové dvere a presklenené schodisko. Vybudovaná samostatná miestnosť so sprchovým kútom. WC s umyvadlom a plynovým kotlom na kúrenie a ohrev teplej vody boli vybudované pred 10rokmi. Nová ventilácia pre kúpeľňu a WC. Kuchynka s 2platničkou. Taktiež je prípojka na pračku. Priestor má poplašné zariadenie. Rozvody TV + satelit a vybudované rozvody na kamery. Menené radiátory, dlažba. Zabudovaný roldor. Menené interierové dvere. REKONŠTRUKCIA POZEMKU: Pozemok je oplotený , oplotenie je vymurované v dostatočnej výške tak aby bolo zachované súkromie. Na pozemku sú 2 kamery. Nová kovaná brána pre auto na el. na dialkové ovládanie . Vybudované parkovacie miesto spolu s prístreškom. Na pozemku je murovaný sklad. Nové presklenné schodisko. Bytový dom: Zateplenie a nová strecha v roku 2018, Menená vchodová brána so zvončekmi a schránkami. Menené stúpačky. LOKALITA: Katastrálne územie Nové Mesto, Bratislava III, V okolí OC Vivo /Pólus/, jazero Kuchajda, škola, škôlka, Zástavka elekričky /MHD/. Tichá lokalita v okolí rodinných domov. CENA nebytové priestoru s pozemkom je 103000,-Eur
Predaj obchodný priestor 56,50m2 + pozemkok 67m2, BA III.
Podpísaná kúpna zmluva. Ponúkame na predaj tehlový obchodný priestor s oploteným pozemkom v dvojposchodovom bytovom dome katastrálneho územia Nové Mesto, Bratislava III . Pozemok s rozlohou 67m2 je vo výlučnom vlastníctve majitela . Pozemok je oplotený s vybudovaným parkovacím miestom pre dve auta spolu s prístreškom na auto. V prednej časti pozemku je kovaná veľká dvojkríldlová brána na dialkové ovládanie pre auto. Z pozemku je vybudovaný vstup do kancelárie, taktiež je vstup aj z bytového domu. 2kancelária je vedená na liste vlastníctva ako nebytový priestor vhodný na kanceláriu, obchodný priestor , kaderníctvo, masáže, realitnú kanceláriu ... alebo aj na bývanie. Rozloha priestoru je 47,70m2 + murovaný sklad 3,6m2 + presklenný vonkajši vstup 5,24m2 + oplotený pozemok pre dve parkovacie miesta s rozlohou 60m2. CELKOVÁ UŽITKOVÁ PLOCHA JE 116,50M2. Oplotený pozemok má v prednej časti šírku 5m , dľžku 13,80m a vzadnej časti pozemku má šírku 4,68m2. Výhoda priestoru je ,že má samostatný vstup cez vlastný pozemok a druhý vchod v bytovom dome kde je len 5 bytov a 3 nebytvé priestory. Vlastné kúrenie. Nebytový priestor je suteréne bytové domu . Nad obchodným priestorom je účtovná firma. DISPOZÍCIA : Cez oplotený pozemok je vstup na presklenný vchod so schodiskom 5,24m2 so vstupom do miestnosti s rozlohou 12,81m2 ktorá je spoločná s kuchynkou. Druhá miestnosť s dvoma oknami má rozlohu 31,15m2 . Kúpeľňa s umyvadlom s Wc a s kotlom má rozlohu 2,3m2. Samostatný sprchový kút má rozlohu 1,44m2. Murovaný sklad 3,6m2 sa nachádza na pozemku. Náklady na mesiac 65,- EUR správca plus plyn , el. a voda podľa spotreby. Pozemok je orientovaný na juhovýchodnú stranu. REKONŠTRUKCIA NEBYTOVÉ PRIESTORU: Boli rekonštruované rozvody vody, kanalizácie, rozvody el. energie. Vymenené vchodové dvere a presklenené schodisko. Vybudovaná samostatná miestnosť so sprchovým kútom. WC s umyvadlom a plynovým kotlom na kúrenie a ohrev teplej vody boli vybudované pred 10rokmi. Nová ventilácia pre kúpeľňu a WC. Kuchynka s 2platničkou. Taktiež je prípojka na pračku. Priestor má poplašné zariadenie. Rozvody TV + satelit a vybudované rozvody na kamery. Menené radiátory, dlažba. Zabudovaný roldor. Menené interierové dvere. REKONŠTRUKCIA POZEMKU: Pozemok je oplotený , oplotenie je vymurované v dostatočnej výške tak aby bolo zachované súkromie. Na pozemku sú 2 kamery. Nová kovaná brána pre auto na el. na dialkové ovládanie . Vybudované parkovacie miesto spolu s prístreškom. Na pozemku je murovaný sklad. Nové presklenné schodisko. Bytový dom: Zateplenie a nová strecha v roku 2018, Menená vchodová brána so zvončekmi a schránkami. Menené stúpačky. LOKALITA: Katastrálne územie Nové Mesto, Bratislava III, V okolí OC Vivo /Pólus/, jazero Kuchajda, škola, škôlka, Zástavka elekričky /MHD/. Tichá lokalita v okolí rodinných domov. CENA nebytové priestoru s pozemkom je v RK.