inzercia, predaj, predám, bazár

PREDATOR - 1987 - BLACK BARONS - ARNOLD SCHWARZENEGGER DUTCH

Kategória: Ostatné

NA PREDAJ:


PREDATOR (1987)

BLACK BARONS # 17 - bluray LIMITED EDITION - 600 ks celosvetovo
- limitovaná zberateľská edícia (The FILMARENA Project)

- FULLSLIP exkluzívny obal : 3D + 2D verzia filmu STEELBOOK
- 36 stranový booklet
- 7ks: zberateľské kartičky
- číslovaný hologram s poradovým číslom (nalepený)
- nálepka s číslom BB edície 17 - PREDATOR

! ! ! VYPREDANÉ ! ! ! - NEROZBALENÉ (stále Factory sealed) 100% STAV

STEELBOOK BLU-RAY - ARNOLD SCHWARZENEGGER

DUTCH, DILLON, BILLY, BLAIN, HAWKINS, PONCHO, MAC, ANNA, General PHILLIPS, JIM HOPPER, JUNGLE HUNTER - YAUTJA PREDATOR

FILMARENA COLLECTION / edícia BLACK BARONS nr. 17 / č. 17

LEN e-mailový kontakt (tel. č. je NEPLATNÉ)


(Nevypisujte ak si to viete kúpiť niekde lacnejšie - kupte si to rovno tam)

(Možná výmena za TOP GUN - FAC edíciu, alebo BAD BOYS 1 - FAC).

LEN platba vopred na účet = na dobierku nezasielam (poštovné : 7€)

PRICE / CENA : “ IF WALLET BLEEDS, YOU SHOULD BUY IT.”

CENA DOHODOU = EUR 3 ? ? ,- : orientačné ceny k jednaniu :


449 eur /ks = 4K blu-ray (1 kus skladom)

349 eur /ks = 2K blu-ray (3 kusy skladom)


“GET TO THE CHOPPA ! ! !”
PREDATOR - 1987 - BLACK BARONS - ARNOLD SCHWARZENEGGER DUTCH
Podobné inzeráty
ZĽAVA - PREDATOR 1987 - BLACK BARONS - ARNOLD SCHWARZENEGGER
NA PREDAJ: PREDATOR (1987) BLACK BARONS # 17 - bluray LIMITED EDITION - 600 ks celosvetovo - limitovaná zberateľská edícia (The FILMARENA Project) - FULLSLIP exkluzívny obal : 3D + 2D verzia filmu STEELBOOK - 36 stranový booklet - 7ks: zberateľské kartičky - číslovaný hologram s poradovým číslom (nalepený) - nálepka s číslom BB edície 17 - PREDATOR ! ! ! VYPREDANÉ ! ! ! - NEROZBALENÉ (stále Factory sealed) 100% STAV STEELBOOK BLU-RAY - ARNOLD SCHWARZENEGGER DUTCH, DILLON, BILLY, BLAIN, HAWKINS, PONCHO, MAC, ANNA, General PHILLIPS, JIM HOPPER, JUNGLE HUNTER - YAUTJA PREDATOR FILMARENA COLLECTION / edícia BLACK BARONS nr. 17 / č. 17 LEN e-mailový kontakt (tel. č. je NEPLATNÉ) (Nevypisujte ak si to viete kúpiť niekde lacnejšie - kupte si to rovno tam) (Možná výmena za FAC edície : TOP GUN - FAC #156 alebo BAD BOYS 1. - FAC #74). LEN platba vopred na účet = na dobierku nezasielam (poštovné : 7€) / POZNÁMKA : 4K VERZIA = je už ,,PREDANÁ,, ./ 299 eur /1ks = (3 kusy skladom) = CENA 699eur za všetky 3ks “! ! ! GET TO THE CHOPPA ! ! !” 249 EUR = ZĽAVNENÁ CENA za 1ks do 31.03.2023
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger - môj neuveritelný životný pribeh - 10 eur
Predam Major Dutch 1/4 Predátor
Predám zberatelskú figurku Majora Dutcha z kultového filmu predator (Pozor znížená cena na 280e) Vysoká 45cm,plne artikulovatelná Len vystavená,nefajčiar Alebo výmena za niečo od alien,predátor,terminátor Za ponuky vopred dakujem
Predám novú vodnú fajku Dutch 29cm
Predám nové vodné fajky Dutch v kovovom darčekovom balení. Vodné fajky obsahujú komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú dve farebné prevedenia MODRÁ a ZELENÁ. Vodné fajky Dutch sú malé vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v zaujímavom a praktickom darčekovom balení. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Vodná fajka Dutch 33cm modrá
Predám novú vodnú fajku Dutch. Vodná fajka obsahuje komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú tri farebné prevedenia MODRÁ, ČIERNA a ČERVENÁ. Vodné fajky Dutch sú praktické vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v krabici. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kusom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Vodná fajka Dutch Pumpkin 29cm v darčekovej krabičke
Predám nové vodné fajky Dutch v kovovom darčekovom balení. Vodné fajky obsahujú komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú dve farebné prevedenia MODRÁ, ZELENÁ a ČERVENÁ. Vodné fajky Dutch sú malé vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v zaujímavom a praktickom darčekovom balení. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kosom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.