inzercia, predaj, predám, bazár

Predávam gramofón soundmaster MCD1700

Kategória: Ostatné

Predávam gramofón a repráky soundmaster (neviem presne ktorý model to je ale asi Soundmaster MCD1700). Je to skvelý gramofón, cez ktorý si môžete pustiť jednak platne ale aj CD a kazety, tiež cez USB, pamäťovú kartu alebo sa pripojíte telefónom cez aux kábel.
Bol kúpený aj s reprákmi za necelých 200€ pred dvoma rokmi.
Je vo veľmi dobrom, takmer nepoškodenom stave. Nemá žiadne škrabance a ihla je stále dobrá. Predávam ho, pretože potrebujem peniaze.
95€.
Kto má záujem, môžem poslať aj videá ako hrá.
Kontaktuje ma najlepšie cez email.
Predávam gramofón soundmaster MCD1700
Podobné inzeráty
Skriňové rádio Soundmaster
Predám rádio Zn. Soundmaster. Výrobca: Wörlein GmbH. Posielam aj poštou. Cena bez poštovného.
Gramofón Crosley Voyager Burgundy Red
Gramofón Crosley Voyager Burgundy Red, cena 70€ Predám úplne nový kufríkový gramofón Crosley Voyager: integrované reproduktory 5 W • Bluetooth • 3,5 mm jack • 3 rýchlosti 33 1/3, 45 a 78 otáčok za minútu • Auto Stop • ihla NP6 • ovládanie výšky tónu • AUX vstup • výstup RCA • vintage dizajn. Gramofón je úplne nový, neotvorený, vhodný aj ako darček. Iba osobný odber Žilina, Rosina, cena 70€
Gramofón Pro-Ject Primary E
Ponúkam na predaj tento krásny gramofón rakúskej značky Pro-Ject model Primary E..gramofón bol len vyskúšaný a zvyšok času bol odložený v krabici,..cena nového bola 179€..k nemu pridám zadarmo aj predzosilovač AQMM3 ktorý má 15V,spolu s káblom .. gramofón je v stave nového,v prípade záujmu ho viem doviezť autom alebo osobný odber, ďakujem.
Gramofón na kľuku Sound Master GH528
Gramofón na kľuku v retro prevedení je krásny netradičný darček, ktorý poteší! Gramofón je s klasickým naťahovacím mechanizmom na kľuku určený pre šelakové platne rýchlosť 78 otáčok. ( Nie na Vinylové platne!!!). Doprava zadarmo! Info o gramofone nájdete tu:
Predám Lenco TCD-974 gramofón/mp3/CD/karta/rádio
Audio systém v elegantnej drevenej skrini, ktory kombinuje Klasický gramofón s FM / AM rádiom, CD/MP3 prehrávacom, cítackou SD kariet USB slotom. Prístroj UMI prepísat vinylové platne robit formáte MP3 A na Ako na SD kartu TAK na USB. JE mozno prepisovat aj CD robit formátu MP3. Ma vstavané stereo reproduktory s Zosilnovac, ktory dostatocne ozvucí Klasický izbu velkost. Technické údaje: Rádio: FM / AM Analógové Prehráva: CD/MP3/USB/SD/MMC Gramofón - rýchlosti: 33, 45 78 RPM Delenie skladieb pri kódovaní-u do MP3: Áno Výkon zosilnovaca: stereo 2x 3 W (RMS) Cena 120 eur možná dohoda
Dřevěný salonní gramofon na kliku - pěkně hrající
Starý nádherný gramofon na kliku KOMPLETNÍ NABÍDKU NALEZNATE ZDE: