inzercia, predaj, predám, bazár

Predávam publikáciu od autora Robinson

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

Ponúkam na predaj knihu s názvom "The Black Prince My Life In Bodybuilding: Muscle Vs Hustle" od autora Robinson. Osobná biografia autora a popis diania v kulturistickom prostredí. Publikácia bola 1x čítaná, nemá pevnú väzbu (paperback); strany však veľmi dobre držia pokope. Na pár stranách boli prilepené papierové lepiace štítky, ktoré boli odstránené. Kniha bola zakúpená v zahraničí, jazyk: anglický.

Osobný odber alebo na dobierku, cena: 20 EUR.
Predávam publikáciu od autora Robinson
Podobné inzeráty
Predávam knihu od autora Robinson
Ponúkam na predaj knihu s názvom "The Black Prince 2 Diary Of A Bodybuilder" od autora Robinson. Autor sa v 2. diele zaoberá posilovacím tréningom a ďalšími pridruženými faktormi. Knihá nemá pevnú väzbu (paperback), strany však veľmi dobre držia pokope. Publikácia bola 1x čítaná, výborný stav. Na jednotlivých stranách boli prilepené papierové lepiace štítky, ktoré boli odstránené. Kniha bola zakúpená v zahraničí, jazyk: anglický. Osobný odber alebo na dobierku, cena: 20 EUR.
Predávam publikáciu od autora Stuart McGill
Ponúkam na predaj knihu s názvom "Ultimate Back Fitness And Performance" od autora Stuart McGill. Autor sa v publikácii zaoberá športovým výkonom, tréningom, silou a fyziológiou človeka. Kniha bola 1x čítaná, výborný stav. Publikácia nemá pevnú väzbu (paperback), strany však veľmi dobre držia pokope bez rozpadania. Kniha bola zakúpená v zahraničí, jazyk: anglický. Osobný odber alebo na dobierku, cena: 30 EUR.
Robinson Crusoe - staršia knižka v nemčine
Predám staršiu knižku Robinson Crusoe, písanú v nemčine. Cena dohodou. Prosím kontaktujte ma e-mailom.
Predávam knihu od autora Yuri Verkhoshansky
Ponúkam na predaj knihu s názvom "Supertraining" od autora Yuri Verkhoshansky. Autor sa v knihe zaoberá športovým výkonom, tréningom a silou. Publikácia bola 1x čítaná, veľmi dobrý stav, niektoré strany sú trochu pokrčené; pričom faktom je, že kniha mi bola doručená kuriérom s trochu pokrčenými stranami. Na jednotlivých stranách boli prilepené papierové lepiace štítky, ktoré boli odstránené. Kniha nemá pevnú väzbu (paperback), strany však veľmi dobre držia pokope. Publikácia bola zakúpená v zahraničí, jazyk: anglický. Osobný odber alebo na dobierku, cena: 65 EUR.
Predávam knihu od autora Schoenfeld
Ponúkam na predaj knihu s názvom "Science And Development Of Muscle Hypertrophy" od autora Schoenfeld. Autor sa v knihe zaoberá hypertrofiou kostrových svalov. Kniha bola 1x čítaná, má pevnú väzbu, veľmi dobrý stav. Na jednotlivých stranách boli prilepené papierové lepiace štítky, ktoré boli odstránené. Publikácia bola zakúpená v zahraničí, jazyk: anglický. Osobný odber alebo na dobierku, cena: 55 EUR.
Predávam knihu od autora Scott Stevenson
Ponúkam na predaj knihu o kulturistike s názvom "Be Your Own Bodybuilding Coach" od autora Stevenson. Kniha bola 1x čítaná, výborný stav. Na jednotlivých stranách boli prilepené papierové lepiace štítky, ktoré boli odstránené. Publikácia bola zakúpená v zahraničí, pevná väzba, jazyk: anglický. Osobný odber alebo na dobierku. Cena: 75 EUR.