inzercia, predaj, predám, bazár

Predávam repelent na hlodavce/škodnú zver

Kategória: Ostatné drobné

Ponúkam na predaj nový Morpilot AR28 repelent/odpudzovač hlodavcov a škodnej zveri v krabičke, umiestniteľný napr. do auta.

Predaj najlepšie cez osobný odber, ale môžem poslať aj balík/list na dobierku.
Predávam repelent na hlodavce/škodnú zver
Podobné inzeráty
Elektronický plašič hlodavcov PR-500.2
Elektronický plašič na báze ultrazvukových a svetelných signálov, slúži k odháňaniu  hlodavcov a hmyzu ekologicky čistým spôsobom, bez použitia chemických látok a jedovatých požerových nástrah. Tieto signály ovplyvňujú hlodavce, keď sú mimo svojich domovov, čím nepriaznivo vplývajú na ich sluchové ústrojenstvo a nervovú sústavu. Jeho využitie je v domácnostiach, kanceláriách, garážach, skladoch a iných hospodárskych budovách. Pôvodna cena 36,9
Novy generator ozonu 36g/hod s casovacom
Predam novy generator ozonu s casovacom s vykonom 36g/hod. Vhodny na cistenie klimatizacie do auta. Zvlast v case korona virusu je vhodny tento generator ozonu. Neexistuje žiadny vírus, baktéria, pleseň, huba alebo zápach, ktoré by odolali ozónu. Ozón je prírodne čistiaca a dezinfekčná látka. Je to doteraz najsilnejšie oxidačné činidlo, je 50x účinnejší ako chlór a 25 x účinnejší ako kyselina chloristá (NOCL), pritom je oveľa bezpečnejší. Neexistuje žiadny vírus, baktéria, pleseň, huba alebo zápach, ktoré by odolali ozónu. Na ozón nemôže vzniknúť rezistencia (patogény sa časom nestanú odolné). Ničí tiež všetok hmyz (ako blchy, vši, roztoče, ploštice, komáre, muchy a pod.), ale aj hlodavce, rozkladá nežiaduce zápachy v prostredí (cigaretový dym, pachy zvierat, pot, zápachy po varení, zápachy Ako jeden z najsilnejších oxidantov je ozón veľmi účinný a nezanecháva žiadne škodlivé zvyšky.
Predam
Plašičku-hmyz, hlodavce...
Termosublimačná tlačiareň značka Canon
Na smsky nereagujem iba telefonický kontakt. Všetky ceny sú v popise. Predávam novú termosublimačnú tlačiareň značka Canon SELPHY CP1300 čierna + papier KP-36 k tomu všetko príslušenstvo len krabica trocha poškodená. Suma za 115€ Nejaké informácie na fotkách a viac informácií na stránke. Samostatné predávam nové papiere do tlačiarne za 30€ Canon RP-108 Súprava spotrebného materiálu na tlač fotografií vo formáte 10 × 15 cm na termosublimačných tlačiarňach Canon. Viac informácií na stránke Samostatné predávam novú tašku. Kvalitne spracovaná a skvele padnúca taška značky Canon určená pre bezpečné prenášanie termosublimačnej tlačiarne Canon Selphy sivej farby. Suma za tašku je 20€. Viac informácií na stránke. Predávam samostatne aj batériu do tlačiarne Canon NB-CP2LI za 35€. Má až 2000 mAh.
Termosublimačná tlačiareň značka Canon
Na smsky nereagujem iba telefonický kontakt. Všetky ceny sú v popise. Predávam novú termosublimačnú tlačiareň značka Canon SELPHY CP1300 čierna + papier KP-36 k tomu všetko príslušenstvo len krabica trocha poškodená. Suma za 100€ Nejaké informácie na fotkách a viac informácií na stránke. Samostatné predávam nové papiere do tlačiarne za 30€ Canon RP-108 Súprava spotrebného materiálu na tlač fotografií vo formáte 10 × 15 cm na termosublimačných tlačiarňach Canon. Viac informácií na stránke Samostatné predávam novú tašku. Kvalitne spracovaná a skvele padnúca taška značky Canon určená pre bezpečné prenášanie termosublimačnej tlačiarne Canon Selphy sivej farby. Suma za tašku je 20€. Viac informácií na stránke. Predávam samostatne aj batériu do tlačiarne Canon NB-CP2LI za 25€. Má až 2000 mAh.
Predávam televízor Changhong LED24D2080
Dobrý deň, Predávam televízor Changhong LED24D2080H ktorá sa predáva na nahradné diely. Je nefunkčná. Základná doska tam nie je,iba tak ako je na fotkách. Display s LED-kami je asi funkčná,žial ne som si istý. Dosku základnú predávam tiež na náhradné diely.Ta je nefunkčna na 100% predáva sa tiež na náhradné diely.(viď moje inzeráty) Cena dohodou. V prípade záujmu poslať email:davidfustos1993@ Ďakujem.