inzercia, predaj, predám, bazár

Predĺžené elegantné tričkr/tunika, s.Oliver, L/XL

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Pekné predĺžené tričko/tunika či pulover značky s.Oliver.
Je to akoby 2 v1, teda vnútorná blúzka a vonkajší sveter či kardigan. Je to v jednom kuse, nie sú to dva diely.
Predná časť, teda tá blúzočka je z pevného materiálu. Podklad je tmavo šedý s bielymi a bordovými ornamentmi, na hrudi sú ozdobné gombíky.
Vonkajšia časť svetrová, tmavošedá, je elastická...akoby pletený svetrík so zaväzovaním pod prsiami. Od toho miesta sa mierne rozširuje do "A".
Materiál je uvedený na foto.
Tunika bola nosená a praná, je bez poškodení, no jemným žmolkom sa zabrániť nedá. Napriek tomu si myslím, že by mohlo ešte poslúžiť.
Veľkosť nie je uvedená, môže to byť také L/XL, porovnajte si ale rozmery.

ROZMERY merané v kľude:
Šírka pod pazuchami - 48 cm (x 2), natiahne sa ešte na cca 52-53 cm(x2)
Šírka približne v páse - 50cm (x2), natiahne sa na cca 53-54 cm (x2)
Dĺžka od pleca dole - 80 cm
Dĺžka rukáva - od krku - 75 cm
Dĺžka rukáva - od pleca - 65 cm

Cena 4,50 eur + 2,50 eur doručenie

Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!!
Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom.
Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@
Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem ani osobne.
Ďakujem za pochopenie.
Predĺžené elegantné tričkr/tunika, s.Oliver, L/XL
Podobné inzeráty
Dámske fialové predĺžené tričko/tunika, v. XL/XXL
Dámske predĺžené tričko/tunika s dlhým rukávom značky Creation. Farba je fialovo bordová, na hrudi kvetový ornament čiernej farby. má prevísajúci výstrih. Látka je príjemná na dotyk, materiál je na fotke, je elastické. Použité, bez nejakých poškodení, akurát jemné žmolčeky na chrbáte na látke. Ale nič, prečo by sa ešte nedalo použiť. Veľkosť na štítku je písaná UK22, E48, porovnajte si rozmery. ROZMERY merané v kľude: Šírka pod pazuchami - 60 cm (x 2) trochu sa ešte prispôsobí na cca 65-66 cm (x2) Dĺžka od pleca dole - 70 cm Dĺžka rukáva - od pleca - 60 cm Cena 3 eur + 2,50 eur doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Elegantné predĺžené tričká LELOSI
Predám úplne nové predĺžené tričká elegantné. Veľmi kvalitný materiál LELOSI. Na vyššiu postavu. Veľkosť 38/40. Pôvodná cena bola vyššia. Cena za jednu. Pri odbere obidvoch viem dať zľavu.
TRIČKO HOLLISTER šedé predĺžené veľ. M a L
Predáme nové tričká zn.Hollister - predĺžené. Originál balené, s visačkou. Tričko je predĺžené vpredu aj vzadu. MATERIÁL: bavlna. FARBA: šedá. VEĽKOSŤ: M a L. VÁHA cca: 250g. Prosím skontrolujte rozmery. ROZMERY M cca: dĺžka = 78cm (najdlhšia), šírka = 2 x 51cm (pod pazuchami). ROZMERY L cca: dĺžka = 81cm (najdlhšia), šírka = 2 x 54cm (pod pazuchami). Zásielky na DOBIERKU posielame len pod podmienkou, že bude dopredu uhradená záloha za poštovné-dobierka! POŠTOVNÉ: 2,10 euro - doporučená zásielka do 500g 2,60 euro - poistená zásielka do 500g (poistenie do 30,-euro) 3,10 euro - balík na Poštu 3,30 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 15,-euro) 3,32 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 20,-euro) 3,36 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 30,-euro) 3,50 euro - poistený balík na Poštu (poistenie do 30,-euro). POŠTOVNÉ - DOBIERKA: 3,30 euro - doporučená zásielka do 500g 3,80 euro - poistená zásielka (poistenie do 30,-euro) 4,30 euro - balík na poštu 4,60 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 15,-euro) 4,62 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 20,-euro) 4,66 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 30,-euro) 4,70 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 30,-euro). Pri odbere viacerých kusov tovaru sa poštovné upravuje podľa hmotnosti. OSOBNÝ ODBER: v Banskej Bystrici (prípadne ZV). REZERVÁCIA na tovar: 5 dní. Podmienky a info sms alebo emailom. Pozrite aj iné naše inzeráty: kliknite dole na Meno
Predlžené tričko/tunika
Predám predlžené tričko/tuniku. Prispôsobí sa postave, ale najlepšie sadne na veľkosť cca S,M. Celková dlžka je cca 77cm. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail alebo SMS. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Pri kúpe viacerých vecí dohoda na cene.
Dámske predĺžené tričko / tunika
Predám dámske predĺžené tričko / tuniku. Super k leginam. Veľkosť S. Cena 5€ Kontaktujte ma mailom, alebo cez WhatsApp
Predĺžené tričká/tuniky - Uni
Predám rôzne predĺžené tričká/tuniky: hnedobiela tunika v. Uni (2€), sivé klasické Basic tričko (2€), biela ľahká letná košeľa, uv. v. 42, ale kľudne od S /na top/tričko/ (3€), vzorovaný predĺžený top, v. L (2€). Ceny + poštovné. Malá dohoda pri rýchlom jednaní možná. Na dobierku nezasielam!