inzercia, predaj, predám, bazár

Prenaj. PS na Jégeho, v Ružinove, BA 2 v novostavbe

Kategória: Garáže

Ponúkam na prenájom vnútorné parkovacie státie na prízemí, v novostavbe, v garážovom dome na Jégeho ul. v Ružinove s 24 hod. kamerovým systémom. Celková rozloha je cca 12 m2, vstupuje sa cez elektrickú rampu. Je možnosť krátkodobého aj celoročného parkovania. Parkov. státie je ihneď voľné, príp. dohodou od februára alebo marca 2023, cena nájmu: 90,- EUR/mes., tel.:
Prenaj. PS na Jégeho, v Ružinove, BA 2 v novostavbe
Podobné inzeráty
Prenaj.parkov.státie na Jégeho v Ružinove, BA 2
Ponúkam na prenájom vnútorného parkovacieho stojiska na prízemí, v novostavbe, v garážovom dome na Jégeho ul. v Ružinove s 24 hod. kamerovým systémom. Celková rozloha je cca 12 m2, vstupuje sa cez elektrickú rampu. Je možnosť krátkodobého aj celoročného parkovania. Parkov. státie je ihneď voľné, príp. dohodou od februára alebo marca 2023, cena nájmu: 80,- EUR/mes., tel.:
Prenaj. parkov.miesto na Jégeho, v Ružinove,novost.
Prenájom vnútorného parkovacieho stojiska na prízemí, v novostavbe, v garážovom dome na Jégeho ul. 14 v Ružinove s kamerovým systémom. Celková rozloha je cca 12 m2, vstupuje sa cez elektrickú rampu na diaľkové ovládanie (viď foto). Je možnosť krátkodobého aj celoročného parkovania. Parkov. státie je ihneď voľné, príp. dohodou od marca 2023, cena nájmu: 80,- EUR/mes., tel.:
Garazove statie Jegeho
Prenajmem kryte parkovacie statie v garazi, objekt Jegeho alej. Vjazd z Jegeho ulice, vchod z Jegeho alebo z Trnavskej od pumpy OMV. Zabezpecene kamerami 24/7.
PRENÁJOM samostatne uzatvorenej murovanej GARÁŽE  na Jégého
Ponuka na prenájom murovanú garáž s bezpečnostným uzamykaním s osvetlením so solárnych panelov, vo výbornej lokalite na Jégého ul. Bratislava – Ružinov Výmera: 24 m2 zastavenej plochy Samostatne stojaca Garáž je súčasťou murovanej radovej stavby garáží v perfektnom stave po rekonštrukcií, pozostávajúcej (z omietnutých stien vymaľovaných bielou farbou, betónovej izolovanej strechy, výklopnej uzamykateľnej garážovej brány, s vnútorným osvetlením (jedným) led svietidlom s pohybovým senzorom s dobíjaním batérie svietidla solárnou energiou a vonkajším osvetlením led svietidlom so zabudovaným solárnym panelom so zapínaním pohybového senzoru umiestnené nad garážovou bránou. Vstup do garáže je priamo z Jégého ulice Cena nájmu je 150 €/mesiac, bez ďalších nákladov Garáž je ihneď voľná, po dokončenej rekonštrukcií, garáží. Záujemca o prenájom, nemusí platiť žiadna províziu, ani kauciu.
Prenajom vnutorne parkovacie miesto v parkovacom dome Jegeho
od 1.5 prenajmem vnutorne parkovacie miesto v parkovacom dome Jegeho Alej - pri OVM pumpe. vchod do parkovacieho domu je z Jegeho 6
PODZEMNÉ GARÁŽOVÉ STÁTIE - JÉGEHO ALEJ, DANUBIUS ONE-RUŽINOV
1.BCR ponúka exkluzívne na predaj podzemné garážové státie v projekte Jégeho Alej 5 a Danubius One v Ružinove na Trnavskej ceste. Odovzdanie je plánované 9 mesiac 2023. Výmera: min. 2,5 x 5 m = 12,5 m2. Ohraničenie: bielym pruhom na povrchu podlahy Umiestnenie: 2 PP Kolaudácia: 8.2023 CENA: 29 900,- Eur D.: 818141215 Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra pána Nováka + 818 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. Uvedené vizualizácie majú informatívny charakter.