inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem byt v uliči

Kategória: Ostatné

Prenajmem byt v ulici 220€ mesacne v tom je zahrnuté elektrina a internet na cene sa vieme dohodnúť
Prenajmem byt v uliči
Podobné inzeráty
Prenajmem byt
Prenajmem ciastocne zariadeny byt v Kezmarku na Kuzmanyho ulici. Cena dohodou.
Prenajmem ambulanciu
Prenajmem ambulanciu s rozlohou približne 45 m2, ktorá sa nachádza v zdravotníckom centre na Dibrovovej ulici č. 24. Ambulancia je kompletne zariadená pre potreby logopéda, psychológa a podobne. Je napojená na inžinierske siete – plyn, elektrika, voda a vykurovanie je plynovým kotlom. Po vstupe do kancelárie zádveria sa ocitnete v čakárni teda v otvorenom priestore o rozlohe cca 14,6 m2. Naľavo sa nachádza WC pre pacientov a technická miestnosť. Samostatná uzamykateľná ambulancia o rozlohe 23,2 m2 sa nachádza oproti vstupu do čakárne v zadnej časti priestoru. Je vybavená vlastným WC a sprchou. Výhody: Vynikajúca poloha – v blízkosti sú ďalšie ambulancie, lekáreň, stomatologické RTG, poliklinika, nemocnica, železničná a autobusová stanica Tiché prostredie Kompletne zariadené miestnosti Množstvo parkovacích možností v okolí Vysokorýchlostný internet Kreatívne a originálne prostredie Náklady: Dohodou Nehnuteľnosť je situovaná na ulici Dibrovova 24. Priestor je vhodný pre každého záujemcu a však najvhodnejší bude pre osoby alebo subjekty poskytujúce zdravotnícke služby.
Prenajmem budovu na Teplickej ulici
Prenajmem budovu o rozlohe cca 200m2. Aktuálne prebieha rekonštrukcia a je možné priestory upraviť podľa potrieb nájomcu (možnosť vytvoriť výklad smerom na cestu / parkovisko / pristaviť halu). Je možné prenajať aj vonkajšiu asfaltovú plochu vedľa budovy. Budova má prístup priamo z cesty, vlastné parkovisko a sociálne zariadenie. Cena dohodou
Prenajmem pozemok
Prenajmem pozemok na priemyselnej ulici c 12, vhodny na- autobazar, predaj tazkych strojov, odstavna plocha kontajnerov, kamionov, atd. Moznost elektrickej pripojky. Cena dohodou podla rozlohy a druhu vyuzitia….
Prenajmem lodny kontajner 40 HC najvacsi
Prenajmem lodny kontajner 40 HC, Vnutorne rozmery na foto. Kontajner je suchy, uzamykatelny. Je umiestneny na ulici Cukrovarskej v Rimavskej Sobote v uzamykatelnom areali, neprenasa sa. Cena prenajmu na 1 mesiac 120 eur + DPH. V pripade predaja 7500 eur + DPH/cena pevna. Tel.:
Prenajmem priestory v Novosade
Prenajmem priestory (posledne využívané ako pizzeria) v Novosade na Hlavnej ulici, bližšie info telefonicky.