inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem garaz v Bratislave, Starom meste

Kategória: Garáže

Prenajmem samostatnu garaz pre osobne auto v Bratislave v Starom meste na Porubskeho ulici ("pod Slavinom"). Cena 250 eur za mesiac.
Prenajmem garaz v Bratislave, Starom meste
Podobné inzeráty
Dám do prenájmu garáž v starom meste
Prenajmem garáž v starom meste nad Palisádmi na Vlčkovej ulici. V garáži elektrina, el. brána.
Garáž v Poprade na Starom Juhu
Ponúkame Vám na predaj výborne situovaná garáž v Poprade na starom juhu. Garáž má rozlohu 18m2 a je kúpou ihneď voľná. Pozemok aj garáž sú v osobnom vlastníctve. Garáž je momentálne bez elektriny, s možnosťou pripojenia a zavedenia elektriky podľa vlastnej potreby. Je vo veľmi dobrom technickom stave. V prípade záujmu nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle .
prenajmem garáž
Prenajmem garáž čistý suchý priestor na uskladnenie vecí ,nábytku , motorkky…Je to garáž v rodinnom dome bezpečný strážený priestor v Starom meste nad hradom.
Prenajmem obrovskú garáž 28m2, možne rozšírenie o 10-tky m2
Prenajmem veľkú garáž v Mlynskej doline (Bratislava, Karlová Ves, ul. Staré grunty) s výmerou cca 28m2. Garáž je situovaná pred väčším rodinným domom. Hlavná vstupná brána ma šírku 235 cm. Priamo v garáži sa nachádza elektrina (230V a aj trojfázové napätie 400V) a voda (aj umývadlo). Garáž je možné využiť aj na iné účely ako parkovanie (napr. ako sklad alebo iné podnikateľské aktivity), no za iných finančných podmienok. Taktiež je možne rozšíriť prenájom aj o priľahlé vykurované priestory (spriechodnene dverami) o desiatky m2, aj so sociálnym zázemím. Vstup do garáže je možný okrem garážovej brány, aj samostatnými bočnými dverami, čo robí garáž ešte viac flexibilnou, pre jej multispektrálne využitie. Garáž je prirodzene presvetlená, okrem sklenených dlaždíc nad bránou má aj svoje vlastné okno. Pred garážou sú nainštalované aj bezpečnostné kamery, ktoré zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Minimálna doba nájmu je pol roka. Cena je od 165€ + 15€ energie. Cena bude stanovená v závislosti od spôsobu využitia, uvedená cena je za predpokladu súkromného (nekomerčného) využitia, napr. na uskladnenie veci, parkovanie auta a pod. (priestor nie je určený na prevádzkovanie autoservisu, pneuservisu, umývania aut a pod.)
Prenajmem garáž bez elektriny  na Turbínovej v Bratislave
Prenajmem garáž bez elektriny na Turbínovej v Bratislave 3 x 6 m, suchá, čistá. Garáž vypracem. Cena dlhodobo platba vopred na rok 90 €/mesiac, na 6 mesiacov 100 €/mesiac, na 1 mesiac 110 €/ mesiac, depozit 100€, garáž je v osobnom vlastníctve aj s pozemkom, s dobrým prístupom.
Prenajmem garáž na Drieňovej ulici + elektrická prípojka
Podrobné údaje o garáži nájdete tu Typ: Samostatne stojaca garáž Rozloha: 20,00 m2 Lokalita nehnuteľnosti: Bratislava II. - Ružinov Nájomné: 120,00 EUR / mesačne Preddavky na energie a služby: 5,00 EUR Spolu: 125,00 EUR / mesačne Ponúkam na prenájom samostatne stojacu garáž v Bratislave v Ružinove na Drieňovej ulici. Garáž je v dobrom stave, suchá, čistá, s dobrou strechou. V garáži sa nachádza elektrická prípojka s 230 V aj 380 V napätím, takže je vhodná aj na dobíjanie elektromobilov. Samozrejmosťou je nájomná zmluva v písomnej forme, platenie nájomného na účet a pod. Preto, ak ste obchodná spoločnosť, výdavky na prenájom si môžete uplatniť ako daňové náklady. Mesačne sa platia aj preddavky na elektrickú energiu, ktoré sú orientačne stanovené na 5 €/mes. Ak však plánujete míňať väčšie množstvo elektrickej energie (napríklad pri dobíjaní elektromobilu), bude potrebné platiť preddavky vyššie. Raz ročne robím vyúčtovanie podľa reálnej spotreby. Na začiatku nájomného pomeru a potom priebežne raz ročne sa odpisuje a dokumentuje stav merača elektrickej energie, ktorý je samostatne zriadený pre garáž. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom.