inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem garáž v Starom meste v okoli Jumbo centra

Kategória: Garáže

Lomená ulica, garáž ma montážnu jamu, ktorá môže slúžiť ako úložný priestor až na 4 sady kolies, elektrina momentálne nie je zapojená, umiestnenie garáže je pár metrov od bytového domu.
V blízkosti Alvinczyho, Bellova, Stromová, Haviarska, Masarykova, Bencúrova, Jiskrova. Prvý kontakt cez formulár pod inzerátom, ďakujem.
Prenajmem garáž v Starom meste v okoli Jumbo centra
Podobné inzeráty
Prenajmem garaz v Bratislave, Starom meste
Prenajmem samostatnu garaz pre osobne auto v Bratislave v Starom meste na Porubskeho ulici ("pod Slavinom"). Cena 250 eur za mesiac.
Dám do prenájmu garáž v starom meste
Prenajmem garáž v starom meste nad Palisádmi na Vlčkovej ulici. V garáži elektrina, el. brána.
Garáž v Poprade na Starom Juhu
Ponúkame Vám na predaj výborne situovaná garáž v Poprade na starom juhu. Garáž má rozlohu 18m2 a je kúpou ihneď voľná. Pozemok aj garáž sú v osobnom vlastníctve. Garáž je momentálne bez elektriny, s možnosťou pripojenia a zavedenia elektriky podľa vlastnej potreby. Je vo veľmi dobrom technickom stave. V prípade záujmu nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle .
prenajmem garáž
Prenajmem garáž čistý suchý priestor na uskladnenie vecí ,nábytku , motorkky…Je to garáž v rodinnom dome bezpečný strážený priestor v Starom meste nad hradom.
Prenajmem obrovskú garáž 28m2, možne rozšírenie o 10-tky m2
Prenajmem veľkú garáž v Mlynskej doline (Bratislava, Karlová Ves, ul. Staré grunty) s výmerou cca 28m2. Garáž je situovaná pred väčším rodinným domom. Hlavná vstupná brána ma šírku 235 cm. Priamo v garáži sa nachádza elektrina (230V a aj trojfázové napätie 400V) a voda (aj umývadlo). Garáž je možné využiť aj na iné účely ako parkovanie (napr. ako sklad alebo iné podnikateľské aktivity), no za iných finančných podmienok. Taktiež je možne rozšíriť prenájom aj o priľahlé vykurované priestory (spriechodnene dverami) o desiatky m2, aj so sociálnym zázemím. Vstup do garáže je možný okrem garážovej brány, aj samostatnými bočnými dverami, čo robí garáž ešte viac flexibilnou, pre jej multispektrálne využitie. Garáž je prirodzene presvetlená, okrem sklenených dlaždíc nad bránou má aj svoje vlastné okno. Pred garážou sú nainštalované aj bezpečnostné kamery, ktoré zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Minimálna doba nájmu je pol roka. Cena je od 165€ + 15€ energie. Cena bude stanovená v závislosti od spôsobu využitia, uvedená cena je za predpokladu súkromného (nekomerčného) využitia, napr. na uskladnenie veci, parkovanie auta a pod. (priestor nie je určený na prevádzkovanie autoservisu, pneuservisu, umývania aut a pod.)
Veľká murovaná garáž 20 m2 s montážnou jamou v Novom Meste
Veľká murovaná garáž 20 m2 s montážnou jamou v Novom Meste, Bratislava. Garáž väčšia ako štandardný rozmer. Čistá, suchá. Vetranie výduchom. Montážna jama veľká, vybetónovaná, s rebríkom a dreveným prekrytím. Možnosť využívať na skladovanie vecí v montážnej jame a tiež v garáži, a vzhľadom na jej rozmery zároveň na parkovanie auta. Strecha s aktuálne novou izoláciou (aj na susedných garážach). Dvere dvojkrídlové kovové, zateplené. Maximálna bezpečnosť – garáž susedí s uzavretým školským areálom, a navyše okolie garáže je monitorované kamerovým systémom. Priestor pred garážou vybetónovaný. Bezproblémové a bezplatné parkovanie priamo pred garážou. Susedné garáže využívané ako sklad/výdajňa tovarov pre firmy. Garáž sa nachádza v super lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, v susedstve bytových domov, kancelárií a obchodných priestorov, na Vyhnianskej ceste v Novom Meste. V blízkosti Račianska, Riazanská a Vajnorská ulica, OC Slimák, OC VIVO (bývalý Polus), OC Central, Račianske Mýto, Trnavské Mýto, viaceré štadióny a jazero Kuchajda. Rýchla dostupnosť do centra aj peši, kolobežkou, či bicyklom. Vynikajúce dopravné spojenie, cca 250 m od zastávky električiek (vrátane nočnej linky). Cena 120 eur mesačne. Vrátna záloha vo výške jednomesačného nájmu. Nájomca neplatí províziu realitnej kancelárii. K dispozícii od 15.1.2023. Tel: Email: vladimirmitrik@ *** Large brick garage of 20 m2 with assembly pit in Nové Mesto, Bratislava. Garage larger than standard size. Clean, dry. Air ventilation. The assembly pit is large, concreted, with a ladder and a wooden cover. The possibility of using it for storing things in the assembly pit and also in the garage, and due to its dimensions, at the same time for parking the car. Roof with currently new insulation (also on neighboring garages). Double-leaf metal door, insulated. Maximum security - the garage is adjacent to a closed school campus, and the area around the garage is monitored by a camera system. The space in front of the garage is concreted. Trouble-free and free parking directly in front of the garage. Neighboring garages used as a warehouse/dispensary for goods for companies. The garage is located in a great location with excellent civic amenities, in the neighborhood of apartment buildings, offices and commercial premises, on Vyhnianska Street in Nové Mesto. Near Račianska, Riazanská and Vajnorská streets, OC Slimák, OC VIVO (former Polus), OC Central, Račianske Mýto, Trnavské Mýto, several stadiums and Lake Kuchajda. Quick access to the center on foot, scooter or bicycle. Excellent transport connections, approx. 250 m from the tram stop (including the night line). The price is 120 euros per month. Refundable deposit in the amount of one month's rent. The tenant does not pay a commission to the real estate agency.