inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem nosič bicyklov na ťažné zariadenie - MENABO ALPHAR

Kategória: Ostatné

Prenajmem nosič bicyklov na ťažné zariadenie - MENABO ALPHARD PLUS.

- nosič 3 bicyklov
- rýchloupínanie
- pákový uzáver
- odklápací
- uzamykateľný
- vhodný pre elektrobicykle
- 13 pólova zásuvka s možnosťou redukcie na 7 pólovu
- max. zaťaženie 50 kg
- pre bicykle s kolesami min. 22"""" a max. 29"""".

Cena 6€/deň, vratná záloha 150€.
Osobný odber v LM, po dohode možné v RK, PP
Prenajmem nosič bicyklov na ťažné zariadenie - MENABO ALPHAR
Podobné inzeráty
Nosič bicyklov Thule Velo Compact 926
Dobrý deň, Predám nosič bicyklov značky Thule, ktorý je starý cca 7 mesiacov. Nosič je na 3+1 bicykle. Je ako nový 2-3 krát použitý. Treba vidieť! hmotnosť 19kg maximálne zaťaženie 60kg uzamykanie nosiča aj bicyklov preprava elektrobicyklov výsuvné svetlomety + nastavitelná šírka elektro zástrčka 13 - pólová Švédska spoločnosť Thule prichádza s priestranným nosičom na ťažné zariadenie, na ktorý upevníte až 3 bicykle. Pridaním prídavného adaptéra môžu byť až štyri, a vy tak máte možnosť bez obáv vyraziť na výlet. Montáž samotného nosiča ako aj upevnenie samotných bicyklov je rýchle a jednoduché. Nebudete potrebovať žiadne náradie – nosič je totiž kompletne zostavený, stačí ho len rozložiť. Nájdete na ňom špeciálne bezpečnostné zámky, pomocou ktorých bicykle rýchlo, ľahko a najmä bezpečne pripevníte na nosič.
nosič bicyklov
Predám úplne nový!!!nosič bicyklov na ťažné zariadenie, na prepravu 4 bicyklov, sklopný, nosnosť 60 kg
najlacnejšie streamovacie služby
Ponúkam Netflix Premium [Ultra HD], AMAZON prime video , HBO Max, Spotify , JOJ PLAY , Disney+ a VOYO za výhodné ceny! joj play cenik 12 mesiacov 1,5€/ na mesiac 2€ voyo cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,5€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 3€/zariadenie/mesiac HBO Max cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,2€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 2,5€/zariadenie/mesiac Disney+ cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,2€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 2,5€/zariadenie/mesiac netflix cenník: 12 mesiacov: 2,5€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 3€/zariadenie/mesiac 1mesiac : 3,20€/zariadenie/mesiac Keby mal niekto záujem o všetko, môžem poskytnúť menšiu zľavu. ???? -kontaktovať ma môžete buď cez Whatsapp (tel. č. ), SMS alebo cez formulár nižšie -radšej píšte ako volajte -> VÄČŠINOU ODPOVIEM DO PÁR MINÚT A TO AJ V NESKORÝCH HODINÁCH Garantujem podporu takmer 24/7, som schopný poslať množstvo konverzácií spokojných zákazníkov, ktorí si u mňa pravidelne Netflix predplácajú už viac ako rok. -možnosť sledovať na: mobile, notebooku, PC, smart TV, tabletu, atď. -účet sa neruší po mesiaci, ale automaticky obnovuje (vaše rozpozerané filmy a seriály zostávajú!) -možnosť sledovania filmov, seriálov a dokumentov v 4K kvalite za oveľa lepšiu cenu -možnosť nastavenia si 4-miestneho pinu pre svoj profil -cena možná už od 1,5€ zariadenie/mesiac podľa počtu mesiacov -možnosti platby: bankový prevod, Revolut, PayPal, BTC Po zaplatení ihneď zasielam údaje od účtu. V prípade akýchkoľvek nejasností sa na mňa neváhajte obrátiť. :)) (v prípade záujmu o referencie, dajte prosím vedieť)
Ultra Sonic Tickless proti blcham
Ahoj , NEPOUZITE , iba rozbalene Zariadenia je potrebné zapnúť stlačením tlačidla (pre tých, ktorí nechcú pamätať na zapnutie zariadenia pred odchodom z domu, odporúčame Zariadenie vysiela ultrazvukové impulzy s frekvenciou 40 kHz. Impulzy vysielané zariadením sú pre ľudí a domáce zvieratá úplne neškodné, blokujú však hlavný zmyslový orgán kliešťov - Hallerov orgán. Kliešte používajú Hallerov orgán na lokalizáciu svojho hostiteľa, takže keď sa kliešť dostane do dosahu ultrazvuku vysielaného systémom TickLess, bude dezorientovaný a neucíti svoju korisť. TickLess vykazuje účinnosť aj pri ochrane proti blchám. Účinná oblasť ochrany má polomer približne 2 m. TickLess nepoužíva žiadne toxické/chemické látky a je úplne bezpečný pre domáce zvieratá a ľudí (vrátane tehotných žien, malých detí, ľudí s kardiostimulátorom atď.). Pripevnite zariadenie na vrchnú vrstvu odevu, zariadenie nezakrývajte (ultrazvuk by sa mal voľne šíriť). Ak chcete zariadenie aktivovať, vytiahnite kolík, zelená LED dióda začne blikať a zariadenie sa zapne. Zariadenie možno vypnúť a zapnúť stlačením tlačidla Po stlačení tlačidla: 4 bliknutia zelenej diódy znamenajú, že zariadenie je zapnuté 1 záblesk červenej diódy vypne zariadenie Po zapnutí zostáva zariadenie aktívne 8 hodín, potom sa automaticky vypne Po zapnutí - každých 5 minút bliká zelená LED dióda, ktorá signalizuje, že zariadenie je aktívne Zariadenie funguje približne 3000 hodín Vlhkosť nepoškodzuje zariadenie (IP13) - treba sa však vyhnúť priamemu kontaktu s vodou. Ak zariadenie navlhne alebo zmokne, nechajte ho vyschnúť na vetranom mieste (môžete tomu pomôcť mechanickým prívodom vzduchu). Osobné KE , alebo zasielkovňa + platba vopred
Detský nosič Babybjorn
Nosič Mini, Anthracite Mesh, ako nový, vyčistený, bez poškodení Baby nosič Mini – nosenie blízko pri srdci. Vlastnosti: vyvinuté špeciálne pre novorodencov k nosenie v prvých mesiacoch umožňuje nosenie vysoko pri srdci supermäkké a jednoduché na použitie bez pomoci ostatných nastaviteľná podpora hlavičky široká sedacia časť rastie s dieťaťom, nastaviteľná výška poskytuje optimálnu podporu bedier, chrbta a hlavy celú prednú časť možno ľahko odopnúť, bez toho aby ste museli bábätko budiť Tento nový nosič bol vyvinutý pre novorodencov na perfektné použitie v prvých mesiacoch života, pretože vtedy potrebuje bábätko veľa blízkosti. Nosič je malý, mäkký a jednoduchý na nasadenie, a preto je perfektný na nosenie, hojdanie prii uspávaní v ktorúkoľvek hodinu počas dňa. V tomto nosiči máte bábätko vysoko na hrudi, aby ste mu mohli pobozkať hlavičku. Nosič je mäkký a komfortný, má nastaviteľnú podporu hlavičky a širokú sedaciu časť, poskytuje bábätku správnu oporu hlavy a správnu ergonomickú pozíciu. Poloha tvárou von: ako dieťa rastie, môžete ho otočiť tvárou od seba (min.5 mesiacov) Je perfektný pre novorodenca: nie je potrebná žiadna novorodenecká vložka. Nosič bol vyvinutý v spolupráci s pediatrami, lekárskymi odborníkmi a rodinami. Technické parametry: použitie: 3,2 kg –11 kg, 0–1 rok materiál: predná strana nosiča: 80% polyester, 16% bavlna, 4% elastan popruhy: 100% bavlna (OKO-TEX Standard 100, trieda 1 baby produkty) údržba: nosič môžete prať v práčke samostatne na 40 ° C používajte jemné pracie prostriedky šetrné k životnému prostrediu, bez bieliacich účinkov nesušte v sušičke bezpečnosť a testy: nosič MINI je v súlade s bezpečnostnými normami EÚ EN13209–2: 2015 a normami USA ASTM F2236
Nosič bicyklov na zadné dvere MENABO STAND UP 3
Predám tento nosič na 3 bicykle. Nebol ani raz použitý, iba nahodený na aute na odskúšanie. Dôvod predaja je ze budeme potrebovať na 4 bicykle..