inzercia, predaj, predám, bazár

PRENÁJOM 2-izb. bytu po kompl. rekonštrukcii pri Štrkov

Kategória: Byty

» 3D SCAN
ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
» Haburská ulica, Ružinov
» 2-izbový, 53,19 m2 + 4,47 m2 balkón samostatné wc
» 6/7p. s výťahom, bezbariérový vstup
» kompletne zrekonštruovaný, zariadený, ešte neobývaný
» orientácia na západ

» BENEFITY
» kompletne zrekonštruovaný, zariadený, ešte neobývaný
» kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
» jazero Štrkovec pešo (4 min.)
» trhovisko Herlianska pešo (3 min.)
» dobrá dostupnosť MHD

» POPIS NEHNUTEĽNOSTI
Byt sa nachádza na 6. poschodí zo 7 s výťahom. Prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou a zatiaľ nebol obývaný. Do bytu vchádzame cez predsieň so skriňou a pokračujeme do kuchyne v ktorej sa nachádza úplne nová a kompletne vybavená kuchynská linka. Kuchyňa je priamo spojená s obývačkou s jedálenským kútom, z ktorej sa vychádza na balkón. V zadnej časti bytu sa nachádza spálňa, samostatná kúpeľňa a wc.

» LOKALITA a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ale aj oddych v prostredí Bratislavského jazera Štrkovec ktoré je obľúbené miesto na šport a relax.
OBCHODY A SLUŽBY »
Priamo pod domom sa nachádzajú potraviny TERNO a 5 minút pešo nákupné centrum HELIOS so základnými obchodmi každodennej potreby. 10 minút pešo sa nachádza BILLA a KAUFLAND.
V pešej dostupnosti nájdete aj depilačné štúdio Hairless, kozmetiku, veterinárnu ambulanciu či Ružinovskú nemocnicu kde sa nachádza aj NON-STOP lekáreň.
ŠPORT A RELAX »
Či už si vyberiete exteriérové možnosti ako je streetworkoutové ihrisko, bežecká dráha, futbalové ihrisko alebo neďaleký Fitcamp, určite bude spokojný so svojim tréningom.
Na relax, či behanie je ideálna prechádzka okolo jazera, ktorú Vám hlavne v zime vie spríjemniť výborné varené víno.
STRAVOVANIE »
V okolí sa nachádzajú reštaurácie a kaviarne. Hostinec u Deda, Mint alebo Vegan Pub patria k neoddeliteľnej súčasti tejto lokality.

» DOSTUPNOSŤ a MHD
MHD » do 5 min.: 9, 50, 66, 78, do 10 min. 39, 53, 63, 60, 61, 64, 74, 75, 96, 196
AUTO » Centrum (10 min), obchodné centrum Vivo (5 min), autobusová stanica a OC NIVY (7 min), hlavná stanica (11 min), diaľničný obchvat (7 min)

» PARKOVANIE
Verejné parkovanie pri dome a priľahlom parkovisku

» CENA a NÁKLADY
520 € - nájom
210 € - správca + energie

V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.
Ak ste sa nedovolali, pošlite prosím SMS s označením bytu, o ktorý máte záujem - ozvem sa Vám naspäť.
Budem sa na Vás tešiť na obhliadke.

Ing. Michal Kulla

kulla@


» Prenajímateľ si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu.
» Pri podpise zmluvy sa hradí: 1x nájomné za mesiac vopred, 1x kaucia, 1x provízia realitnej kancelárii. Všetky platby zahŕňajú kopmletné nájomné aj s e
PRENÁJOM  2-izb. bytu po kompl. rekonštrukcii pri Štrkov
Podobné inzeráty
PRENÁJOM – veľký štýlový 2iz byt v centre pre prvého nájomní
Na prenájom moderný a štýlový staromestský byt v blízkosti histor.centra mesta v mestskej časti BA I Staré mesto na Obchodnej ul. Výmera bytu je ž 85 m2 a je situovaný v tichom dvore. Prešiel kompl.rekonštrukciou, nebol nikdy obývaný , ide o prvý prenájom. Dispozícia: vstupná predsieň obývačka s kuchyňou – francúzsky balkon samost.spálňa v kúpelni sprchový kút toalet samost. s oknom a pračkou technická miestnosť samost.šatník Vybavenie: kompl.štýlovo zariadený novým nábytkom aj spotrebičmi klimatizácia KTV a internet v cene parkovanie je možné v okolitých uliciach,cez víkend a večer bezplatne Lokalita s kompl.obč.vybavenosťou- centrum mesta Byt je vhodný pre jednotlivca, pár, bez domácich zvierat Lokalita ponúka kompl.obč.vzbavenosť a rýchle dopravné napojenie na všetky smery. Byt je voľný k prenájmu ihneď Cena za prenájom bytu : 935 ,- eur + 165,-eur,-energie a služby Kontakt na makléra: , mmakler81@ info pre záujemcu: záujemca hradí poplatok za sprostredkovanie prenájmu RK + vratný depozit 1100,-eur prenajímateľovi bytu.
3iz kompl.rekon.na 4iz byt Nemocničná1945 s nádher. výhľadom
STAV PREDÁVANÉHO BYTU: A) VÝBORNÁ LOKALITA – NEMOCNIČNÁ 1945 – SKVELÁ OBČ.VYBAVENOSŤ – viac na fotke. B) BYT POSKYT.NESKUT.VÝHĽAD NA OBE STRANY, je veľmi SLNEČNÝ (pol bytu doobeda, pol poobede). Z 1 strany vidieť Kubín.hoľu, DK a Malú Fatru, z 2 strany krásny výhľad na Choč a Vysielač. Výhľadu nebráni žiadna iná bytovka. C) ĎALŠIE INFORMÁCIE K BYTU: -73,2 m2 (väčší 3iz rekonšt.prerobený na 4iz byt). Dispozícia vo fotkách. -K bytu prisl. DVE VEĽKÉ PIVNICE. V 1 pivnici drevené REGÁLY NA MIERU na 2 stenách až po strop. -BALKÓN – ZREKONŠT.– nové zábradlia a vydláždené. Hojd.sieť, závesná konšt. na hojdačku pre deti či dospelých. MARKÍZY na zatienenie celého balkóna a kvetináče po bokoch a dĺžke balkónu. Plexisklo zakryté zvnútra plast. krytím v tvare ratanu. ZASÚVACIA KVALITNÁ SIEŤKA PROTI HMYZU NA MIERU. -Sieťky skladateľné v ost.izbách. -Internet Optika, kvalitný Mikrotic router s dobrým dosahom a FTTP+ rýchlosť (300Mb/300Mb). Rozvody internet.káblov vo väčšej časti bytu. -NOVÁ STRECHA (nov 2022) na bytovke so zatepl. a zatepl.strop v byte po rekonšt. - neprehriatie bytu v let.mesiac. a minim. únik tepla v zime a nezatečenie zo strechy. -7. Posch. (vrchné) s nádher. výhľadom. Nad bytom nie sú susedia, pod a vedľa dobrí susedia. -pred bytovkou parkovanie voľné - pred domov či Gerdikom. D) KOMPL.REKONŠT.PRED 4r (invest.28tis € v st.cenách, v nových cenách by to bolo vyše 35tis €) – detailná info k rekonšt. v prílohe. STAV BYTOVKY: -BYTOVKA ZATEPL.a pravidelne sa čistí a maľuje opláštenie. -NOVÁ SRECHA NA BYTOVKE – drev.konšt. s izoláciou a plech (nov 2022 v cene vyše 180tis €). -NOVÉ SKUPAČKY. -VCHODY VYNOVENÉ - nové zvončeky, schránky so zakryt. v zime, nové dvere do vchodov, vydlážd.schody a prekrytie nad vchodmi. Kamery na vchode zvonku aj zvnútra. -VYDLÁŽDENÉ pivnič.chodby aj všetky vchody a SCHODISKÁ OD SUTER.PO VRCHNÉ POSCH. -funkčná STA anténa. -generál.oprava výťahunedávno. -dostup. veľa operát. na TV a internet, vrátane optiky. Akt.operátor v byte- DSI. CENA A ENERGIE: -Dôvod predaja – kúpa domu. -Pre urýchl.procesu HU kupujúcemu sme vyhot.znal.posudok - hodnota 168.000 €. Banky akceptujú v okres.meste HU do 80% zo znaleckého, t.j. cca 134.400 €. Na byte nie je ťarcha ani HU. -VÝMER pri 4os: cca 150 € pri nových cenách. ELEKT.pri 4os pri štand.využívaní: cca 50 € pri nových cenách. -KÚRENIE má ZNÍŽ.KOEFIC.0,8-výhodné a úsporné. -PRED.CENA BYTU: DOHODOU. Cena čo najbl. ku hodnote znal.posudku. V prípade prompt. a serióz. jednania dohoda možná. Byt však takú hodnotu vzhľadom na lokalitu, stav bytu a bytovky, dispoz.bytu, výhľad a kompl.rekon.(v st.cenách 28tis €, v nových by to bolo vyše 35tis €) má. -väčšiu časť nábytku zoberieme, zvyšná časť je predmetom vzáj. dohody. -viac info a foto mailom/tel. PODMIENKY: -hľadáme SERIÓZ.A ZODPOV.KUPCU so záujmom o kval.nadšt.bývanie. -max 2m po kúpe umožnenie ostať v byte kým sťahovanie.
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
PRENÁJOM – 3iz byt v tichej lokalite vo Vrakuni
Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome v mestskej časti BA II Ružinov – časť Vrakuňa . Prešiel kompl.rekonštrukciou a po nej ešte nebol nikým obývaný. Zariadenie bytu ako aj jeho vybevenie spotrebičmi je úplne nové. Výmera bytu je 66 m2, presklená loggia, 1. posch. s dvoma výťahmi. Parkovanie na priľahlom parkovisku priamo pred domom. Dispozícia: vstupná chodba hala 3 x samost.izba samost.kuchyňa so vstupom na loggiu v kúpelni sprchový kúz a pračka toaleta samost. pivničná kobka Vybavenie: kompl.zariadený novým nábytkom aj spotrebičmi KTV a internet v cene Bývanie v tichej lokalite plnej zelene, kompl.obč.vybavenosť Vhodný aj pre rodinu, bez domácich zvierat Byt voľný ihneď Cena za prenájom bytu: 520 ,- eur + 280,-eur,-energie a služby Kontakt na makléra: , prenajom9@ info pre záujemcu: záujemca hradí poplatok za sprostredkovanie prenájmu RK + vratný depozit 800,-eur prenajímateľovi bytu.
4 izbový byt Košice II. KVP  Drabova ul. REZERVOVANE
Licencovaný realitný maklér Alena Katonová Vám ponúka príjemne bývanie  v čiastočne zrekonštruovanom 4. izb. byte nachádzajúcom sa na vyhľadávanom sídlisku KVP ul. Drabova.   Byt má úžitkovú výmeru  83 m2 - (výmera bytu je 81,5 m2  + 1,5 m2  pivnica). K bytu patrí loggia  so vstupom z kuchyne.  Byt sa nachádza na 3.p./8.p. Z bytu máte pekný výhľad na zeleň, parkovisko a nepozeráte sa do okien iného obytného domu.  V okolí je dostatok zelene a parkov,  kde sa môžete poprechádzať nielen so svojimi deťmi ale aj s domácimi miláčikmi. V prípade záujmu sa do bytu môžte nasťahovať len s osobnými vecami - byt môže (nemusí) zostať zariadený.  Obytný dom je po kompletnej veľmi peknej rekonštrukcii vrátane výmeny výťahu.  DISPOZÍCIA  A ORIENTÁCIA BYTU Poprechádzajte sa po byte vďaka 3D virtuálnej  obhliadke na stránke alebo na iných stránkach skopírovaním linku do vášho prehliadača:  Vyberte si z možností:  3D pôdorys, meranie rozmerov priestorov v byte, vstupy priamo do jednotlivých izieb, 3D virtuálna obhliadka - pohybujete sa po bielych kruhoch. Dispozícia bytu: samostatné vstupy do izieb,  4 x obytná miestnosť a príslušenstvo, ktoré tvorí: kuchyňa, predsieň, chodba, wc, kúpeľňa, pivnica. Loggia  je po kompletnej rekonštrukcii, zateplená, uzatvorená tenkorámovým systémom,  podlaha je  dlažba.  Orientácia bytu: na juhovýchod -  2 x izba, loggia a kuchyňa,   na severozápad -2 x izba.  Byt je presvetlený, slnečný a teplý - príjemný v lete a aj v zime.  Byt spĺňa všetky požiadavky na  trvalé bývanie ale je aj vhodný na prenájom v prípade kúpy bytu ako investície do nehnuteľnosti  - samostatné vstupy do jednotlivých častí bytu a zariadenie bytu. POPIS BYTU Byt sa nachádza na druhom najmladšom sídlisku v Košiciach. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii realizovanej v čase.   Realizácia čiastočnej rekonštrukcie v sebe zahŕňa osadenie plastových okien  v celom byte vrátane dverí na loggiu.  Na oknách sú žalúzie a sieťky proti hmyzu.  Plávajúca podlaha je v dvoch izbách,  v  kuchyni a v  predsieni je dlažba a v ďaľších dvoch izbách a jadre je PVC. Vstupné dvere sú bezpečnostné. Na stenách sú stierky.   KUCHYŇA Kuchynská linka je vyrobená na báze dreva a je  vyrobená na mieru.  V kuchynskej linke je osadený plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor a   nerezový drez s pákovou batériou. Nové sú rozvody vody, odpadu.  Kuchyňa je priestranná, s dostatočným pracovným a úložným priestorom. Vo Vašej novej kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte poruke na prípravu dobrej večere. KÚPEĽŇA a TOALETA Toaleta a kúpeľňa sú samostatné miestnosti.  Jadro je umakartové, zadná stena jadra je murovaná a taktiež bočné priečky spojené s kuchyňou a izbou.  V kúpeľni je vaňa, umývadlo, priestor pre pračku. Stúpacie vedenia boli menené.   STAV OBYTNÉHO DOMU Je po kompletnej rekonštrukcii- zateplený, menený výťah
NA PRENAJOM  2 IZB. BYT SAHY  ,
NA PRENAJOM 2 IZB. BYT SAHY ,, LEN NA DLHODOBY PRENAJOM 12 MES NINIMUM NA PRENAJOM 2 IZB. BYT SAHY ,, LEN NA DLHODOBY PRENAJOM 12 MES NINIMUM NA PRENAJOM 2 IZB. BYT SAHY ,, LEN NA DLHODOBY PRENAJOM 12 MES NINIMUM NA PRENAJOM 2 IZB. BYT SAHY ,, LEN NA DLHODOBY PRENAJOM 12 MES NINIMUM