inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom 3 izbový byt (68 m2) - Kežmarská, Košice Terasa

Kategória: Byty

Krásny a kompletne zrekonštruovaný pražský 3 izbový byt o výmere 68 m2 s lodžiou o výmere 6 m2 na obľúbenom sídlisku Terasa, v tesnej blízkosti škôl a škôlky, s perfektnou občianskou vybavenosťou.

OBJAVTE ČARO TOHTO BYTU na mojej webovej stránke: tu kompletné informácie o byte: fotografie, video prehliadku, virtuálnu prehliadku, informácie o lokalite.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
* počet izieb: 3 + kuchyňa
* úžitková plocha: 68 m2
* lodžia: Áno
* pivnica: kumbál na chodbe oproti bytu
* poschodie: prízemie

LOKALITA:
Byt sa nachádza v perfektnej a vyhľadávanej lokalite na sídlisku Terasa. Nájdete tu všetko, čo k spokojnému životu potrebujete. Kežmarská ulica je veľmi obľúbená hlavne rodinami s deťmi, nakoľko v tesnej blízkosti hneď za bytovým domom sa nachádzajú 2 školy, cez cestu sa nachádza škôlka. Je tu viacero možností športového vyžitia, ako napríklad korčuľovanie a bicyklovanie pozdĺž triedy SNP, tenisové kurty za bytovým domom, veľa zelene v okolí pre príjemné prechádzky s rodinou alebo štvornohým miláčikom. V okolí sú perfektné nákupné možnosti, ako napr OC Galéria, Kaufland, Lidl, OC Terasa, a pod.

POPIS:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrámci ktorej bola zmenená aj jeho dispozícia pre maximálne využitie priestoru a vytvorenie priestranných izieb. Úžitková plocha bytu predstavuje 68 m2. Je ideálnym miestom na bývanie pre 3 až 4 člennú rodinu. Priestranná kuchyňu určite ocenia gazdiné, pretože je tu dostatok úložného miesta ako aj priestoru na prípravu jedál. V kuchyni sa nachádza aj kuchynský stôl pre 4 osoby priam stvorený pre rodinné obedy alebo večere.

DISPOZÍCIA
Po vstupe do bytu vás očarí priestranná chodba, z ktorej je vstup do všetkých miestností. Výhodou bytu sú nepriechodné izby. V byte nájdete dve izby, obývačku, priestrannú kuchyňu, kúpeľňu spojenú s toaletou a lodžiu, na ktorú je východ zo spálne. K bytu prislúcha aj kumbál na chodbe priamo oproti bytu, kde si viete uskladniť svoje veci.

CENA:
700 € vrátane poplatkov za média, TV a internet

DEPOZIT:
1 000 €, splatný pri podpise nájomných zmlúv

ZARIADENIE A SŤAHOVANIE:
Byt sa prenajíma zariadený a je ihneď k dispozícii pripravený k vášmu nasťahovaniu.

OBHLIADKA:
Dohodnite si obhliadku, rada vás bytom osobne prevediem. Obhliadky sú možné aj počas víkendu.

Vaša realitná maklérka

Ing. Mária Fülöpová
Prenájom 3 izbový byt (68 m2) - Kežmarská, Košice Terasa
Podobné inzeráty
Penthouse pri Balatone
Ponúkame penthouse na predaj na najkrajšej otvorenej pláži Balatonu, v obci Balatonfenyves, vedľa prístavu plachetníc a jácht. V nehnuteľnosti, ktorá je momentálne vo výstavbe, budú 26 bytov7ch jednotiek, každý s vlastnou veľkou terasou s výhľadom na jazero Balaton. Na prízemí bude vytvorené pre majiteľov wellness časť a gurmánska reštaurácia. Výjazd z diaľnice M7 je vzdialený 3 km. Bližšie informácie mailom alebo telefonicky. Plánované dokončenie stavby bude koncom roka 2022. - podlahová plocha 145 m2 + terasa 416 m2. Spolu: 561 m2 - parkovanie pre 2 autá - predsieň, 3 spálne, obývačka, kúpeľňa s oddeleným WC, terasa - kuchyňa-jedáleň na poschodí wow and flow glass terasa - Jacuzzi pre 5 osôb - s večnou panorámou Balatonu - Fancoil stropné a podlahové chladenie - kúrenie - Trojvrstvové hliníkové okná a dvere s veľkou sklenenou plochou - Kvalitné, moderné krytiny a sanitárna keramika - Motorizované rolety na všetkých oknách - tónované vonkajšie okná a dvere - nízke prevádzkové náklady ("AA+" energetická trieda) - Upravená záhrada Ďalšie voľné apartmány v bytovom dome I. poschodie : byt číslo : 10 : 66m2 + 42m2 terasa 570.000,- € byt číslo : 11. 35m2 + 10m2 terasa 255.000,- € byt číslo : 12. 35m2 + 11m2 terasa 260.000,- € byt číslo : 13. 51m2 + 36m2 terasa 385.000,- € byt číslo : 14. 59m2 + 36m2 terasa 425.000,- € byt číslo : 15. 45m2 + 17m2 terasa 330.000,- € II. poschodie : byt číslo : 17. 73m2 + 44m2 terasa 620.000,- € byt číslo : 18. 66m2 + 37m2 terasa 550.000,- € byt číslo : 21. 51m2 + 23m2 terasa 350.000,- € byt číslo : 22. 59m2 + 28m2 terasa 405.000,- € byt číslo : 23. 45m2 + 19m2 terasa 340.000,- € III. poschodie : byt číslo : 25. 73m2 + 46m2 terasa 650.000,- € byt číslo : 26. 66m2 + 43m2 terasa 595.000,- € byt číslo : 27. 35m2 + 10m2 terasa 270.000,- € byt číslo : 28. 35m2 + 9m2 terasa 265.000,- € byt číslo : 29. 51m2 + 33m2 terasa 395.000,- € byt číslo : 30. 59m2 + 31m2 terasa 430.000,- € Penthouse byty : byt číslo : 33. 114m2 + 223m2 terasa 1.600.000,- € byt číslo : 34. 145m2 + 416m2 terasa 2.400.000,- € - Najdlhšia bezplatná pláž Balatonu sa nachádza v Balatonfenyves - komplex budov, jeden z najmodernejších plachetníc a prístavov jácht na Balatone čaká na milovníkov vody - Obchody, lekáreň, lekárska ordinácia, ALDI obchod, vlaková stanica sú do 100 m pešo
3 izbový byt na Terase, Kežmarská ulica + SŤAHOVANIE GRÁTIS
Krásny a kompletne zrekonštruovaný pražský 3 izbový byt o výmere 68 m2 s lodžiou o výmere 6 m2 na obľúbenom sídlisku Terasa, v tesnej blízkosti škôl a škôlky, s perfektnou občianskou vybavenosťou. K tomuto bytu získate aj ŠPECIÁLNY BONUS! SŤAHOVANIE. V prípade kúpy tejto nehnuteľnosti vám zabezpečíme sťahovanie vrámci Košíc OBJAVTE ČARO TOHTO BYTU na mojej webovej stránke: Nájdete tu kompletné informácie o byte: fotografie, video prehliadku, virtuálnu prehliadku, informácie o lokalite. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * počet izieb: 3 + kuchyňa * úžitková plocha: 68 m2 * lodžia: Áno * pivnica: kumbál na chodbe oproti bytu * poschodie: prízemie * vlastníctvo: osobné LOKALITA: Byt sa nachádza v perfektnej a vyhľadávanej lokalite na sídlisku Terasa. Nájdete tu všetko, čo k spokojnému životu potrebujete. Kežmarská ulica je veľmi obľúbená hlavne rodinami s deťmi, nakoľko v tesnej blízkosti hneď za bytovým domom sa nachádzajú 2 školy, cez cestu sa nachádza škôlka. Je tu viacero možností športového vyžitia, ako napríklad korčuľovanie a bicyklovanie pozdĺž triedy SNP, tenisové kurty za bytovým domom, veľa zelene v okolí pre príjemné prechádzky s rodinou alebo štvornohým miláčikom. V okolí sú perfektné nákupné možnosti, ako napr OC Galéria, Kaufland, Lidl, OC Terasa, a pod. POPIS: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrámci ktorej bola zmenená aj jeho dispozícia pre maximálne využitie priestoru a vytvorenie priestranných izieb. Úžitková plocha bytu predstavuje 68 m2. Je ideálnym miestom na bývanie pre 3 až 4 člennú rodinu. Priestranná kuchyňu určite ocenia gazdiné, pretože je tu dostatok úložného miesta ako aj priestoru na prípravu jedál. V kuchyni sa nachádza aj kuchynský stôl pre 4 osoby priam stvorený pre rodinné obedy alebo večere. DISPOZÍCIA Po vstupe do bytu vás očarí priestranná chodba, z ktorej je vstup do všetkých miestností. Výhodou bytu sú nepriechodné izby. V byte nájdete dve izby, obývačku, priestrannú kuchyňu, kúpeľňu spojenú s toaletou a lodžiu, na ktorú je východ zo spálne. K bytu prislúcha aj kumbál na chodbe priamo oproti bytu, kde si viete uskladniť svoje veci. FINANCOVANIE: Byt je v osobnom vlastníctve, vďaka čomu ho je financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám veľmi rada pomôžem. ZARIADENIE A SŤAHOVANIE: Byt je ihneď k dispozícii a pripravený k vášmu nasťahovaniu. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti získavate aj špeciálny bonus: sťahovanie vrámci Košíc na naše náklady. Nábytok v byte ostáva po vzájomnej dohode s majiteľom bytu. OBHLIADKA: Dohodnite si obhliadku, rada vás bytom osobne prevediem. Obhliadky sú možné aj počas víkendu. Vaša realitná maklérka Ing. Mária Fülöpová
Pôvodne 3 izbový prerobený na 2 izbový byt, TERASA
Ponúkam na predaj zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2izbový slnečný a teplý byt na sídlisku Terasa. Nulová dodatočná investícia. Pripravený na okamžité bývanie alebo na prenájom pre náročného klienta. Tichý byt má okná situované na východnú stranu. Je v mestskej časti Košice Západ na ulici Kežmarská na 3.poschodí z 3. Celková výmera nehnuteľnosti je 60,38 m2 Byt má rozlohu 53,35 m2. Kumbál, cez ktorý neprechádza žiadny zvod má 0,88 m2. K bytu patrí veľká pivnica v suteréne o rozlohe 6,15 m2. Zmenená dispozícia bytu umožnila mimoriadne efektívne využitie priestoru. Atypická kuchyňa vyrobená na mieru, v ktorej sa viete plnohodnotne realizovať. V kúpeľni vás čaká kúsok morskej pláže ako pripomienka dovolenkových momentov. V izbách je dubová podlaha po ktorej je príjemné chodiť aj naboso. Obrovská pivnica, ktorá ponúka priestor pre veci, ktoré robia váš život príjemným. Prístup k nej je zabezpečený cez 2 zamykateľné dvere. Počas prestavby bola odstránená jedna priečka, čím sa obývacia izba zmenila na priestranný, vzdušný a reprezentatívny priestor. Doplnením priečky sa byt jednoducho zmení opäť na 3 izbový. Rekonštrukcia bola dokončená v roku 2010 v rozsahu: murované jadro a priečky, omietky v celom byte sádrokartónový strop v celom byte vnútorné rozvody vody a odpadu rozvody elektrickej energie, vypínače, zásuvky plastové okná sanita v kúpeľni a WC (Hansgrohe / Geberit / Laufen / Roca) interiérové dvere s obložkovými zárubňami protihlukové vchodové dvere kuchynská linka na mieru drevené podlahy v izbách (žiaden laminát), obklady a dlažba Bezproblémové parkovanie. Poloha bytu umožní dostupnosť všetkého čo môžete potrebovať. Pešo sa dostanete napríklad na tieto miesta: OC Galéria / Kaufland / Miestny úrad Košice Západ: 10 min Poliklinika Terasa / Lekárska služba prvej pomoci / Lekáreň: 5 min Lidl / zastávka autobusu: 8 min Magistrát mesta Košice / zastávka električky / autobusu: 8 min Základná škola Kežmarská: 3 min (neprechádzate cez žiadnu cestu) Hlavná ulica / AUPARK: 30 min Bytový dom má len 16 bytov a pohodových susedov. Má novú, nadštandardne zateplenú strechu, nové rozvody elektrickej energie a nové vchodové dvere. Bytový dom nemá výťah. Výstavba balkónov sa začne už čoskoro. Byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou, vrátane spotrebičov (rúra, plynová varná doska, digestor, chladnička a práčka) V spálni zostáva vstavaná skriňa, posteľ (180 x 200 cm ) a nočný stolík. Stačí si priniesť rošt, matrac a dobrú náladu. V obývacej izbe zostáva vstavaná skriňa a celokožená sedacia súprava (2x pohovka + 2x podnožka) V byte zostávajú všetky osvetľovacie telesá. Byt nikdy nebol v dražbe a neviaznu na ňom žiadne ťarchy. Je voľný orientačne od mája 2023 alebo podľa dohody. Prosím realitné kancelárie, aby nereagovali na tento inzerát. zarnov8@
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
2 izbový, zariadený, TERASA, bývanie bez dalších investícií
Ponúkam na predaj zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2izbový slnečný a teplý byt na sídlisku Terasa. Nulová dodatočná investícia. Pripravený na okamžité bývanie alebo na prenájom pre náročného klienta. Tichý byt má okná situované na východnú stranu. Je v mestskej časti Košice Západ na ulici Kežmarská na 3.poschodí z 3. Celková výmera nehnuteľnosti je 60,38 m2 Byt má rozlohu 53,35 m2. Kumbál, cez ktorý neprechádza žiadny zvod má 0,88 m2. K bytu patrí veľká pivnica v suteréne o rozlohe 6,15 m2. Zmenená dispozícia bytu umožnila mimoriadne efektívne využitie priestoru. Atypická kuchyňa vyrobená na mieru, v ktorej sa viete plnohodnotne realizovať. V kúpeľni vás čaká kúsok morskej pláže ako pripomienka dovolenkových momentov. V izbách je dubová podlaha po ktorej je príjemné chodiť aj naboso. Obrovská pivnica, ktorá ponúka priestor pre veci, ktoré robia váš život príjemným. Prístup k nej je zabezpečený cez 2 zamykateľné dvere. Počas prestavby bola odstránená jedna priečka, čím sa obývacia izba zmenila na priestranný, vzdušný a reprezentatívny priestor. Doplnením priečky sa byt jednoducho zmení opäť na 3 izbový. Rekonštrukcia bola dokončená v roku 2010 v rozsahu: murované jadro a priečky, omietky v celom byte sádrokartónový strop v celom byte vnútorné rozvody vody a odpadu rozvody elektrickej energie, vypínače, zásuvky plastové okná sanita v kúpeľni a WC (Hansgrohe / Geberit / Laufen / Roca) interiérové dvere s obložkovými zárubňami protihlukové vchodové dvere kuchynská linka na mieru drevené podlahy v izbách (žiaden laminát), obklady a dlažba Bezproblémové parkovanie. Poloha bytu umožní dostupnosť všetkého čo môžete potrebovať. Pešo sa dostanete napríklad na tieto miesta: OC Galéria / Kaufland / Miestny úrad Košice Západ: 10 min Poliklinika Terasa / Lekárska služba prvej pomoci / Lekáreň: 5 min Lidl / zastávka autobusu: 8 min Magistrát mesta Košice / zastávka električky / autobusu: 8 min Základná škola Kežmarská: 3 min (neprechádzate cez žiadnu cestu) Hlavná ulica / AUPARK: 30 min Bytový dom má len 16 bytov a pohodových susedov. Má novú, nadštandardne zateplenú strechu, nové rozvody elektrickej energie a nové vchodové dvere. Bytový dom nemá výťah. Výstavba balkónov sa začne už čoskoro. Byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou, vrátane spotrebičov (rúra, plynová varná doska, digestor, chladnička a práčka) V spálni zostáva vstavaná skriňa, posteľ (180 x 200 cm ) a nočný stolík. Stačí si priniesť rošt, matrac a dobrú náladu. V obývacej izbe zostáva vstavaná skriňa a celokožená sedacia súprava (2x pohovka + 2x podnožka) V byte zostávajú všetky osvetľovacie telesá. Byt nikdy nebol v dražbe a neviaznu na ňom žiadne ťarchy. Je voľný orientačne od mája 2023 alebo podľa dohody. Prosím realitné kancelárie, aby nereagovali na tento inzerát. zarnov8@
NADŠTANDARDNE ZREKONŠTRUOVANÝ, PRIESTRANNÝ DVOIZBOVÝ BYT
EQUILIBRIO real, v exkluzívnom zastúpení a v spolupráci s Oľgou Staňovou ponúka na predaj zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2 izbový slnečný a teplý byt na sídlisku Terasa. Nulová dodatočná investícia. Pripravený na okamžité bývanie alebo na prenájom pre náročného klienta. Tichý byt má okná situované na východnú stranu. Je v mestskej časti Košice - Západ na ulici Kežmarská na 3.poschodí z 3. Celková výmera nehnuteľnosti je 60,38 m2 Byt má rozlohu 53,35 m2. Kumbál, cez ktorý neprechádza žiadny zvod má 0,88 m2. K bytu patrí veľká pivnica v suteréne o rozlohe 6,15 m2. Zmenená dispozícia bytu umožnila mimoriadne efektívne využitie priestoru. Atypická kuchyňa vyrobená na mieru, v ktorej sa viete plnohodnotne realizovať. V kúpeľni vás čaká kúsok morskej pláže ako pripomienka dovolenkových momentov. V izbách je dubová podlaha, po ktorej je príjemné chodiť aj naboso. Obrovská pivnica, ktorá ponúka priestor pre veci, ktoré robia váš život príjemným. Prístup k nej je zabezpečený cez 2 zamykateľné dvere. Počas prestavby bola odstránená jedna priečka, čím sa obývacia izba zmenila na priestranný, vzdušný a reprezentatívny priestor. Doplnením priečky sa byt jednoducho zmení opäť na 3 izbový. Rekonštrukcia bola dokončená v roku 2010 v rozsahu: murované jadro a priečky, omietky v celom byte sádrokartónový strop v celom byte, vnútorné rozvody vody a odpadu rozvody elektrickej energie, vypínače, zásuvky, plastové okná, sanita v kúpeľni a WC (Hansgrohe / Geberit / Laufen / Roca), interiérové dvere s obložkovými zárubňami, protihlukové vchodové dvere, kuchynská linka na mieru, drevené podlahy v izbách (žiaden laminát), obklady a dlažba. Bezproblémové parkovanie. Poloha bytu umožní dostupnosť všetkého čo môžete potrebovať. Pešo sa dostanete napríklad na tieto miesta: OC Galéria / Kaufland / Miestny úrad Košice Západ: 10 min, Poliklinika Terasa / Lekárska služba prvej pomoci / Lekáreň: 5 min, Lidl / zastávka autobusu: 8 min, Magistrát mesta Košice / zastávka električky / autobusu: 8 min, Základná škola Kežmarská: 3 min (neprechádzate cez žiadnu cestu), Hlavná ulica / AUPARK: 30 min. Bytový dom má len 16 bytov a pohodových susedov. Má novú nadštandardne zateplenú strechu, nové rozvody elektrickej energie a nové vchodové dvere. Bytový dom nemá výťah. Výstavba balkónov sa začne už čoskoro. Byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou, vrátane spotrebičov (rúra, plynová varná doska, digestor, chladnička a práčka) V spálni zostáva vstavaná skriňa, posteľ (180 x 200 cm ) a nočný stolík. Stačí si priniesť rošt, matrac a dobrú náladu. V obývacej izbe zostáva vstavaná skriňa a celokožená sedacia súprava (2x pohovka + 2x podnožka) V byte zostávajú všetky osvetľovacie telesá. Byt nikdy nebol v dražbe a neviaznu na ňom žiadne ťarchy. Je voľný orientačne od mája 2023 alebo podľa dohody. Cena nehnuteľnosti je 149990 eur. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. O