inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajom garaz na Gazdovskom rade v Samorine

Kategória: Garáže

Prenajom garaz 22m2 na Gazdovskom rade v Samorine. Pri podpise je nutne zlozit 3x cenu najmu. Cena je 100€/mesiac, bez energii. Je moznost namontovat elektromer, polatky za montaz elektromeru hradi najomca.
Prenajom garaz na Gazdovskom rade v Samorine
Podobné inzeráty
Prenájom murovaná garáž v Šamoríne na Gazdovskom rade
Prenájom murovaná garáž s rozlohou 22m2 v Šamoríne na Gazdovskom rade. V garáži nie je elektrina. V prípade potreby je možne namontovať elektromer na náklady nájomcu. Cena nájmu je 100,-Eur/ mesiac. Pri podpise sa hradia 3x cena nájmu. Obytná plocha: 22m² Úžitková plocha: 22m² Vlastníctvo: osobné Garáž: áno - 1 auto Postavené z: Zmiešané
Predaj - garáž - Prenájom parkovacieho miesta…
garáž, Gazdovský rad, Šamorín, Dunajská Streda - Prenájom parkovacieho miesta Popis: Realitná kancelária Directreal Live ponúka na prenájom garážové státie pod bytovým domom zabezpečený kamerovým systémom v centre Šamorína, na Gazdovskom rade. V prípade záujmu volajte na kontaktné telefónne číslo: . Zariadenie: ........... Pozemok: Rovinatý Celková úžitková plocha administratívy: 12 Príjazdová cesta: Asfalt Kúrenie: Nevykurované Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Juraj Tóth j.toth@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Live Adresa: Gazdovský rad 1739/49A 931 01 Šamorín Telefón:
Predaj garáž s pozemkov v OV Terasa Popradská
Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? Chcete sa vyhnúť možným poplatkom za rezidentské parkovanie aj v tejto mestskej časti Košíc? Ak áno, tak pre Vás máme ponuku garáže. Vyriešte si problém s parkovaním raz a navždy - kúpte si garáž! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka peknú zrekonštruovanú garáž  v rade garáži v lokalite Košice II. - Terasa, ul.  Popradská, Mikovíniho a Petzvalová. V osobnom vlastníctve je okrem murovanej garáže aj pozemok pod garážou. Výmera pozemku v OSOBNOM VLASTNÍCTVE,  na ktorej sa nachádza garáž,  je 18 m2 a druh pozemku je: zastavané plochy a nádvoria. Popis garáže: Garáž je murovaná, čiastočne rekonštruovaná,  má plechové vstupné dvere a plechovú strechu. Podlaha je betónová, na stenách garáže sú nové omietky a nový strop. Rozmery garáže sú: 6 m x 3 m. Rozmery vstupnej brány: viď. foto. Garáž je  bez elektriny, s možnosťou napojenia. Prístup ku garáži je spevnená bezproblémová cesta v blízkosti cesty I. triedy - z ulice Popradská-Michalovská.  Garáž je bezpečná, je na ňu vidieť z hlavnej cesty. Bezproblémoví susedia. Garáž je k dispozícii a na používanie ihneď. Páči sa Vám táto ponuka? Zavolajte na t.č. alebo napíšte na Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti.
Prenájom Garáže v Šamoríne
Dám do prenájmu garáž č.17 volne stojacu v Šamoríne na Streleckej ulici (vedľa maďarskej základnej školy). Garáž je betónová a zvnútra kompletne zateplená 80mm polystyrénom. Brána dvojkrídlová s novými prevarenými pántami. V zadnej časti je výkonné odsávanie dvoma 150mm ventilátormi. Jeden tlačí dnu a druhý von. Vnútorná dĺžka je približne do 520cm. Prejazdová výška cca 205cm. Osvetlenie je úsporné LED s reguláciou. Elektrina je 1fáza-230V, vlastné ističe a 6 zásuviek. Garáž sa zatvára masívnym, trezorovým, pancierovým zámkom IFAM 90 s pätlicou + klasické zamykanie, kovaním s vložkou. V lete keď bude normálne počasie sa bude natierať brána novou farbou a izolovať strecha. Som priamo majiteľ, žiadna realitka !!! Garáž voľná ihneď. Pre viac info volať.
Prenájom garáž  s rozlohou 18m2 v Šamoríne na Hviezdnej ul.
Prenájom garáž s rozlohou 18m2 v Šamoríne na Hviezdnej ul. V garáži nie je elektrina. Cena nájmu je 70,-Eur/ mesiac. Pri podpise sa hradia 2x cena nájmu. Obytná plocha: 18m² Úžitková plocha: 18m² Vlastníctvo: osobné Postavené z: Zmiešané
Prenájom Garáz na Veternej ul. v Šamorine
Prenájom Garáž o rozlohe 18m2 na Veternej ul. v Šamoríne. V garáži nie je elektrina. Cena nájmu je 70-€/mesiac. Pri podpise sa platí 2x cena nájmu.