inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom garáže v garážovom dome Dvojkrížna ul. Vrakuňa

Kategória: Garáže

Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v garážovom dome Dvojkrížna ulica Bratislava - Vrakuňa, pri konečnej zastávke MHD.
Oproti cez cestu bytové domy ulice Slatinská, Bebravská, Hnilecká, Čiernovodská, Žitavská.

Popis:
- vstup na čip cez automatickú bránu
- nachádza sa v suteréne
- rozloha 18m2
- vyklápacia uzamykateľná brána
- elektrina a elektrická zásuvka, vlastný elektromer
- kamerový systém v celom garážovom dome
- garáž je suchá, nikde nezateká
- všetky priestory sú čisté, udržiavané

Voľná ihneď.

Cena nájom je 130€ mesačne. Platí sa provízia RK 130€.
Prenájom garáže v garážovom dome Dvojkrížna ul. Vrakuňa
Podobné inzeráty
Prenájom garáže v garážovom dome Dvojkrížna ul. Vrakuňa
Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v garážovom dome Dvojkrížna ulica Bratislava - Vrakuňa, pri konečnej zastávke MHD. Oproti cez cestu bytové domy ulice Slatinská, Bebravská, Hnilecká, Čiernovodská, Žitavská. Popis: - vstup na čip cez automatickú bránu - nachádza sa v suteréne - rozloha 18m2 - vyklápacia uzamykateľná brána - elektrina a elektrická zásuvka, vlastný elektromer - kamerový systém v celom garážovom dome - garáž je suchá, nikde nezateká - všetky priestory sú čisté, udržiavané Voľná ihneď. Cena nájom je 120€ mesačne. Platí sa provízia RK 100€.
Prenájom garáže - park.dom - Dvojkrížna - Vrakuňa
Ponúkam na prenájom samostatne stojacu suchú, vymaľovanú garáž na 1.posch parkovacieho domu na Dvojkrížnej ulici - Vrakuňa (blízko Obchodného centra HRON) Gáráž má 18m2 a samostatný merač elek.energie + zásuvku na 230V.Brána garáže ma doplňujúci bezpečnostný zámok. Celý parkovací dom má starostlivého správcu (gazdu), ktorý sa o celý objekt príkladne stará a spravuje ho. Dohľad nad celým objektom zabezpečuje kamerový systém 24/7. Vstup do parkovacieho areálu je cez elektrickú bránu na čip. Na vrátnici je samostatné sociálne zariadenie: WC + umývadlo (keď človek niečo robí okolo auta a pod. a zašpiní sa, má sa kde umyť) Na -1 možnosť za malý mesačný poplatok, parkovať aj prívesný vozík. Garáž bude voľná od 01.marca 2023. Som majiteľ garáže nie RK. cena: Mesačne spolu s energiami za nájomné 130€ (kauciu neplatíte) P.S.ISTOTA, ŽE VŽDY ZAPARKUJETE, KEĎ PRÍDETE Z PRÁCE DOMOV.
Prenájom garáže v garážovom dome Jedľová ul.Vrakuňa
Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v podzemnom garážovom dome na ulici Poľnohospodárska / Jedľová Bratislava - Vrakuňa. Popis: - výmera 16,62m2 - vstup cez elektrickú bránu - elektrina zavedená - zabezpečenie kamerovým systémom - garáž je suchá a čistá Voľné ihneď. Cena je 120€ + 30€ vratná kaucia za elektronický čip. Platí sa provízia RK 120€.
Samostatná garáž v garážovom dome, Liptovská ulica,…
garáž, Liptovská, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - Samostatná garáž v garážovom dome, Liptovská ulica, Ružinov Popis: Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v garážovom dome na Liptovskej ulici v Ružinove. Garáž je priestranná, má výmeru 14 m2. Pre vjazd a výjazd v parkovacom dome slúži automatická brána na diaľkové ovládanie. Vstup do garáže je zabezpečený výklopnou bránou na manuálne otváranie (2 zámky). Vnútro garáží je z pletiva. rozmery brány: v x š - 1,78 x 2,29 m VOĽNÁ IHNEĎ Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať: Mgr. Michaela Mosná m.mosna@ Zariadenie: ................... Pozemok: Rovinatý Celková úžitková plocha administratívy: 15 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina Kúrenie: Nevykurované Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Michaela Mosná m.mosna@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Smile Adresa: Letná 5 Roh ulíc Hálková Letná Telefón:
Samostatná garáž v garážovom dome na ul. Jasovská, 18m2
Predáme v k.ú. Petržalka na ul. Jasovská v garážovom dome (vedľa budovy PEUGEOT) samostatnú garáž. Výmere garáže je cca 18m2, rozmer garáže 6m x 3m. V garáži je elektrina. Sociálne zariadenie (umývadlo s vodou a WC) je hneď pri vstupe do garážového domu. Garážový dom je 3 podlažný, strážený nonstop 24h. Ročný poplatok za správu je cca 385 EUR. Garáž je volná a okamžite k dispozícii. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás
Predaj garáže v garážovom dome Poľnohospodárska ul Vrakuňa
Ponúkame na predaj samostatnú garáž v podzemnom garážovom dome na ulici Poľnohospodárska / Jedľová Bratislava - Vrakuňa. Popis: - výmera 16,62m2 - vstup cez elektrickú bránu - elektrina zavedená - zabezpečenie kamerovým systémom - garáž je suchá a čistá Mesačné náklady správcovskej spoločnosti sú vo výške 15€. K dispozícii ihneď. Cena je 34 000€ + 900€ sprostredkovateľská provízia zahŕňa kompletný právny a realitný servis.